Flyg till Raleigh

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Raleigh (RDU)
mån 12/4
mån 19/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Raleigh. Nuvarande restriktioner för Raleigh baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Raleigh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Raleigh från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Raleigh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Raleigh

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Raleigh (RDU)

Vanligtvis är flyg till Raleigh från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Raleigh Raleigh-Durham, vilket i genomsnitt kostar 5 154 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RALEIGH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Raleigh kostar i genomsnitt bara 3 762 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RALEIGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli50% dyrareDet kostar omkring 7 720 kr för flyg till Raleigh från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RALEIGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember312% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Raleigh från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Raleigh?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Raleigh?

651 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Raleigh på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Washington, D.C. och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till Raleigh. För att hitta det billigaste priset till Raleigh från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Raleigh?

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Raleigh. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 180 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Raleigh i maj är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 325 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Raleigh?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Raleigh från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Raleigh för ungefär 5 492 kr om du gör din sökning 41 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Raleigh?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Raleigh. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 4 558 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 369 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Raleigh?

Fayetteville flygplats, Greenville Pitt-Greenville flygplats, Greensboro Piedmonttriad flygplats, Jacksonville Albert J Ellis flygplats eller Winston-Salem Smith-Reynolds flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Raleigh.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Raleigh?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Raleigh är generellt Greensboro Piedmonttriad flygplats med ett genomsnittspris på 4 486 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Raleigh?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Raleigh. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Raleigh inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Raleigh Raleigh-Durham

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Raleigh Raleigh-Durham
Air France
7 juni
02:05Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
15:50Raleigh Raleigh-Durham
19 juni
14:05Raleigh Raleigh-Durham
11t 55m
1 stopp
02:00Stockholm Arlanda
6 295 kr
Hitta liknande
SAS
9 juni
06:10Stockholm Arlanda
15t 46m
1 stopp
21:56Raleigh Raleigh-Durham
14 juni
09:00Raleigh Raleigh-Durham
12t 15m
1 stopp
21:15Stockholm Arlanda
8 940 kr
Hitta liknande
KLM
16 apr.
02:30Stockholm Arlanda
17t 08m
2 stopp
19:38Raleigh Raleigh-Durham
23 apr.
09:35Raleigh Raleigh-Durham
17t 05m
2 stopp
02:40Stockholm Arlanda
7 140 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 juni
02:30Stockholm Arlanda
22t 34m
2 stopp
01:04Raleigh Raleigh-Durham
19 juni
14:05Raleigh Raleigh-Durham
11t 55m
1 stopp
02:00Stockholm Arlanda
6 312 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 juni
07:25Stockholm Arlanda
17t 51m
2 stopp
01:16Raleigh Raleigh-Durham
19 juni
10:26Raleigh Raleigh-Durham
17t 39m
3 stopp
04:05Stockholm Arlanda
8 931 kr
Hitta liknande
Air France
7 juni
02:05Stockholm Arlanda
18t 35m
2 stopp
20:40Raleigh Raleigh-Durham
19 juni
09:00Raleigh Raleigh-Durham
17t 00m
2 stopp
02:00Stockholm Arlanda
6 347 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Raleigh Raleigh-Durham

Om du letar efter enkelbiljetter till Raleigh, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
30 juni
02:05Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
15:50Raleigh Raleigh-Durham
4 751 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 juni
16:55Stockholm Arlanda
29t 25m
3 stopp
22:20Raleigh Raleigh-Durham
5 195 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 juni
03:25Stockholm Arlanda
32t 33m
2 stopp
11:58Raleigh Raleigh-Durham
3 864 kr
Hitta liknande

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass