Flyg till Orlando

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Orlando (MCO)
tis 18/5
tis 25/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Orlando. Nuvarande restriktioner för Orlando baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Orlando

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Orlando från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Orlando flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Orlando

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tampa (TPA)

Vanligtvis är flyg till Orlando från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tampa, vilket i genomsnitt kostar 3 840 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ORLANDO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Orlando kostar i genomsnitt bara 3 236 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORLANDO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli50% dyrareDet kostar omkring 5 964 kr för flyg till Orlando från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORLANDO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember406% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Orlando från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Orlando?

Resor till Orlando är populära året om, men särskilt under vintern då många besökare lockas av att spendera julledigheten vid stadens nöjesparker. Under sommaren är vädret fuktigt och varmt, vilket lockar besökaren som är ute efter sol och bad. Under högsäsongerna stiger även priserna både på flygstolar och resor med hotell. Våren och hösten är utmärkta tider att åka på vädermässigt, och då slipper du också de största folkmassorna.

När är det billigast att boka flyg till Orlando? Billiga flyg till Orlando hittar du framför allt under hösten och under månaderna september och november. I momondos i priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en resa till billigt pris.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Orlando?

511 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Orlando på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Fort Lauderdale och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Orlando. För att hitta det billigaste priset till Orlando från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Orlando?

Den billigaste månaden att flyga till Orlando från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 278 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. september är en annan bra månad för att besöka Orlando med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 419 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Orlando?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Orlando från Sverige är 58 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 4 031 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Orlando. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 3 860 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Orlando?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Orlando är en måndag då man kan hitta priser så låga som 3 432 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 374 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Orlando?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Orlando oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Orlando med avgång på kvällen för så lite som 3 678 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 4 491 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Orlando?

Orlando Sanford Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Orlando.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Orlando?

Orlando Sanford Intl flygplats har ett genomsnittspris på 6 681 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Orlando. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Orlando?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Orlando. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Orlando inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Orlando

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Orlando
Icelandair
8 nov.
ARN07:55Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
MCO21:00Orlando
14 nov.
MCO12:45Orlando
12t 00m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
3 885 kr
Hitta liknande
Icelandair
22 okt.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
MCO23:00Orlando
26 okt.
MCO14:45Orlando
12t 00m
1 stopp
ARN02:45Stockholm Arlanda
4 301 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 okt.
ARN05:00Stockholm Arlanda
18t 20m
2 stopp
MCO23:20Orlando
5 nov.
MCO16:35Orlando
16t 35m
1 stopp
ARN09:10Stockholm Arlanda
4 875 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
17t 55m
1 stopp
MCO20:10Orlando
4 juli
MCO08:55Orlando
17t 10m
2 stopp
ARN02:05Stockholm Arlanda
4 317 kr
Hitta liknande
KLM
22 okt.
ARN09:25Stockholm Arlanda
16t 42m
2 stopp
MCO02:07Orlando
26 okt.
MCO07:56Orlando
18t 44m
2 stopp
ARN02:40Stockholm Arlanda
3 860 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 nov.
ARN01:45Stockholm Arlanda
21t 42m
2 stopp
MCO23:27Orlando
14 nov.
MCO14:35Orlando
13t 55m
1 stopp
ARN04:30Stockholm Arlanda
4 193 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Orlando

Om du letar efter enkelbiljetter till Orlando, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM och Icelandair
Icelandair
26 juli
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
MCO23:00Orlando
3 668 kr
Hitta liknande
KLM
14 juni
ARN09:25Stockholm Arlanda
16t 34m
2 stopp
MCO01:59Orlando
2 487 kr
Hitta liknande
British Airways
14 juni
ARN11:40Stockholm Arlanda
32t 15m
1 stopp
MCO19:55Orlando
3 702 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Orlando?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Orlando

Både British Airways och Delta Airlines har ett utbud av billiga flyg till Orlando. Det billigaste alternativet är att resa från Bromma flygplats utanför Stockholm. Försök dessutom att boka dina biljetter ungefär två månader innan avresa för att slippa dyra sista minuten priser. Andra bolag som är populära att boka flygbiljetter till Orlando med är Deutsche Lufthansa, United Airlines och Air Berlin. Under flygresor till Orlando erbjuder flygbolagen ofta underhållningssystem så att du kan underhålla dig med filmer och TV-serier.

Vem flyger direkt till Orlando? När du flyger från Sverige till Orlando behöver du göra en mellanlandning under din resa. Med Norwegian kan du göra ett smidigt byte i Oslo och därifrån åka direkt till Orlando.

Hur många timmar tar det att flyga till Orlando? Med en smidig mellanlandning tar resan till Orlando totalt tolv timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Orlando till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Orlando plus avståndet till centrum

De flesta billiga flyg till Orlando landar på Orlando international Airport som är Floridas näst största flygplats med 40 miljoner passagerare per år. Stadens sekundära flygplats, Sanford, ligger lite längre bort och här landar flera lågprislinjer.


Hur tar man sig runt i Orlando?

Orlando är, som de flesta amerikanska städer, mycket bilvänlig. Avstånden kan vara stora och även om det finns viss kollektivtrafik är det definitivt enklast att ta sig fram med hyrbil. Med bil kan du dessutom ta dig till närliggande Miami och till de olika nöjesparkerna som är de största sevärdheterna i området. Det finns dock direktbussar som går från flera av stadens hotell till Walt Disney World och andra nöjesparker.

Med bussnätverket Lynx kan du ta dig omkring i centrala Orlando. Biljetter kan du köpa ombord på bussen, men då ska du se till att ha exakt växel med dig eftersom busschauffören inte har någon växel. Om du vill undvika att hantera exakta kontanter varje gång du åker buss kan du även köpa ett busskort på Lynxs centralstation.


Kan man flyga till Orlando utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du ha med dig ditt pass för att kunna legitimera dig vid ombordstigning och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med inresedatumet i landet. Eftersom Sverige är med i Visa Waiver programmet behöver svenska medborgare inte ansöka om något visum för att åka till USA. Däremot behöver du ansöka om ett ESTA-godkännande innan resan. Detta gör du online och ansökningsprocessen tar bara ett par minuter. Oftast får du en länk till ansökningshemsidan samt instruktioner via ditt flygbolag när du bokar flygresan. Vid ankomsten till USA blir du fotograferad samt ombedd att lämna fingeravtryck. Du ska också kunna uppge en adress för ditt boende under vistelsen i landet.


Tips och råd om Orlando

Intresserad av sevärdheter i Orlando?

Orlando är nöjesparkernas stad. Här ligger världskända Walt Disney World där hela familjen kan roa sig i Disneys värld. Även Sea World och Universal Orlando Resort är populära besöksmål. Missa inte heller Orlando Museum of Art och Orlando Science Center.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa onödiga kostnader för internetanvändning.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det är drickbart men smakar mycket bättre på flaska.

Ska jag dricksa i Orlando?

Ja, dricksa alltid 20 procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass