Flyg till Kailua-Kona

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kailua-Kona

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kailua-Kona

Bästa priset för enkelresa

8 387 kr

Snabbast flygtid

19t 39m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kailua-Kona från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 387 kr (Stockholm Arlanda till Kona Intl).
Det snabbaste flyget till Kailua-Kona från Sverige tar 19t 39m (Stockholm Arlanda till Kona Intl).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Kailua-Kona, inklusive British Airways och Air Canada.

Billigaste flygen till flygplatser i Kailua-Kona

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kailua-Kona från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kahului

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kailua-Kona

Stockholm (STO) till Kahului (OGG)

Vanligtvis är flyg till Kailua-Kona från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kahului, vilket i genomsnitt kostar 11 265 kr


När är den bästa tiden att flyga till Kailua-Kona?

3 192 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Kailua-Kona på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Miami och är 75 % billigare än de flesta andra flyg till Kailua-Kona. För att hitta det billigaste priset till Kailua-Kona från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Kailua-Kona från Sverige med priser runt 9 724 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Kailua-Kona i maj är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 10 278 kr.

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Kailua-Kona. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 10 713 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 13 037 kr från Sverige till Kailua-Kona.

Waimea (Kamuela) Waimea Kohala flygplats eller Hilo Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kailua-Kona.

Du kan hitta erbjudanden för Hilo Intl flygplats för i genomsnitt 12 739 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Kailua-Kona

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kailua-Kona
0

Vilka bolag flyger till Kailua-Kona?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kailua-Kona

Vilka bolag flyger till Kailua-Kona?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kailua-Kona. American Airlines, KLM och United Airlines är också populära val för att flyga till Kailua-Kona från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kailua-Kona med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Populära flygresor till Kailua-Kona

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kailua-Kona som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kailua-Kona
Snabbast flygtid38t 12m
Billigaste pris17 495 kr

Börja planera din resa till Kailua-Kona


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Kailua-Kona ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Kailua-Kona ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kailua-Kona.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kailua-Kona genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Kailua-Kona. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.