Hitta billiga flyg till Bagdad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bagdad

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bagdad

Bästa priset för enkelresa

1 435 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 735 kr

Snabbast flygtid

12t 20m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bagdad från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 435 kr (Stockholm Arlanda till Bagdad Al Muthana).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bagdad från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 735 kr (Stockholm Arlanda till Bagdad Al Muthana).
Det snabbaste flyget till Bagdad från Sverige tar 12t 20m (Stockholm Arlanda till Bagdad Al Muthana).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Bagdad, inklusive Turkish Airlines och Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Bagdad

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bagdad och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bagdad?

maj är en annan bra månad för att besöka Bagdad med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 5 233 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bagdad?

Det bästa priset som hittats på momondo till Bagdad var 1 632 kr/per person från Istanbul, vilket är 77 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Bagdad. För att hitta det billigaste priset till Bagdad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bagdad?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Bagdad. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 5 581 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Bagdad för flygningar en lördag på 5 986 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bagdad?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Bagdad då du kan hitta flygpriser för så lite som 5 288 kr. Att flyga till Bagdad på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Bagdad är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 812 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Bagdad?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Bagdad beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Bagdad Al Muthana tar i genomsnitt 8t 15m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Bagdad Al Muthana i genomsnitt ligger på . Bagdad Al Muthana är den mest populära flygplatsen i Bagdad.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bagdad?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bagdad är 19 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 5 754 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bagdad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bagdad från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bagdad

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bagdad

Stockholm (STO) till Bagdad (BGW)

Vanligtvis är flyg till Bagdad från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bagdad Al Muthana, vilket i genomsnitt kostar 5 754 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BAGDAD TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj11% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bagdad kostar i genomsnitt bara 5 159 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BAGDAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli31% dyrareDet kostar omkring 7 586 kr för flyg till Bagdad från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BAGDAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember469% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bagdad från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bagdad

Från Stockholm Arlanda tar det cirka 11 timmar att flyga till Bagdads internationella flygplats i Irak. Om du flyger från Göteborg Landvetter brukar det ta minst 10 timmar, och från Malmö Sturup bör du räkna med åtminstone 14 timmar. Flygtiden beror på hur länge du behöver vänta när du mellanlandar. Jämför gärna olika datum med vårt praktiska sökverktyg för att hitta en resa som passar dig.

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Bagdad, så du måste alltid mellanlanda en eller två gånger på vägen. Det är möjligt att hitta flyg både från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Malmö Sturup. Om du reser från Stockholm och Göteborg räcker det i regel med en mellanlandning, medan två kan behövas från Malmö. För dig som bor i Skåne kan det vara ett alternativ att åka över Öresundsbron till Danmark och flyga från Köpenhamn Kastrup. Det kan både bli billigare och ta kortare tid. Det finns en handfull städer du kan mellanlanda i. Du kan till exempel hitta flygningar till Bagdad i Irak från Minsk i Belarus, Istanbul i Turkiet och Kairo i Egypten. På grund av situationen i Bagdad är det många länder som väljer att inte flyga dit. Det kan därför vara svårt att hitta några flygerbjudanden från många flygbolag.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bagdad. Om du planerar att flyga till Bagdad, överväg då även att boka flyg till Al-Najaf Intl flygplats(148 km från stadskärnan i Bagdad).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Bagdad är generellt Al-Najaf Intl flygplats med ett genomsnittspris på 7 071 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Bagdad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bagdad
Flera flygbolag
27 jan.
ARN02:50Stockholm Arlanda
15t 50m
2 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
2 feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
20t 55m
2 stopp
ARN19:25Stockholm Arlanda
3 735 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
27 jan.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
2 feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
8t 45m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
3 788 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 jan.
ARN02:50Stockholm Arlanda
15t 50m
2 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
3 feb.
BGW00:10Bagdad Al Muthana
19t 15m
2 stopp
ARN19:25Stockholm Arlanda
4 136 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 jan.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
28 jan.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
18t 25m
2 stopp
ARN16:55Stockholm Arlanda
4 220 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 jan.
ARN05:35Stockholm Arlanda
13t 05m
2 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
28 jan.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
18t 20m
2 stopp
ARN16:50Stockholm Arlanda
4 263 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 jan.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
2 feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
19t 05m
2 stopp
ARN17:35Stockholm Arlanda
4 294 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bagdad

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bagdad, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
28 mars
ARN08:05Stockholm Arlanda
13t 15m
1 stopp
BGW21:20Bagdad Al Muthana
1 435 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
15 jan.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
1 804 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 jan.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
1 878 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Bagdad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bagdad

Vilka bolag flyger till Bagdad?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Bagdad från Sverige Turkish Airlines, Qatar Airways, Pegasus Airlines och Emirates. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Emirates till Bagdad

Emirates flyger omkring 10 flyg till Bagdad under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Dubai Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Emirates var 5 113 kr (Stockholm Arlanda till Bagdad). Användare har betygsatt Emirates med 8,4/10 med över 134 omdömen på momondo.

Flyg med Turkish Airlines till Bagdad

Turkish Airlines flyger vanligtvis till Bagdad 8 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Bagdad från Istanbul . Turkish Airlines (betyg: 8,0, 158 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Bagdad. Det bästa biljettpriset för Turkish Airlines som hittats på momondo till Bagdad var från Stockholm Arlanda (4 432 kr tur och retur).


Flygplatser nära Bagdad

Nedan hittar du alla flygplatser i Bagdad tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Bagdads flygplats till centrum?

Om du måste resa till Bagdad på grund av arbete eller liknande bör du hålla dig i den så kallade "internationella gröna zonen", som är det säkraste stället för västerlänningar. Där ligger de flesta av hotellen och andra ställen du kan behöva besöka. Det finns kollektivtrafik, men den är otillförlitlig och det är säkrare att åka taxi. Bagdads flygplats själva rekommenderar att du bokar en taxi eller privat chaufför i förväg och att du inte tar bussen eller kör egen hyrbil. Bussarna är inte tillförlitliga och att färdas kollektivt skulle kunna utgöra en risk för västerlänningar. De avråder från att resa på kvällen och natten när det är mörkt.


Populära flygresor till Bagdad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bagdad som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bagdad
Snabbaste flygtid8t 15m
Billigaste pris4 431 kr

Visumkrav för att besöka Bagdad

Du behöver både ett giltigt pass och ett visum när du åker till Bagdad. Om ditt pass går ut snart kan det vara bra att förnya det ifall din hemresa skulle bli försenad av någon anledning. Situationen i Irak gör att det kan vara svårt att få hjälp från den svenska ambassaden om det händer något. Det är bra att vara medveten om att det är svårt att få vård i Irak om du skulle bli sjuk, och ännu svårare att hitta sjukvårdspersonal som talar engelska. Du ansöker om visum på Iraks ambassad i Stockholm. Det tar oftast flera veckor att få svar, så det är viktigt att vara ute i god tid. De flesta som ansöker om visum och reser till Bagdad gör det på grund av sitt arbete eller att de har familj där som de vill hälsa på.


Börja planera din resa till Bagdad


De bästa sakerna att se och göra i Bagdad

Det finns en del intressanta platser i Bagdad, såsom The Iraq Museum, det berömda Al-Shaheed-monumentet, Zawraa-parken och till och med några köpcenter. The Iraq Museum har antika föremål från bland annat Mesopotamien och Persien och har inspirerats av British Museum i London. Zawraa-parken är en nöjespark med karuseller och är populär bland barnfamiljer i Bagdad, och där finns även fina blomsterplanteringar och växter. Om du åker till Bagdad och vill se dig om i staden är det bäst att ha med en lokal guide eller en privat chaufför som kan transportera dig på ett säkert sätt och visa dig runt.


Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Bagdad. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Bagdad så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Bagdad låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Bagdad erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Bagdad och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.