0
Insikter
FAQ
Flights to Peru

Hitta billiga flyg till Peru från 7 759 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/3
tis 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Peru

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Peru

Bästa priset för enkelresa

7 759 kr

Bästa priset för tur- och returresa

10 087 kr

Snabbast flygtid

16t 50m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Peru från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 759 kr (Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Peru från Sverige under de senaste 72 timmarna är 10 087 kr (Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl).
Det snabbaste flyget till Peru från Sverige tar 16t 50m (Stockholm Arlanda till Lima J Chavez Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Peru, inklusive Air France, Delta och KLM.

Trender för flygresor till Peru

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Peru och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Peru?

Peru är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (82%) besöker Lima mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Peru är Cuzco och Iquitos.

Hur långt är flyget från Sverige till Peru?

Flygtider från Sverige till Peru varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Lima J Chavez Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 21t 59m. En annan populär rutt från Sverige till Peru är att flyga från Göteborg Landvetter till Lima J Chavez Intl, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Peru?

Det finns 7 flygbolag som regelbundet flyger till Peru, och KLM, Finnair och Iberia är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 53% av de som sökt efter flyg till Peru velat flyga med KLM, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Peru? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Lima

Lima

Huaca Pucllana

Government Palace

Plaza Mayor

Miraflores Central Park

Archaeological Museum Pachacámac

Cuzco

Cuzco

Cusco Cathedral

Plaza de Armas

Museum of Religious Art

Qenqo

Pukapukara

Iquitos

Iquitos

Iquitos Cathedral

Plaza 28 de Julio

Iquitos Plaza de Armas

Tarapoto

Tarapoto

Petroglifos de Polish

Ahuashiyacu Falls

Arequipa

Arequipa

Casa Goyeneche

Arequipa Plaza de Armas

Arequipa Cathedral

Santa Catalina Monastery

Society of Jesus Architectural Complex

Tacna

Tacna

Arco Parabolico

Tacna Cathedral

Tacna Plaza de Armas

Trujillo

Trujillo

Huanchaco Beach

Huaca del Sol

Chan Chan

Huaca de la Luna

Trujillo Plaza de Armas

Piura

Piura

Paita Beach

Chiclayo

Chiclayo

Santa Maria Cathedral

Cajamarca

Cajamarca

Ransom Room

Cajamarca Plaza de Armas

San Francisco Church

Cajamarca Cathedral

Santa Apolonia Hill


De billigaste flygen till städer i Peru

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Peru från Sverige
Lima
Lima

Användbar information om ditt flyg till Peru

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Peru

Vilket är det billigaste flyget till Peru?

Om du vill flyga till Peru så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Sky Airline, JetSMART Peru och LATAM Airlines med priser från 366 kr, 387 kr respektive 542 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Peru?

Vad är den bästa veckodagen att flyga till Peru?

Den bästa dagen i veckan att flyga till Peru är tisdag på grund av att priserna är som lägst då. Att flyga en torsdag kan vara en reservplan eftersom denna dag också brukar vara billigare. lördag, å andra sidan, är den dyraste dagen att flyga till Peru.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Peru?

Priserna för flyg till Peru uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Peru?

Från och med februari 2024 finns det 15 bolag att välja mellan för flyg till Peru.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Peru?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Peru.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Peru?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Peru kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Peru. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Peru

Hitta flyg till dessa populära städer i Peru, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Peru

Dessa rutter har de billigaste flygen till Peru som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmLima21t 59m8 545 kr

De bästa sakerna att se och göra i Peru

Vilka flygbolag flyger direkt till Peru?

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Peru utan du behöver göra minst ett stopp under vägen. Flygbiljetter till Peru hittar du bland annat med KLM och Air France. Dessa flygbolag avgår från Stockholm och har smidiga mellanlandningar i Amsterdam och Paris för att sedan flyga vidare till Limas J Chavez International Airport. Lägst priser har Aeromexico och Air Canada men då får du räkna med flera byten och långa restider.

När är bästa tiden att åka till Peru?

Den bästa tiden att besöka Peru är under högsäsongen mellan maj och oktober då det är som torrast i landet. Denna period är även landets svalaste med temperaturer på runt 18 °C. Under perioden mellan oktober och april är det mycket regnigt i landet och temperaturerna ligger på mellan 25 °C-30 °C. Priserna under den varmare och fuktigare lågsäsongen är lägre och det är då lättare att hitta ett billigt pris på flyg till Peru samt på boenden för din vistelse.

Hur många timmar tar det att flyga till Peru?

Flygresor till Peru som landar på flygplatsen i Lima tar drygt 15 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resans gång. Om du istället flyger till Velazco Astete Airport i Cuzco kan du räkna med åtminstone 19 timmars flygtid då du behöver göra två mellanlandningar längs vägen. För långflygningar från Europa till Sydamerika finns underhållningssystem med film och TV under flygningen och det erbjuds även köp av måltider.

Kan man resa till Peru utan pass eller visum?

Du behöver inte ansöka om något visum för att resa till Peru på en turistresa som är under 90 dagar så länge du är svensk medborgare och reser med ett svenskt pass. När du reser från Sverige till Peru behöver du ha med dig ett pass som är giltigt i sex månader från och med det att du reser in i landet. Regler angående vilka dokument du behöver ha med dig ändras snabbt och du ska därför kontrollera vad som gäller innan resans avgång. Vänd dig till Perus ambassad i Stockholm för att få aktuella uppgifter om inresa i landet.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Peru

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Peru?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Peru sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Peru med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Peru?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Peru ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Peru så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Peru?

När du väl ser alla flygalternativ för Peru låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Peru ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Peru och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Peru

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Peru

Populära flyg till Peru
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Peru
1 vuxen
tis 5/3
tis 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners