Flyg till Orlando

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Orlando (ORL)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Orlando

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Orlando från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Orlando?

Resor till Orlando är populära året om, men särskilt under vintern då många besökare lockas av att spendera julledigheten vid stadens nöjesparker. Under sommaren är vädret fuktigt och varmt, vilket lockar besökaren som är ute efter sol och bad. Under högsäsongerna stiger även priserna både på flygstolar och resor med hotell. Våren och hösten är utmärkta tider att åka på vädermässigt, och då slipper du också de största folkmassorna.

När är det billigast att boka flyg till Orlando? Billiga flyg till Orlando hittar du framför allt under hösten och under månaderna september och november. I momondos i priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en resa till billigt pris.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Orlando?

947 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Orlando på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från New York och är 84 % billigare än de flesta andra flyg till Orlando. För att hitta det billigaste priset till Orlando från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Orlando?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Orlando från Sverige med priser runt 3 393 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Orlando från Sverige för september. Flyg till Orlando i september är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 539 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Orlando?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Orlando från Sverige är 58 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 4 173 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Orlando. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 3 255 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Orlando?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Orlando. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 555 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 528 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Orlando.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Orlando?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Orlando oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Orlando med avgång på kvällen för så lite som 3 779 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Orlando på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 4 329 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Orlando?

Orlando Sanford Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Orlando.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Orlando?

Orlando Sanford Intl flygplats har ett genomsnittspris på 5 949 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Orlando. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Orlando

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Orlando
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
1 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
19t 57m
2 stopp
MCO
Orlando
28 feb.
MCO
Orlando
21t 35m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 255 kr
Hitta liknande
KLM
21 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
17t 02m
2 stopp
MCO
Orlando
28 apr.
MCO
Orlando
17t 29m
2 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
3 608 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
1 feb.
BMA
Stockholm-Bromma
35t 28m
2 stopp
MCO
Orlando
28 feb.
MCO
Orlando
22t 25m
2 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
3 617 kr
Hitta liknande
Lufthansa
21 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
20t 11m
2 stopp
MCO
Orlando
28 apr.
MCO
Orlando
16t 40m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
3 754 kr
Hitta liknande
British Airways
1 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
17t 35m
1 stopp
MCO
Orlando
28 feb.
MCO
Orlando
16t 40m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 806 kr
Hitta liknande
United Airlines
23 apr.
ARN
Stockholm Arlanda
17t 35m
1 stopp
MCO
Orlando
7 maj
MCO
Orlando
21t 27m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 815 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Orlando?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Orlando

Både British Airways och Delta Airlines har ett utbud av billiga flyg till Orlando. Det billigaste alternativet är att resa från Bromma flygplats utanför Stockholm. Försök dessutom att boka dina biljetter ungefär två månader innan avresa för att slippa dyra sista minuten priser. Andra bolag som är populära att boka flygbiljetter till Orlando med är Deutsche Lufthansa, United Airlines och Air Berlin. Under flygresor till Orlando erbjuder flygbolagen ofta underhållningssystem så att du kan underhålla dig med filmer och TV-serier.

Vem flyger direkt till Orlando? När du flyger från Sverige till Orlando behöver du göra en mellanlandning under din resa. Med Norwegian kan du göra ett smidigt byte i Oslo och därifrån åka direkt till Orlando.

Hur många timmar tar det att flyga till Orlando? Med en smidig mellanlandning tar resan till Orlando totalt tolv timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Orlando till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Orlando plus avståndet till centrum

De flesta billiga flyg till Orlando landar på Orlando international Airport som är Floridas näst största flygplats med 40 miljoner passagerare per år. Stadens sekundära flygplats, Sanford, ligger lite längre bort och här landar flera lågprislinjer.


Hur tar man sig runt i Orlando?

Orlando är, som de flesta amerikanska städer, mycket bilvänlig. Avstånden kan vara stora och även om det finns viss kollektivtrafik är det definitivt enklast att ta sig fram med hyrbil. Med bil kan du dessutom ta dig till närliggande Miami och till de olika nöjesparkerna som är de största sevärdheterna i området. Det finns dock direktbussar som går från flera av stadens hotell till Walt Disney World och andra nöjesparker.

Med bussnätverket Lynx kan du ta dig omkring i centrala Orlando. Biljetter kan du köpa ombord på bussen, men då ska du se till att ha exakt växel med dig eftersom busschauffören inte har någon växel. Om du vill undvika att hantera exakta kontanter varje gång du åker buss kan du även köpa ett busskort på Lynxs centralstation.


Kan man flyga till Orlando utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du ha med dig ditt pass för att kunna legitimera dig vid ombordstigning och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med inresedatumet i landet. Eftersom Sverige är med i Visa Waiver programmet behöver svenska medborgare inte ansöka om något visum för att åka till USA. Däremot behöver du ansöka om ett ESTA-godkännande innan resan. Detta gör du online och ansökningsprocessen tar bara ett par minuter. Oftast får du en länk till ansökningshemsidan samt instruktioner via ditt flygbolag när du bokar flygresan. Vid ankomsten till USA blir du fotograferad samt ombedd att lämna fingeravtryck. Du ska också kunna uppge en adress för ditt boende under vistelsen i landet.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Orlando


Tips och råd om Orlando

Intresserad av sevärdheter i Orlando?

Orlando är nöjesparkernas stad. Här ligger världskända Walt Disney World där hela familjen kan roa sig i Disneys värld. Även Sea World och Universal Orlando Resort är populära besöksmål. Missa inte heller Orlando Museum of Art och Orlando Science Center.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa onödiga kostnader för internetanvändning.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det är drickbart men smakar mycket bättre på flaska.

Ska jag dricksa i Orlando?

Ja, dricksa alltid 20 procent.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass