Flyg till Chiang Mai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Chiang Mai.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Billigaste flygen till flygplatser i Chiang Mai

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chiang Mai från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chiang Mai

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chiang Mai

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Chiang Mai (CNX)

Vanligtvis är flyg till Chiang Mai från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Chiang Mai, vilket i genomsnitt kostar 6 142 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CHIANG MAI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Chiang Mai kostar i genomsnitt bara 5 241 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHIANG MAI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember18% dyrareDet kostar omkring 7 280 kr för flyg till Chiang Mai från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHIANG MAI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember580% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Chiang Mai från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Chiang Mai?

Flyg till Chiang Mai mellan november och februari för att få så bra väder som möjligt. Vintermånaderna är stadens högsäsong och det är då flest resenärer som bokar flygresor till denna del av Thailand. Mellan november och februari ligger temperaturerna på runt 25 °C vilket gör det perfekt både för sol- och badsemestrar och för sightseeingturer. Mellan november och februari har staden dessutom ett torrt och behagligt klimat. Mellan maj och september stiger temperaturerna och det blir både fuktigt och vanligt med tunga regnfall.

När är det billigast att boka flyg till Chiang Mai?

Billiga flyg till Chiang Mai hittar du mellan mars och augusti då staden har sin lågsäsong. Flygbiljetter till Chiang Mai är som dyrast under vinterns högsäsong och även under sen höst är priserna på flygstolar högre. Jämför flyg till Chiang Mai hos momondo för att boka flyg till ett bra pris. Resor under lågsäsongen är möjliga att hitta billigt även när du är ute i sista minuten, medan resor under vinterns högsäsong är bättre att boka i förväg.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Chiang Mai?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Chiang Mai för 45 kr/person, vilket är 99 % billigare än för genomsnittsflyget till Chiang Mai. För att hitta de billigaste priserna till Chiang Mai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chiang Mai?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Chiang Mai i september är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Chiang Mai under mars ligger i genomsnitt på 5 140 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Chiang Mai?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Chiang Mai är att boka 23 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 6 245 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chiang Mai?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Chiang Mai från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 5 509 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 454 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chiang Mai?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Chiang Mai från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 5 469 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Chiang Mai på morgonen då priserna ligger på omkring 6 339 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chiang Mai?

  Lampang flygplats, Pai flygplats, Mae Hong Son flygplats, Phrae flygplats eller Chiang Rai flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Chiang Mai.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Chiang Mai?

  Med ett genomsnittspris på 3 506 kr per person, är Chiang Rai flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Chiang Mai. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Chiang Mai från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Chiang Mai

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Chiang Mai.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Chiang Mai.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Chiang Mai.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Chiang Mai?

Returresa till Sverige från Chiang Mai

Testkrav för COVID-19
Besökare från Chiang Mai måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Chiang Mai behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Chiang Mai inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Chiang Mai

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chiang Mai
Air China
ARNStockholm Arlanda
24t 30m
CNXChiang Mai

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Chiang Mai

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Chiang Mai, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
12 dec.
ARN09:30Stockholm Arlanda
23t 10m
2 stopp
CNX08:40Chiang Mai
6 494 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
23t 50m
3 stopp
CNX01:35Chiang Mai
5 588 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Chiang Mai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chiang Mai
 • Vilka bolag flyger till Chiang Mai?

  Thai Airways, Air China, Qatar Airways och China Eastern är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Chiang Mai enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Chiang Mai med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Chiang Mai

Nedan hittar du alla flygplatser i Chiang Mai tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Chiang Mai landar på Chiang Mai International Airport som ligger mycket nära stadens centrala delar. Detta gör att du kan resa till Chiang Mai billigt och snabbt från flygplatsen. Allra billigast är att ta flygbussen som går direkt från ankomsthallen till olika centrala delar inne i city. Detta kostar endast 20 THB (6 SEK) oavsett var du vill hoppa av. Ett annat alternativ är att ta en Songtaew, en delad taxi, vilket kostar 40 THB (12 SEK) och tar dig direkt till din slutdestination. Snabbast är dock att ta en egen taxi in till city. Flygtaxin har ett fast pris på 150 TBH (45 SEK) in till alla centrala destinationer. Om du istället tar en taxi med taxameter landar kostnaden på ungefär samma pris om du ska in till centrum.


Populära flygresor till Chiang Mai

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Chiang Mai som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Chiang Mai
Snabbast flygtid16t 45m
Billigaste pris5 799 kr

Så tar du dig runt i Chiang Mai

Att cykla är ett bra sätt att ta sig fram i Chiang Mai. Att hyra en cykel kostar ungefär 50 THB (15 SEK) per dag eller 300 THB (90 SEK) per vecka och du hittar många cykeluthyrningar inne i den gamla stadskärnan. Var dock extra försiktig vid ringvägen som går runt den gamla stadskärnan. Kolla även att cykelns bromsar fungerar innan du cyklar iväg från uthyrningen. De trehjuliga, öppna taxibilarna tuk-tuk är mycket populära sätt att ta sig runt, men passar bäst för kortare sträckor. Kostnaden startar på runt 60 THB (18 SEK) för kortare sträckor i centrum. Det är ovanligt med taxibilar som har taxameter så om du vill ta taxi är det bäst att ringa och beställa en bil för att vara säker på att få en bil med taxameter.


Visumkrav för att besöka Chiang Mai

Du behöver inte något visum för flyg till Chiang Mai om du reser som turist och ska stanna i landet i mindre än 30 dagar. Istället får du ett inresetillstånd när du anländer på flygplatsen i Thailand. Du får en stämpel i ditt pass som anger hur länge du får stanna i landet och du ska vara noga med att inte överskrida detta datum. Se även till att ditt pass är giltigt i minst sex månader från och med inresan.


Börja planera din resa till Chiang Mai


De bästa sakerna att se och göra i Chiang Mai

Vad ska man se i Chiang Mai?

Chiang Mai har flera traditionella tempel som du inte ska missa. Bland annat är sevärdheterna Wat Phra That Doi Suthep och Wat Phra Singh väl värda ett besök.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Siam Insect Zoo för ett annorlunda zoo med mängder av olika insektsarter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader i Thailand under din vistelse för att inte åka på höga kostnader.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, drick bara vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Lämna ungefär 10 % av notan i dricks.

Var ska man shoppa?

I Chiang Mai ska du passa på att shoppa hantverk och detta hittar du bland annat på marknaderna Anusarn och Ploen Rudee.