Hitta billiga flyg till Venedig från 419 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 30/11
tors 7/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Venedig

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Venedig

Bästa priset för enkelresa

419 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 152 kr

Snabbast flygtid

6t 45m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Venedig från Sverige under de senaste 72 timmarna är 419 kr (Göteborg Landvetter till Venedig Treviso).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Venedig från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 152 kr (Göteborg Landvetter till Venedig Treviso).
Det snabbaste flyget till Venedig från Sverige tar 6t 45m (Stockholm Arlanda till Venedig Marco Polo).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från Venedig, inklusive Air France, SWISS och airBaltic.

Trender för flygresor till Venedig

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Venedig och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Venedig?

Den billigaste månaden att flyga till Venedig från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 681 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Venedig i januari är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 320 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Venedig?

Det bästa priset som hittats på momondo till Venedig var 526 kr/per person från Stockholm, vilket är 77 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Venedig. För att hitta det billigaste priset till Venedig från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Venedig?

Hur lång tid tar det att flyga till Venedig?

Flyget från Sverige till Venedig beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Venedig Marco Polo (den mest populära flygplatsen i Venedig) ligger flygtiden på 4t 10m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Venedig Marco Polo ligger den genomsnittliga flygtiden på 4t 35m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Venedig?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Venedig från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Venedig för ungefär 1 691 kr om du gör din sökning 59 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Venedig

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Venedig från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Verona

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Venedig

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Venedig Marco Polo flygplats (VCE)

Vanligtvis är flyg till Venedig från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Venedig Marco Polo, vilket i genomsnitt kostar 1 563 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VENEDIG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember48% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Venedig kostar i genomsnitt bara 817 kr i december
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VENEDIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli57% dyrareDet kostar omkring 2 461 kr för flyg till Venedig från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VENEDIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli302% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Venedig från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Venedig

Resor till Venedig är populära under vår och sommar då temperaturerna är varma och besökare från hela världen samlas i den magiska staden. Flygresor till Venedig är även populära runt jul- och nyårsledigheterna. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygstolar och resor med hotell som är dyrare under högsäsongerna. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern online.

När är det billigast att boka flyg till Venedig? Billiga flyg till Venedig hittar du under november och maj. Maj är en utmärkt månad att åka på då det ännu inte blivit olidligt varmt i staden och du undviker de allra största folkmassorna. Bäst är att boka ungefär 50 dagar innan avresa för att få din resa till ett billigt pris och därmed undvika dyra sista minuten priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Venedig?

De som flyger till Venedig kan potentiellt hitta bättre priser för Venedig Treviso flygplats(26 km från stadskärnan i Venedig), Trieste Dei Legionari flygplats(99 km från stadskärnan i Venedig), Verona flygplats(113 km från stadskärnan i Venedig), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(129 km från stadskärnan i Venedig) eller Bolzano flygplats(138 km från stadskärnan i Venedig) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Venedig?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Venedig Venedig Treviso flygplats med ett genomsnittspris på 768 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Går det några flyg till Cannaregio?

Ja, du kan resa till Cannaregio via flyg till flygplatsen Venedig Marco Polo i Venedig (Cannaregio ligger 6,5 km från flygplatsen).

Vilken flygplats ligger närmst Santa Lucia Station?

Den flygplats som ligger närmst Santa Lucia Station ligger 6,9 km bort – flygplatsen Venedig Marco Polo i Venedig

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Venedig?

Priserna för flyg till Venedig uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Venedig?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Venedig är 15 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Venedig?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Venedig.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Venedig?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Venedig kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Venedig. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Venedig

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Venedig
Ryanair
17 dec.
GOT06:50Göteborg Landvetter
10t 45m
1 stopp
TSF17:35Venedig Treviso
5 jan.
TSF08:30Venedig Treviso
14t 00m
1 stopp
GOT22:30Göteborg Landvetter
1 152 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 dec.
GOT06:50Göteborg Landvetter
10t 45m
1 stopp
TSF17:35Venedig Treviso
5 jan.
TSF08:30Venedig Treviso
14t 00m
1 stopp
GOT22:30Göteborg Landvetter
1 204 kr
Hitta liknande
Ryanair
19 dec.
GOT07:35Göteborg Landvetter
11t 00m
1 stopp
VCE18:35Venedig Marco Polo
10 jan.
VCE05:45Venedig Marco Polo
7t 20m
1 stopp
GOT13:05Göteborg Landvetter
1 278 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 dec.
GOT10:20Göteborg Landvetter
7t 55m
1 stopp
VCE18:15Venedig Marco Polo
10 jan.
VCE05:45Venedig Marco Polo
7t 20m
1 stopp
GOT13:05Göteborg Landvetter
1 362 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 dec.
GOT10:20Göteborg Landvetter
7t 55m
1 stopp
VCE18:15Venedig Marco Polo
9 jan.
VCE12:25Venedig Marco Polo
9t 40m
1 stopp
GOT22:05Göteborg Landvetter
1 382 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 dec.
GOT21:55Göteborg Landvetter
12t 25m
1 stopp
VCE10:20Venedig Marco Polo
10 jan.
VCE05:45Venedig Marco Polo
7t 20m
1 stopp
GOT13:05Göteborg Landvetter
1 393 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Venedig

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Venedig, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair, SWISS och Wizz Air
Flera flygbolag
3 dec.
GOT09:00Göteborg Landvetter
7t 45m
1 stopp
TSF16:45Venedig Treviso
Ryanair
3 dec.
GOT21:55Göteborg Landvetter
12t 25m
1 stopp
VCE10:20Venedig Marco Polo
Ryanair
2 dec.
ARN20:15Stockholm Arlanda
19t 15m
1 stopp
TSF15:30Venedig Treviso

Så tar du dig runt i Venedig

Venedig är kompakt och har en liten stadskärna som du enklast utforskar till fots. Det är också ett av de bästa sätten att upptäcka stadens vackra broar och pittoreska gränder. Eftersom Venedig är byggd på en mängd små öar i Venediglagunen slingrar vatten och kanaler genom hela staden. Kollektivtrafiken ser därför lite annorlunda ut än i andar europeiska städer.

Vaporetti, stadens vattenbuss, är ett enkelt sätt att ta sig fram på om du inte vill gå. Biljetterna köper du innan du kliver ombord på båten. Kom också ihåg att validera biljetten i den gula maskinen innan påstigning. Ett måste för många besökare är annars att ta en klassisk gondoltur, men detta är ett ganska dyrt transportsätt så förlita dig inte på detta färdmedel under din resa.


Visumkrav för att besöka Venedig

Inom EU behöver du inte något visum när man reser så länge man har ett svenskt pass eller ett EU-medborgarskap från något annat medlemsland. Du behöver därför inte ansöka om visum innan resan. När du flyger från Sverige behöver du legitimera dig vid ombordstigningen samt vid den italienska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, vilka alltså inte gäller som identifiering under resan. Innan du åker ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos de italienska myndigheterna eller hos den italienska ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler angående visum och pass alltid kan komma att förändras.


De bästa sakerna att se och göra i Venedig

Intresserad av sevärdheter i Venedig?

När du är i Venedig ska du ta dig till Markusplatsen som är stadens centrala torg. Här ligger den kända Markuskyrkan från 800-talet. Missa inte heller det rosa marmorpalatsen Palazzo Ducale och museet Gallerie dell’Accademia med kända målningar från mästare som Tintoretto och Titian.

Vad bör jag packa för min resa?

Promenadvänliga skor.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Undvik höga surfkostnader med ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det är inte farligt men smakar inte särskilt gott.

Ska jag dricksa i Venedig?

Om dricksen inte är inkluderad kan du lägga till mellan 10 och 15 procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Venedig?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Venedig. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Venedig ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Venedig ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Venedig?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Venedig. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Venedig ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Venedig. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Venedig

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.