Boka flyg med Egypt Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Egypt Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Egypt Air

Billigaste rutten

369 kr

Mest populära rutten

SSH till CAI

Kortaste flighten

0t 35m

Längsta flygningen

2t 40m
Den billigaste rutten som Egypt Air flyger avgår från Alexandria Borg El Arab till Kairo Intl ​​för 369 kr
Att flyga från Sharm el Sheikh Ophira till Kairo Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Egypt Air
Den snabbaste flygsträckan med Egypt Air tar 0t 35m från Hurghada (HRG) till Sharm el Sheikh (SSH)
Den längsta flygrutten med Egypt Air ligger på 2t 40m från Kairo (CAI) till Luxor (LXR)

Omdömen för Egypt Air

6,7
OkejBaserat på 109 verifierade omdömen
6,8Övergripande
6,1Mat
7,2Besättning
6,7Comfort
6,1Underhållning
7,1Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Populära rutter med Egypt Air

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som Egypt Air erbjuder.
Köpenhamn till Kairo
Snabbast flygtid4t 25m
Billigaste pris4 200 kr
Istanbul till Kairo
Snabbast flygtid2t 05m
Billigaste pris4 220 kr

Information om att flyga med Egypt Air

Flygbolagets program för återkommande kunder heter Egypt Air Plus. Det kostar inget att bli medlem i lojalitetsprogrammet, du fyller bara i en blankett med dina uppgifter på hemsidan. Efter att du gått med i Egypt Air Plus tjänar du poäng varje gång du reser med Egypt Air eller andra Star Alliance-bolag. Ihoptjänade poäng kan till exempel användas för att boka Egypt Air, för att uppgradera dina Egypt Air-reservationer, eller för att lägga till extra bagage till din resa. Lojalitetsprogrammet har fem nivåer: blå, silver, guld, elit och platinum. Ju högre nivå du befinner dig på, desto fler fördelar och erbjudanden får du.

Antalet väskor du får ta med dig på ditt Egypt Air-flyg beror på vilken prisnivå du bokar, samt din status inom flygbolagets lojalitetsprogram. Om du till exempel inte är medlem i Egypt Air Plus och bokar Business Class får du checka in två väskor som väger max 32 kg och har måtten 158 x 62 cm. Förutom incheckat bagage får du resa med två handbagage som max väger 8 kg och har måtten 55 x 40 x 23 cm. Om du är medlem i Egypt Air Plus får du ta med dig mer bagage ju högre din medlemsnivå är. På varje nivå kan du välja att boka antingen Economy eller Business Class.

På Egypt Air-flyg är det endast tillåtet att transportera katter, hundar och under vissa omständigheter falkar. Andra typer av djur måste skickas som fraktgods. Du som planerar att resa med en hund, katt eller falk måste kontakta Egypt Air med en förfrågan minst 48 timmar innan avfärd. Som ägare är du ansvarig för att husdjuret har tillräckligt med mat under resans gång. Djurets vikt och vikten på de tillbehör du behöver för transporten ingår inte i biljettpriset. Det är viktigt att vara medveten om att olika regler kan gälla för transport av djur på olika sträckor, så informera dig noggrant om vad som gäller för din resa.

Nej, Egypt Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Egypt Air kan du boka ett flyg från Hamburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med SunExpress istället.

Kairo Intl, Sharm el Sheikh Ophira och Hurghada är de mest populära flygplatserna som Egypt Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Egypt Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Egypt Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Egypt Air på +1 718 751 4850 eller besöka deras webbplats på egyptair.com.

Om du vill flyga inrikes med Egypt Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kairo Intl till Alexandria Borg El Arab för 830 kr. Detta billiga flyg med Egypt Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Egypt Air är det billigaste alternativet att flyga från Alexandria Borg El Arab till Kairo Intl med 0 stopp för 369 kr.


Egypt Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Egypt Air
fre 7/1