Flyg till Girkonjárga

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 11/12
lör 18/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Girkonjárga.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

När är den bästa tiden att flyga till Girkonjárga?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Girkonjárga?

  Den billigaste månaden att flyga till Girkonjárga från Sverige är augusti. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 046 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i augusti kan du istället boka flyg till Girkonjárga från Sverige för juli. Flyg till Girkonjárga i juli är kanske inte lika billiga som i augusti, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 155 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Girkonjárga?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Girkonjárga. Om du planerar att flyga till Girkonjárga, överväg då även att boka flyg till Vadsø kommun Vadsö flygplats(38 km från stadskärnan i Girkonjárga), Vardö flygplats(79 km från stadskärnan i Girkonjárga), Båtsfjord flygplats(98 km från stadskärnan i Girkonjárga) eller Berlevag flygplats(133 km från stadskärnan i Girkonjárga).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Girkonjárga?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Girkonjárga är generellt Båtsfjord flygplats med ett genomsnittspris på 1 275 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Girkonjárga Hoeybuktmoen från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Girkonjárga Hoeybuktmoen

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Girkonjárga Hoeybuktmoen.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Girkonjárga Hoeybuktmoen.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Girkonjárga Hoeybuktmoen.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Girkonjárga Hoeybuktmoen?

Returresa till Sverige från Girkonjárga Hoeybuktmoen

Testkrav för COVID-19
Besökare från Girkonjárga Hoeybuktmoen är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Girkonjárga Hoeybuktmoen behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Girkonjárga inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Girkonjárga?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Girkonjárga
 • Vilka bolag flyger till Girkonjárga?

  För flygresor till Girkonjárga från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: Norwegian eller SAS. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Börja planera din resa till Girkonjárga