Flyg till Orlando

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Orlando. Nuvarande restriktioner för Orlando baseras på reserestriktioner för USA.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Orlando

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Orlando från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Orlando flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Orlando

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tampa (TPA)

Vanligtvis är flyg till Orlando från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tampa, vilket i genomsnitt kostar 4 015 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ORLANDO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Orlando kostar i genomsnitt bara 3 383 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORLANDO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli50% dyrareDet kostar omkring 6 236 kr för flyg till Orlando från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORLANDO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember406% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Orlando från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Orlando?

Resor till Orlando är populära året om, men särskilt under vintern då många besökare lockas av att spendera julledigheten vid stadens nöjesparker. Under sommaren är vädret fuktigt och varmt, vilket lockar besökaren som är ute efter sol och bad. Under högsäsongerna stiger även priserna både på flygstolar och resor med hotell. Våren och hösten är utmärkta tider att åka på vädermässigt, och då slipper du också de största folkmassorna.

När är det billigast att boka flyg till Orlando? Billiga flyg till Orlando hittar du framför allt under hösten och under månaderna september och november. I momondos i priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en resa till billigt pris.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Orlando?

  534 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Orlando på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Fort Lauderdale och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Orlando. För att hitta det billigaste priset till Orlando från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Orlando?

  Den billigaste månaden att flyga till Orlando från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 427 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. september är en annan bra månad för att besöka Orlando med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 575 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Orlando?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Orlando från Sverige är 58 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 4 215 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Orlando. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 4 036 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Orlando?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Orlando är en måndag då man kan hitta priser så låga som 3 588 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 573 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Orlando?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Orlando oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Orlando med avgång på kvällen för så lite som 3 846 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 4 696 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Orlando?

  Orlando Sanford Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Orlando.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Orlando?

  Orlando Sanford Intl flygplats har ett genomsnittspris på 6 985 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Orlando. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Orlando?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Orlando. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Orlando inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Orlando

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Orlando
KLM
29 okt.
GOT02:10Göteborg Landvetter
17t 50m
2 stopp
MCO20:00Orlando
6 nov.
MCO14:10Orlando
17t 25m
2 stopp
GOT06:35Göteborg Landvetter
4 044 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 dec.
ARN08:30Stockholm Arlanda
34t 05m
2 stopp
MCO18:35Orlando
6 dec.
MCO06:56Orlando
18t 04m
2 stopp
ARN01:00Stockholm Arlanda
4 297 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 dec.
ARN04:35Stockholm Arlanda
17t 53m
1 stopp
MCO22:28Orlando
6 dec.
MCO02:10Orlando
18t 30m
1 stopp
ARN20:40Stockholm Arlanda
4 418 kr
Hitta liknande
KLM
1 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
17t 30m
2 stopp
MCO20:00Orlando
17 maj
MCO07:56Orlando
14t 54m
2 stopp
ARN22:50Stockholm Arlanda
4 532 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 dec.
ARN03:25Stockholm Arlanda
21t 31m
2 stopp
MCO00:56Orlando
8 jan.
MCO11:04Orlando
14t 06m
2 stopp
ARN01:10Stockholm Arlanda
4 558 kr
Hitta liknande
Iberia
23 dec.
ARN02:25Stockholm Arlanda
21t 29m
2 stopp
MCO23:54Orlando
8 jan.
MCO03:54Orlando
23t 11m
2 stopp
ARN03:05Stockholm Arlanda
4 566 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Orlando

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Orlando, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France, British Airways och Brussels Airlines
British Airways
6 aug.
GOT15:50Göteborg Landvetter
34t 08m
2 stopp
MCO01:58Orlando
3 157 kr
Hitta liknande
Air France
9 aug.
ARN02:10Stockholm Arlanda
22t 18m
2 stopp
MCO00:28Orlando
3 383 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
9 aug.
BMA13:30Stockholm-Bromma
32t 58m
2 stopp
MCO22:28Orlando
3 392 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Orlando

Nedan hittar du alla flygplatser i Orlando tillsammans med avståndet från stadens centrum

De flesta billiga flyg till Orlando landar på Orlando international Airport som är Floridas näst största flygplats med 40 miljoner passagerare per år. Stadens sekundära flygplats, Sanford, ligger lite längre bort och här landar flera lågprislinjer.


Populära flygresor till Orlando

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Orlando som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Orlando
Snabbast flygtid16t 25m
Billigaste pris4 140 kr
Flyg från Stockholm till Orlando
Snabbast flygtid17t 30m
Billigaste pris4 175 kr

Hur tar man sig runt i Orlando?

Orlando är, som de flesta amerikanska städer, mycket bilvänlig. Avstånden kan vara stora och även om det finns viss kollektivtrafik är det definitivt enklast att ta sig fram med hyrbil. Med bil kan du dessutom ta dig till närliggande Miami och till de olika nöjesparkerna som är de största sevärdheterna i området. Det finns dock direktbussar som går från flera av stadens hotell till Walt Disney World och andra nöjesparker.

Med bussnätverket Lynx kan du ta dig omkring i centrala Orlando. Biljetter kan du köpa ombord på bussen, men då ska du se till att ha exakt växel med dig eftersom busschauffören inte har någon växel. Om du vill undvika att hantera exakta kontanter varje gång du åker buss kan du även köpa ett busskort på Lynxs centralstation.


Kan man flyga till Orlando utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du ha med dig ditt pass för att kunna legitimera dig vid ombordstigning och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med inresedatumet i landet. Eftersom Sverige är med i Visa Waiver programmet behöver svenska medborgare inte ansöka om något visum för att åka till USA. Däremot behöver du ansöka om ett ESTA-godkännande innan resan. Detta gör du online och ansökningsprocessen tar bara ett par minuter. Oftast får du en länk till ansökningshemsidan samt instruktioner via ditt flygbolag när du bokar flygresan. Vid ankomsten till USA blir du fotograferad samt ombedd att lämna fingeravtryck. Du ska också kunna uppge en adress för ditt boende under vistelsen i landet.


Börja planera din resa till Orlando


Tips och råd om Orlando

Intresserad av sevärdheter i Orlando?

Orlando är nöjesparkernas stad. Här ligger världskända Walt Disney World där hela familjen kan roa sig i Disneys värld. Även Sea World och Universal Orlando Resort är populära besöksmål. Missa inte heller Orlando Museum of Art och Orlando Science Center.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa onödiga kostnader för internetanvändning.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det är drickbart men smakar mycket bättre på flaska.

Ska jag dricksa i Orlando?

Ja, dricksa alltid 20 procent.