Flyg till Chiang Rai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Chiang Rai.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Chiang Rai?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Chiang Rai?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Chiang Rai från Glasgow för 45 kr. Detta är 99 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Chiang Rai. För att hitta de billigaste priserna till Chiang Rai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai?

  Den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 332 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Chiang Rai under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 698 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chiang Rai?

  Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Chiang Rai. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 5 699 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 180 kr från Sverige till Chiang Rai.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chiang Rai?

  De som flyger till Chiang Rai kan potentiellt hitta bättre priser för Chiang Mai flygplats(156 km från stadskärnan i Chiang Rai), Pai flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) eller Nan flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Chiang Rai?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Chiang Rai är generellt Chiang Rai flygplats med ett genomsnittspris på 3 506 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Chiang Rai från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Chiang Rai

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Chiang Rai.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Chiang Rai.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Chiang Rai.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Chiang Rai?

Returresa till Sverige från Chiang Rai

Testkrav för COVID-19
Besökare från Chiang Rai måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Chiang Rai behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Chiang Rai inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Chiang Rai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chiang Rai
 • Vilka bolag flyger till Chiang Rai?

  För flygresor till Chiang Rai från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: Thai Airways eller Qatar Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Börja planera din resa till Chiang Rai