Flyg till Peru

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Peru

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Peru

Bästa priset för tur- och returresa

7 181 kr

Snabbast flygtid

21t 50m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Peru från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 181 kr (Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl).
Det snabbaste flyget till Peru från Sverige tar 21t 50m (Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Peru, inklusive Delta.

De billigaste flygen till städer i Peru

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Peru från Sverige
Lima
Lima

Användbar information om ditt flyg till Peru

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Peru

Om du vill flyga till Peru så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Viva Air Peru, Sky Airlines Peru och Sky Airline med priser från 326 kr, 535 kr respektive 554 kr.

Flygtider från Sverige till Peru varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Lima J Chavez Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 15t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Peru är att flyga från Göteborg Landvetter till Lima J Chavez Intl, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Flyg till Peru har nyligen hittats på momondo för så lite som 4 160 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Peru för omkring 15 271 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Peru bör du överväga att boka om du hittar något för 14 633 kr eller mindre.De senaste flygen hittade till populära städer i Peru

Hitta flyg till dessa populära städer i Peru, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Peru

Dessa rutter har de billigaste flygen till Peru som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmLima15t 40m8 087 kr

De bästa sakerna att se och göra i Peru

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Peru utan du behöver göra minst ett stopp under vägen. Flygbiljetter till Peru hittar du bland annat med KLM och Air France. Dessa flygbolag avgår från Stockholm och har smidiga mellanlandningar i Amsterdam och Paris för att sedan flyga vidare till Limas J Chavez International Airport. Lägst priser har Aeromexico och Air Canada men då får du räkna med flera byten och långa restider.

Den bästa tiden att besöka Peru är under högsäsongen mellan maj och oktober då det är som torrast i landet. Denna period är även landets svalaste med temperaturer på runt 18 °C. Under perioden mellan oktober och april är det mycket regnigt i landet och temperaturerna ligger på mellan 25 °C-30 °C. Priserna under den varmare och fuktigare lågsäsongen är lägre och det är då lättare att hitta ett billigt pris på flyg till Peru samt på boenden för din vistelse.

Flygresor till Peru som landar på flygplatsen i Lima tar drygt 15 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resans gång. Om du istället flyger till Velazco Astete Airport i Cuzco kan du räkna med åtminstone 19 timmars flygtid då du behöver göra två mellanlandningar längs vägen. För långflygningar från Europa till Sydamerika finns underhållningssystem med film och TV under flygningen och det erbjuds även köp av måltider.

Du behöver inte ansöka om något visum för att resa till Peru på en turistresa som är under 90 dagar så länge du är svensk medborgare och reser med ett svenskt pass. När du reser från Sverige till Peru behöver du ha med dig ett pass som är giltigt i sex månader från och med det att du reser in i landet. Regler angående vilka dokument du behöver ha med dig ändras snabbt och du ska därför kontrollera vad som gäller innan resans avgång. Vänd dig till Perus ambassad i Stockholm för att få aktuella uppgifter om inresa i landet.


Internationella flygrutter till Peru

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Lima
Snabbast flygtid15t 40m
Billigaste pris8 087 kr

Börja planera din resa till Peru


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Peru så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Peru låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Peru och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.