Flyg till Hua Hin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 10/7
sön 17/7

Billigaste flygen till flygplatser i Hua Hin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hua Hin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bangkok Suvarnabhumi flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hua Hin

Stockholm (STO) till Bangkok Suvarnabhumi flygplats (BKK)

Vanligtvis är flyg till Hua Hin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bangkok Suvarnabhumi, vilket i genomsnitt kostar 6 378 kr


När är den bästa tiden att flyga till Hua Hin?

Hur lång tid det tar att resa till Hua Hin, Thailand beror på vilken flygrutt du tar. Från Sveriges flygplatser hittar du framför allt flygerbjudanden till Bangkok varifrån du kan resa vidare till Hua Hin med inrikesflyg eller tåg. Från Stockholm tar resan till Bangkok ungefär 13 timmar, och du hittar flygningar från Arlanda flygplats med bland annat Finnair och Lufthansa. Finnair har även flygningar från Göteborg Landvetter flygplats till Bangkok, och du kan även resa med SAS och Qatar Airways från Landvetter flygplats till Bangkok. Med flyg från Göteborg till Bangkok kan du räkna med en flygtid på ungefär 17 timmar. Om du reser från Malmö hittar du flygningar från Sturup flygplats till Bangkok på ungefär 18 timmar med SAS och Qatar Airways. Du kan även ta Öresundståget till närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn varifrån du hittar flighter till Bangkok med Thai Airways på drygt 10 timmar.

Du hittar inte något direktflyg till Hua Hin från Sverige, men du kan flyga direkt till Bangkok med Thai Airways från både Stockholm Arlanda flygplats och Köpenhamn Kastrup flygplats. De flesta flighter från Sverige mellanlandar en eller två gånger under vägen till Bangkok. Från Bangkok kan du ta dig direkt till Hua Hin med buss eller tåg. Från Suvarnabhumi Airport i Bangkok dit de flesta svenska flygrutter landar kan du ta en direktbuss till Hua Hin från flygplatsen. Med direktbuss till Hua Hin tar denna rutt mellan tre och fyra timmar. Du kan även ta dig in till centrala Bangkok för att ta tåg till Hua Hin, vilket tar närmare fyra timmar. Du kan även köra till Hua Hin vilket tar runt tre timmar.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hua Hin från Udon Thani för 219 kr. Detta är 97 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hua Hin. För att hitta de billigaste priserna till Hua Hin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Hua Hin. Om du planerar att flyga till Hua Hin, överväg då även att boka flyg till Rayong Utapao Rayong Pattaya flygplats(114 km från stadskärnan i Hua Hin) eller Bangkok Suvarnabhumi flygplats(152 km från stadskärnan i Hua Hin).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Hua Hin är generellt Hua Hin flygplats med ett genomsnittspris på 4 511 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Flygplatser nära Hua Hin

Nedan hittar du alla flygplatser i Hua Hin tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Hua Hin centrum från flygplatsen?

Om du landar på Suvarnabhumi Airport i Bangkok tar du dig till Hua Hin allra smidigast genom att hoppa på de regelbundna direktbussarna som tar dig från flygplatsen direkt till Hua Hins centrum. Dessa bussar avgår från flygplatsens busstation. Du kan även ta dig in till centrala Bangkoks Sai Tai Mai busstation varifrån du hittar bussar till Hua Hin. Med buss tar resan till Hua Hin mellan tre och fyra timmar från Bangkok. Från Bangkoks Hua Lamphong järnvägsstation hittar du även tåg som tar dig till Hua Hin på fyra timmar. Om du hittat ett inrikesflyg som tar dig till Hua Hin Airport landar du strax norr om stadens centrum. För att ta dig in till centrala Hua Hin tar du någon av taxibilarna som väntar utanför flygplatsen, dessa tar dig till centrum på knappt tio minuter.


Visumkrav för att besöka Hua Hin

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att besöka Hua Hin om din resa är kortare än 30 dagar. Du ska kunna visa upp en utresebiljett vid inresa till landet för att slippa visumkrav.


Börja planera din resa till Hua Hin


De bästa sakerna att se och göra i Hua Hin

Den thailändska semesterorten Hua Hin bjuder både på sol och bad samt populära sevärdheter. Den centrala stranden Hat Hua Hin är långgrund och perfekt för sol och strandsporter. Här hittar du även ponnyridning vilket är uppskattat bland barnfamiljer. Den lugnare Hat Sai Noi är en strand som är att rekommendera om du vill undvika folksamlingar, och här hittar du även restauranger och ett par barer. En populär sevärdhet i Hua Hin är även Wildlife Friends Foundation Elephant Refuge som ligger nordväst om centrala Hua Hin. Här finns allt från elefanter till björnar och tigrar att titta på från säkert avstånd. Inne i centrala Hua Hin ska du inte missa ett besök till marknaden Cicada där du hittar allt från konst och shopping till mat och delikatesser.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Hua Hin när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Hua Hin, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Hua Hin ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Hua Hin. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Hua Hin just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Hua Hin och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.