Hitta billiga flyg till Chiang Rai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Chiang Rai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chiang Rai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai?

Den billigaste månaden att flyga till Chiang Rai från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 005 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Chiang Rai under mars, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 859 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chiang Rai?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Chiang Rai från Glasgow för 407 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Chiang Rai. För att hitta de billigaste priserna till Chiang Rai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chiang Rai?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Chiang Rai. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 8 003 kr. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 11 798 kr från Sverige till Chiang Rai.

Hur lång tid tar det att flyga till Chiang Rai?

Flygtider från Sverige till Chiang Rai varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Chiang Mai (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 21t 35m. En annan populär rutt från Sverige till Chiang Rai är att flyga från Göteborg Landvetter till Chiang Mai, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Chiang Rai

Från Stockholm går det som snabbast att ta sig med flyg till Chiang Rai, Thailand på lite mer än 34 timmar. Av de flygningar som börjar från Göteborg och går till Chiang Rai International Airport går den snabbaste på lite mer än 33 timmar, och de flygerbjudanden som finns från Malmö till Chiang Rai går som snabbaste på ungefär 35 timmar.

Det går tyvärr inte några direktflyg mellan Sverige och Chiang Rai, utan du måste mellanlanda längs vägen. Ska du åka från Stockholm kan du bland annat åka med KLM Royal Dutch Airlines och Nok Air. Först åker du då med KLM Royal Dutch Airlines från Stockholm till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Bangkok, också det med KLM Royal Dutch Airlines, och från Bangkok tar du dig sedan till Chiang Rai med Nok Air. Om du ska åka från Göteborg till Chiang Rai kan du också åka med KLM Royal Dutch Airlines och Nok Air. Rutten är då densamma som ifall du hade flugit från Stockholm, dock med skillnaden att du i stället för Stockholm startar din resa från Göteborg. Ska du åka från Malmö kan du bland annat flyga med Wizz Air, Austrian Airlines och Nok Air. Först flyger du då med Wizz Air från Malmö till Tirana. Du fortsätter sedan med Austrian Airlines från Tirana till Wien och därefter flyger du från Wien till Bangkok, också det med Austrian Airlines. Från Bangkok åker du sedan med Nok Air till Chiang Rai.

De som flyger till Chiang Rai kan potentiellt hitta bättre priser för Chiang Mai flygplats(156 km från stadskärnan i Chiang Rai), Pai flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) eller Nan flygplats(158 km från stadskärnan i Chiang Rai) beroende på månad och avgångsflygplats.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Chiang Rai är generellt Nan flygplats med ett genomsnittspris på 618 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Chiang Rai

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Chiang Rai

Vilka bolag flyger till Chiang Rai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chiang Rai

Vilka bolag flyger till Chiang Rai?

För flygresor till Chiang Rai från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Thai Airways, Qatar Airways, Air China eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Thai Airways till Chiang Rai

Det avgår 21 flyg med Thai Airways till Chiang Rai under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Bangkok Suvarnabhumi och det bästa biljettpriset med Thai Airways som hittats på momondo är 6 881 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Chiang Rai). Thai Airways har ett betyg på 7,6 från 24 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Chiang Rai

Nedan hittar du alla flygplatser i Chiang Rai tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Chiang Rai från Chiang Rai International Airport?

Du kan ta dig från Chiang Rai International Airport in till centrala Chiang Rai med taxi eller hyrbil. Du finner taxidisken precis utanför entrén till ankomsthallen och hyrbilsföretagens kontor finner du på första våningen mittemot de inhemska och internationella ankomsthallarna.


Visumkrav för att besöka Chiang Rai

Om du ska stanna i Thailand i mindre än 30 dagar behöver du inte ansöka om något turistvisum. Det kommer då bara krävas att du kan visa upp en utresebiljett från landet inom 30 dagar från och med det datum du anländer. Om du ska stanna i mer än 30 dagar måste du däremot ansöka om turistvisum i förväg via en thailändsk ambassad.


Börja planera din resa till Chiang Rai


De bästa sakerna att se och göra i Chiang Rai

Det råder inte någon brist på saker att se och göra i Chiang Rai. En av de sevärdheter i staden som är värt ett besök är Chiang Rai Walking Street. Detta är en stor marknad som har öppet på lördag- och söndagskvällar. Här finns det massor av mat, kläder, souvenirer och konstverk, och här finns också livemusik och barer där du kan möta andra resande. Var också beredd på att pruta om du ska köpa något. En annan sevärdhet som det är värt att göra ett besök till när man är i Chiang Rai är Chiang Rai Clocktower. Detta är ett populärt landmärke i mitten av Chiang Rai och är bland annat mycket bra som utgångspunkt ifall du skulle råka gå vilse i staden. Du gör klokt i att besöka klocktornet när klockan slår sju, åtta eller nio på kvällen. Det utförs då nämligen en 10 minuter lång ljus- och musikshow. King Mengrai Monument är också värt ett besök. Du finner det inne i centrala Chiang Rai, och det är ett monument tillägnat kung Mengrai som grundade Lannakungariket i norra Thailand. Vi kan också rekommendera ett besök till Chiang Rai Night Bazaar. Hit kan du gå för att kunna njuta av mat och dryck samtidigt som du ser ett liveuppträdande. Stånden kring Chiang Rai Night Bazaar erbjuder dessutom ett brett utbud av handgjorda varor från de omgivande byarna.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Chiang Rai. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Chiang Rai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Chiang Rai. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Chiang Rai på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.