Hitta billiga flyg till Hua Hin

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 1/12
fre 8/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Hua Hin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hua Hin och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Hua Hin?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Hua Hin du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi tar det i genomsnitt 10t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Bangkok Suvarnabhumi generellt omkring 13t 30m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Hua Hin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hua Hin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rayong

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hua Hin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bangkok Suvarnabhumi flygplats (BKK)

Vanligtvis är flyg till Hua Hin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi, vilket i genomsnitt kostar 9 436 kr


Vanliga frågor om att flyga till Hua Hin

Hur lång tid tar det att flyga till Hua Hin?

Hur lång tid det tar att resa till Hua Hin, Thailand beror på vilken flygrutt du tar. Från Sveriges flygplatser hittar du framför allt flygerbjudanden till Bangkok varifrån du kan resa vidare till Hua Hin med inrikesflyg eller tåg. Från Stockholm tar resan till Bangkok ungefär 13 timmar, och du hittar flygningar från Arlanda flygplats med bland annat Finnair och Lufthansa. Finnair har även flygningar från Göteborg Landvetter flygplats till Bangkok, och du kan även resa med SAS och Qatar Airways från Landvetter flygplats till Bangkok. Med flyg från Göteborg till Bangkok kan du räkna med en flygtid på ungefär 17 timmar. Om du reser från Malmö hittar du flygningar från Sturup flygplats till Bangkok på ungefär 18 timmar med SAS och Qatar Airways. Du kan även ta Öresundståget till närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn varifrån du hittar flighter till Bangkok med Thai Airways på drygt 10 timmar.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Hua Hin?

Du hittar inte något direktflyg till Hua Hin från Sverige, men du kan flyga direkt till Bangkok med Thai Airways från både Stockholm Arlanda flygplats och Köpenhamn Kastrup flygplats. De flesta flighter från Sverige mellanlandar en eller två gånger under vägen till Bangkok. Från Bangkok kan du ta dig direkt till Hua Hin med buss eller tåg. Från Suvarnabhumi Airport i Bangkok dit de flesta svenska flygrutter landar kan du ta en direktbuss till Hua Hin från flygplatsen. Med direktbuss till Hua Hin tar denna rutt mellan tre och fyra timmar. Du kan även ta dig in till centrala Bangkok för att ta tåg till Hua Hin, vilket tar närmare fyra timmar. Du kan även köra till Hua Hin vilket tar runt tre timmar.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hua Hin?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hua Hin från Chiang Rai för 356 kr. Detta är 43 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hua Hin. För att hitta de billigaste priserna till Hua Hin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den bästa tiden att åka till Hua Hin för en strandsemester?

januari, februari, eller mars ses ofta som den bästa tiden att besöka Hua Hin för att vistas på strandområden som Hua Hin Beach.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hua Hin?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Hua Hin. Om du planerar att flyga till Hua Hin, överväg då även att boka flyg till Rayong Utapao Rayong Pattaya flygplats(114 km från stadskärnan i Hua Hin) eller Bangkok Suvarnabhumi flygplats(152 km från stadskärnan i Hua Hin).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hua Hin?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Hua Hin är generellt Hua Hin flygplats med ett genomsnittspris på 240 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Hua Hin flygplats?

Priserna för flyg till Hua Hin flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Hua Hin flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Hua Hin flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Hua Hin flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Hua Hin flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Hua Hin flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Hua Hin

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Hua Hin?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att besöka Hua Hin om din resa är kortare än 30 dagar. Du ska kunna visa upp en utresebiljett vid inresa till landet för att slippa visumkrav.


De bästa sakerna att se och göra i Hua Hin

Vad kan du se och göra i Hua Hin?

Den thailändska semesterorten Hua Hin bjuder både på sol och bad samt populära sevärdheter. Den centrala stranden Hat Hua Hin är långgrund och perfekt för sol och strandsporter. Här hittar du även ponnyridning vilket är uppskattat bland barnfamiljer. Den lugnare Hat Sai Noi är en strand som är att rekommendera om du vill undvika folksamlingar, och här hittar du även restauranger och ett par barer. En populär sevärdhet i Hua Hin är även Wildlife Friends Foundation Elephant Refuge som ligger nordväst om centrala Hua Hin. Här finns allt från elefanter till björnar och tigrar att titta på från säkert avstånd. Inne i centrala Hua Hin ska du inte missa ett besök till marknaden Cicada där du hittar allt från konst och shopping till mat och delikatesser.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Hua Hin?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Hua Hin när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Hua Hin, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Hua Hin ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Hua Hin ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Hua Hin?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Hua Hin. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Hua Hin ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Hua Hin just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Hua Hin och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Hua Hin

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.