Flyg till Medina

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 31/10
sön 7/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Medina.
Visa nuvarande reserestriktioner för Saudiarabien

När är den bästa tiden att flyga till Medina?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Medina?

  690 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Medina på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Riyadh och är 86 % billigare än de flesta andra flyg till Medina. För att hitta det billigaste priset till Medina från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Medina?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Medina. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 838 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Medina under mars, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 147 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Medina?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Medina från Sverige är större om du bokar 49 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Medina för ungefär 6 021 kr om du gör din sökning 49 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Medina?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Medina är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 5 616 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Medina för flygningar en lördag på 6 378 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Medina?

  Yanbu flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Medina.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Medina?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Medina Yanbu flygplats med ett genomsnittspris på 4 843 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Medina Mohammad Abdulaziz från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Medina Mohammad Abdulaziz

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Medina Mohammad Abdulaziz.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Medina Mohammad Abdulaziz.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Medina Mohammad Abdulaziz.

Dokument
Registrering vid ankomst - Icke-saudiarabiska medborgare som har turistvisum får komma in i landet under COVID-19-pandemin om de har slutfört de doser som krävs av ett av COVID-19-vaccinerna som godkänts av saudiska hälsoministeriet och framgångsrikt har registrerat sig på plattformen "Ankomstregistrering".

Tawakkalna app - Ladda ner och registrera Tawakkalna-appen innan du anländer till avresepunkten. För att använda Tawakkalna i Saudiarabien behöver du ha samtals- och datatjänster på din mobiltelefon.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Medina Mohammad Abdulaziz?

Returresa till Sverige från Medina Mohammad Abdulaziz

Testkrav för COVID-19
Besökare från Medina Mohammad Abdulaziz måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Medina Mohammad Abdulaziz behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Medina inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Medina?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Medina
 • Vilka bolag flyger till Medina?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Medina från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Turkish Airlines, Etihad Airways, Emirates och Pegasus Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Medina på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Medina


Hitta billiga flyg till andra städer i Saudiarabien

Saudiarabien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?