0
Insikter
FAQ
Flights to Chiang Rai

Hitta billiga flyg till Chiang Rai

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/3
tis 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Chiang Rai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chiang Rai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai?

Den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 835 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Chiang Rai under maj, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 8 856 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chiang Rai?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Chiang Rai. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 8 953 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 10 924 kr från Sverige till Chiang Rai.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chiang Rai?

Hur lång tid tar det att flyga till Chiang Rai?

Flygtider från Sverige till Chiang Rai varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Chiang Mai (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 21t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Chiang Rai är att flyga från Göteborg Landvetter till Chiang Mai, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Chiang Rai

Hur lång tid tar det att flyga till Chiang Rai?

Från Stockholm går det som snabbast att ta sig med flyg till Chiang Rai, Thailand på lite mer än 34 timmar. Av de flygningar som börjar från Göteborg och går till Chiang Rai International Airport går den snabbaste på lite mer än 33 timmar, och de flygerbjudanden som finns från Malmö till Chiang Rai går som snabbaste på ungefär 35 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Chiang Rai?

Det går tyvärr inte några direktflyg mellan Sverige och Chiang Rai, utan du måste mellanlanda längs vägen. Ska du åka från Stockholm kan du bland annat åka med KLM Royal Dutch Airlines och Nok Air. Först åker du då med KLM Royal Dutch Airlines från Stockholm till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Bangkok, också det med KLM Royal Dutch Airlines, och från Bangkok tar du dig sedan till Chiang Rai med Nok Air. Om du ska åka från Göteborg till Chiang Rai kan du också åka med KLM Royal Dutch Airlines och Nok Air. Rutten är då densamma som ifall du hade flugit från Stockholm, dock med skillnaden att du i stället för Stockholm startar din resa från Göteborg. Ska du åka från Malmö kan du bland annat flyga med Wizz Air, Austrian Airlines och Nok Air. Först flyger du då med Wizz Air från Malmö till Tirana. Du fortsätter sedan med Austrian Airlines från Tirana till Wien och därefter flyger du från Wien till Bangkok, också det med Austrian Airlines. Från Bangkok åker du sedan med Nok Air till Chiang Rai.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chiang Rai?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Chiang Rai från Bangkok för 379 kr. Detta är 58 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Chiang Rai. För att hitta de billigaste priserna till Chiang Rai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chiang Rai?

De som flyger till Chiang Rai kan potentiellt hitta bättre priser för Chiang Mai flygplats(156 km från stadskärnan i Chiang Rai), Pai flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) eller Nan flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Chiang Rai?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Chiang Rai är generellt Chiang Rai flygplats med ett genomsnittspris på 882 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Chiang Rai flygplats?

Priserna för flyg till Chiang Rai flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Chiang Rai flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Chiang Rai flygplats är 2 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Chiang Rai flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Chiang Rai flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Chiang Rai flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Chiang Rai flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Chiang Rai flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Chiang Rai

Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker Chiang Rai?

Om du ska stanna i Thailand i mindre än 30 dagar behöver du inte ansöka om något turistvisum. Det kommer då bara krävas att du kan visa upp en utresebiljett från landet inom 30 dagar från och med det datum du anländer. Om du ska stanna i mer än 30 dagar måste du däremot ansöka om turistvisum i förväg via en thailändsk ambassad.


De bästa sakerna att se och göra i Chiang Rai

Vad kan man se och göra i Chiang Rai?

Det råder inte någon brist på saker att se och göra i Chiang Rai. En av de sevärdheter i staden som är värt ett besök är Chiang Rai Walking Street. Detta är en stor marknad som har öppet på lördag- och söndagskvällar. Här finns det massor av mat, kläder, souvenirer och konstverk, och här finns också livemusik och barer där du kan möta andra resande. Var också beredd på att pruta om du ska köpa något. En annan sevärdhet som det är värt att göra ett besök till när man är i Chiang Rai är Chiang Rai Clocktower. Detta är ett populärt landmärke i mitten av Chiang Rai och är bland annat mycket bra som utgångspunkt ifall du skulle råka gå vilse i staden. Du gör klokt i att besöka klocktornet när klockan slår sju, åtta eller nio på kvällen. Det utförs då nämligen en 10 minuter lång ljus- och musikshow. King Mengrai Monument är också värt ett besök. Du finner det inne i centrala Chiang Rai, och det är ett monument tillägnat kung Mengrai som grundade Lannakungariket i norra Thailand. Vi kan också rekommendera ett besök till Chiang Rai Night Bazaar. Hit kan du gå för att kunna njuta av mat och dryck samtidigt som du ser ett liveuppträdande. Stånden kring Chiang Rai Night Bazaar erbjuder dessutom ett brett utbud av handgjorda varor från de omgivande byarna.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Chiang Rai?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Chiang Rai. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Chiang Rai ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Chiang Rai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Chiang Rai?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Chiang Rai. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Chiang Rai ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Chiang Rai på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Chiang Rai

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Chiang Rai

Populära städer i Thailand
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Chiang Rai
1 vuxen
tis 5/3
tis 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners