Flyg till Honolulu

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Honolulu (HNL)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Honolulu. Nuvarande restriktioner för Honolulu baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Honolulu

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Honolulu från din närmsta stad eller flygplats
Newark flygplats
Honolulu

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN New York TILL Honolulu

New York La Guardia flygplats (LGA) till Honolulu (HNL)

Vanligtvis är flyg till Honolulu från New York billigare än att flyga från New York La Guardia till Honolulu, vilket i genomsnitt kostar 5 342 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HONOLULU TILL NEWARK FLYGPLATSfebruari12% billigareAtt flyga från Newark flygplats till Honolulu kostar i genomsnitt bara 5 477 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HONOLULU FRÅN NEWARK FLYGPLATSdecember33% dyrareDet kostar omkring 8 263 kr för flyg till Honolulu från Newark flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HONOLULU FRÅN NEWARK FLYGPLATSnovember208% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Honolulu från Newark flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Honolulu?

Den bästa tiden att resa till Honolulu är mellan december och april, men det går bra att resa året om. Temperaturen i Honolulu ligger på ungefär 27 °C mellan december och april medan sommarmånaderna ser temperaturer på över 30 °C. Det är inte särskilt regnigt under någon del av året, men fuktigheten är högre under sen höst. I september äger flera stora festivaler rum som gör månaden populär för flyg till Honolulu. Även i juni när konserter och hula-uppträdanden infaller är en populär tid för flyg till Honolulu.

När är det billigast att boka flyg till Honolulu?

Priserna på flygbiljetter till Honolulu är ganska jämna under året, även om december och mitten av sommaren har något ökade priser på både hotell och flyg till Honolulu. Under dessa tidpunkter är det nämligen många som väljer att boka flyg under sin ledighet. För att resa till Honolulu billigt ska du boka din flygstol drygt 50 dagar innan avresa. Jämför priser mellan olika datum under året hos momondo för att hitta billiga flyg till Honolulu.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Honolulu?

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Honolulu. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 436 kr. Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Honolulu från Sverige för oktober. Flyg till Honolulu i oktober är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 7 461 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Honolulu?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Honolulu är 57 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 8 403 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Honolulu?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Honolulu från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 7 353 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Honolulu är onsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 8 251 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Honolulu?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Honolulu från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 7 692 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 8 560 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Honolulu?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Honolulu. Om du planerar att flyga till Honolulu, överväg då även att boka flyg till Kapolei Kalaeloa flygplats(22 km från stadskärnan i Honolulu).


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Honolulu?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Honolulu. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Honolulu inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Honolulu

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Honolulu
KLM
14 maj
02:30Stockholm Arlanda
24t 24m
2 stopp
02:54Honolulu
16 maj
16:38Honolulu
28t 02m
2 stopp
20:40Stockholm Arlanda
8 777 kr
Hitta liknande
Iberia
1 okt.
15:50Göteborg-Landvetter Airport
38t 28m
2 stopp
06:18Honolulu
5 okt.
03:10Honolulu
24t 00m
2 stopp
03:10Göteborg-Landvetter Airport
9 765 kr
Hitta liknande
KLM
15 sep.
02:10Göteborg-Landvetter Airport
27t 10m
2 stopp
05:20Honolulu
6 okt.
18:25Honolulu
36t 25m
2 stopp
06:50Göteborg-Landvetter Airport
21 750 kr
Hitta liknande
Japan Airlines
1 okt.
08:25Göteborg-Landvetter Airport
31t 40m
2 stopp
16:05Honolulu
5 okt.
11:45Honolulu
37t 15m
2 stopp
01:00Göteborg-Landvetter Airport
10 752 kr
Hitta liknande
Japan Airlines
1 okt.
08:25Göteborg-Landvetter Airport
31t 40m
2 stopp
16:05Honolulu
5 okt.
11:45Honolulu
37t 15m
2 stopp
01:00Göteborg-Landvetter Airport
10 862 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 sep.
13:50Göteborg-Landvetter Airport
37t 39m
3 stopp
03:29Honolulu
6 okt.
18:25Honolulu
36t 25m
2 stopp
06:50Göteborg-Landvetter Airport
23 277 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Honolulu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Honolulu

Flygresor till Honolulu som avgår från Sverige mellanlandar under flygningen då det inte finns några direktflyg på sträckan. Istället kan du resa med bland annat Lufthansa som mellanlandar i München och San Fransisco för en smidig resa med total restid på 21 timmar. Billiga flygbiljetter till Honolulu hittar du med bland annat Iberia, Finnair och British Airways.


Hur tar man sig från flygplatsen i Honolulu till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Honolulu plus avståndet till centrum

Flyg till Honolulu landar på Honolulu International Airport som är Hawaiis största flygplats. Flygplatsen är stor och för att ta dig mellan olika terminaler finns gratis bussar för att förenkla din tid på flygplatsen. För att ta dig in till centrala Honolulu kan du välja att ta buss 19 eller buss 20 som båda går in till centrum med olika rutter. Detta är det billigaste färdmedlet för att resa från flygplatsen in till centrum. Det snabbaste sättet att resa in till Honolulu är med bil. Utanför ankomsthallen hittar du taxistation där du kan få hjälp av flygplatsens personal att få en taxi. Taxibilarna är säkra och använder taxameter på resan. Tänk på att du ofta får betala lite extra för varje extra bagage du har med dig.


Populära flygresor till Honolulu

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Honolulu som hittats av användare
Flyg från Newark till Honolulu
Snabbaste flygtid
23t 35m
Billigast pris
4 541 kr

Hur tar man sig runt i Honolulu?

Honolulu ligger på ön Oahu vars kollektivtrafik består av bussar. Bussarnas centrala station ligger vid Ala Moana Center mall inne i stadskärnan. Härifrån finns flera olika rutter som tar dig både runt centrum och runt ön. Bland annat finns bussar som tar dig direkt till populära Waikiki. För att resa runt i centrum kan det vara onödigt att ha bil då det ofta är köer runt rusningstid. Detsamma gäller för resor till och från Honolulu mellan klockan 15:00-18:00 på eftermiddagarna. Under veckodagar är det mycket svårt att hitta parkering inne i staden, men om du parkerar ska du se till att ha med dig tillräckligt mycket mynt då parkeringsautomaterna inte accepterar kort. Om du däremot ska resa runt på Oahu är det att rekommendera att ha bil för att lätt ta dig fram.


Kan man resa till Honolulu utan pass eller visum?

Hawaii hör till USA och för att resa till ögruppen gäller samma bestämmelser som för resten av landet. Du behöver inte ett visum men däremot ska du ha ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA, för att få resa till USA. Detta ansöker du om på nätet senast 72 timmar innan ditt Honolulu-flyg avgår. Som legitimation ska du ha med ditt pass.


Tips och råd om Honolulu

Vad ska man se i Honolulu?

Många besökare tar sig direkt till turisttäta Waikiki, men i Honolulu får du en mer autentisk upplevelse av ö-kulturen. Missa inte sevärdheter som Honolulu Museum of Art, Iolani-palatset och populära Bishop Museum.

Aktiviteter och upplevelser med barn

En populär aktivitet för barnfamiljer är att ta sig till den barnvänliga stranden Waikiki.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att ha en bra reseförsäkring för resor till USA där sjukvårdskostnader är mycket höga.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Precis som i resten av USA bör du lämna 20 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

Honolulu är känt för sina marknader i stadens Chinatown-område. Här hittar du allt från souvenirer till mat och delikatesser.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass