Hitta billiga flyg till Chiang Mai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Chiang Mai

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Chiang Mai

Bästa priset för tur- och returresa

10 054 kr

Snabbast flygtid

13t 15m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Chiang Mai från Sverige under de senaste 72 timmarna är 10 054 kr (Stockholm Arlanda till Chiang Mai).
Det snabbaste flyget till Chiang Mai från Sverige tar 13t 15m (Stockholm Arlanda till Chiang Mai).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Chiang Mai, inklusive Thai Airways.

Trender för flygresor till Chiang Mai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chiang Mai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chiang Mai?

Om du inte har möjlighet att flyga till Chiang Mai i februari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Chiang Mai under mars ligger i genomsnitt på 6 255 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chiang Mai?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Chiang Mai för 412 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Chiang Mai. För att hitta de billigaste priserna till Chiang Mai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chiang Mai?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Chiang Mai från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 9 027 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 10 790 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chiang Mai?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Chiang Mai från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 9 322 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Chiang Mai på morgonen då priserna ligger på omkring 11 162 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Chiang Mai?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Chiang Mai du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Chiang Mai tar det i genomsnitt 21t 35m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Chiang Mai generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Chiang Mai?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Chiang Mai är att boka 23 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 9 895 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Chiang Mai

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chiang Mai från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chiang Mai

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chiang Mai

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Chiang Mai (CNX)

Vanligtvis är flyg till Chiang Mai från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Chiang Mai, vilket i genomsnitt kostar 8 526 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CHIANG MAI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Chiang Mai kostar i genomsnitt bara 5 881 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHIANG MAI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni41% dyrareDet kostar omkring 12 029 kr för flyg till Chiang Mai från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHIANG MAI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober398% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Chiang Mai från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Chiang Mai

Billiga flyg till Chiang Mai hittar du mellan mars och augusti då staden har sin lågsäsong. Flygbiljetter till Chiang Mai är som dyrast under vinterns högsäsong och även under sen höst är priserna på flygstolar högre. Jämför flyg till Chiang Mai hos momondo för att boka flyg till ett bra pris. Resor under lågsäsongen är möjliga att hitta billigt även när du är ute i sista minuten, medan resor under vinterns högsäsong är bättre att boka i förväg.

Lampang flygplats, Pai flygplats, Mae Hong Son flygplats, Phrae flygplats eller Chiang Rai flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Chiang Mai.

Med ett genomsnittspris på 3 102 kr per person, är Lampang flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Chiang Mai. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Chiang Mai

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chiang Mai
Flera flygbolag
20 feb.
ARN08:20Stockholm Arlanda
18t 25m
2 stopp
CNX02:45Chiang Mai
19 mars
CNX06:10Chiang Mai
19t 10m
2 stopp
ARN01:20Stockholm Arlanda
10 054 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 feb.
ARN03:00Stockholm Arlanda
45t 00m
3 stopp
CNX00:00Chiang Mai
19 mars
CNX09:55Chiang Mai
38t 35m
3 stopp
ARN00:30Stockholm Arlanda
10 599 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 feb.
ARN06:40Stockholm Arlanda
21t 45m
2 stopp
CNX04:25Chiang Mai
18 feb.
CNX03:30Chiang Mai
32t 20m
3 stopp
ARN11:50Stockholm Arlanda
10 631 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 feb.
ARN10:55Stockholm Arlanda
39t 50m
2 stopp
CNX02:45Chiang Mai
27 feb.
CNX05:10Chiang Mai
19t 10m
2 stopp
ARN00:20Stockholm Arlanda
10 994 kr
Hitta liknande
Thai Airways
20 feb.
ARN08:30Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
CNX00:30Chiang Mai
19 mars
CNX17:05Chiang Mai
15t 50m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
11 677 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 jan.
BMA01:55Stockholm-Bromma
22t 05m
3 stopp
CNX00:00Chiang Mai
30 jan.
CNX06:50Chiang Mai
29t 55m
3 stopp
BMA12:45Stockholm-Bromma
11 783 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Chiang Mai

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Chiang Mai, visa några av våra erbjudanden nedan av Air China
Air China
ARNStockholm Arlanda
21t 35m
CNXChiang Mai

Andra kabinklasser för flyg till Chiang Mai

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Chiang Mai

Vilka bolag flyger till Chiang Mai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chiang Mai

Vilka bolag flyger till Chiang Mai?

Thai Airways, Qatar Airways, Air China och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Chiang Mai enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Chiang Mai med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Qatar Airways till Chiang Mai

I genomsnitt avgår 28 flyg med Qatar Airways till Chiang Mai varje vecka.De flesta av dem flyger från Bangkok Suvarnabhumi till Chiang Mai vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Qatar Airways till Chiang Mai. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Qatar Airways till Chiang Mai som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 6 940 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Qatar Airways är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,9/10 i betyg av 335 av våra användare.

Flyg med Thai Airways till Chiang Mai

Ett annat populärt val för flyg till Chiang Mai är Thai Airways (7,6/10, 24 omdömen). De flesta flyg med Thai Airways som landar i Chiang Mai anländer från Bangkok Suvarnabhumi, men det finns 70 flyg med Thai Airways till Chiang Mai från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Thai Airways på momondo den här veckan låg på 5 872 kr (Stockholm Arlanda till Chiang Mai, tur och retur).


Flygplatser nära Chiang Mai

Nedan hittar du alla flygplatser i Chiang Mai tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Chiang Mai landar på Chiang Mai International Airport som ligger mycket nära stadens centrala delar. Detta gör att du kan resa till Chiang Mai billigt och snabbt från flygplatsen. Allra billigast är att ta flygbussen som går direkt från ankomsthallen till olika centrala delar inne i city. Detta kostar endast 20 THB (6 SEK) oavsett var du vill hoppa av. Ett annat alternativ är att ta en Songtaew, en delad taxi, vilket kostar 40 THB (12 SEK) och tar dig direkt till din slutdestination. Snabbast är dock att ta en egen taxi in till city. Flygtaxin har ett fast pris på 150 TBH (45 SEK) in till alla centrala destinationer. Om du istället tar en taxi med taxameter landar kostnaden på ungefär samma pris om du ska in till centrum.


Populära flygresor till Chiang Mai

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Chiang Mai som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Chiang Mai
Snabbaste flygtid22t 45m
Billigaste pris11 591 kr

Så tar du dig runt i Chiang Mai

Att cykla är ett bra sätt att ta sig fram i Chiang Mai. Att hyra en cykel kostar ungefär 50 THB (15 SEK) per dag eller 300 THB (90 SEK) per vecka och du hittar många cykeluthyrningar inne i den gamla stadskärnan. Var dock extra försiktig vid ringvägen som går runt den gamla stadskärnan. Kolla även att cykelns bromsar fungerar innan du cyklar iväg från uthyrningen. De trehjuliga, öppna taxibilarna tuk-tuk är mycket populära sätt att ta sig runt, men passar bäst för kortare sträckor. Kostnaden startar på runt 60 THB (18 SEK) för kortare sträckor i centrum. Det är ovanligt med taxibilar som har taxameter så om du vill ta taxi är det bäst att ringa och beställa en bil för att vara säker på att få en bil med taxameter.


Visumkrav för att besöka Chiang Mai

Du behöver inte något visum för flyg till Chiang Mai om du reser som turist och ska stanna i landet i mindre än 30 dagar. Istället får du ett inresetillstånd när du anländer på flygplatsen i Thailand. Du får en stämpel i ditt pass som anger hur länge du får stanna i landet och du ska vara noga med att inte överskrida detta datum. Se även till att ditt pass är giltigt i minst sex månader från och med inresan.


Börja planera din resa till Chiang Mai


De bästa sakerna att se och göra i Chiang Mai

Chiang Mai har flera traditionella tempel som du inte ska missa. Bland annat är sevärdheterna Wat Phra That Doi Suthep och Wat Phra Singh väl värda ett besök.

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader i Thailand under din vistelse för att inte åka på höga kostnader.

Nej, drick bara vatten på flaska.

Lämna ungefär 10 % av notan i dricks.

I Chiang Mai ska du passa på att shoppa hantverk och detta hittar du bland annat på marknaderna Anusarn och Ploen Rudee.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Chiang Mai.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Chiang Mai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Chiang Mai.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Chiang Mai. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.