Flyg till Erbil

fre 3/4
fre 10/4
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Erbil

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Erbil från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Erbil?

Den bästa tiden att boka flyg till Erbil är under våren eller hösten. De bästa månaderna är mars-april samt oktober-november. Maj-september är väldigt varma månader och det är då cirka 40 °C. Det är relativt billigt att boka flygbiljetter till Erbil under tidig vår samt senare höst då det är många som reser till staden under sommaren, trots den höga värmen.

När är det billigast att boka flyg till Erbil?

De bästa månaderna att hitta billiga flyg till Erbil är i mars samt i oktober och resan tar cirka 7 h från Stockholm Arlanda. Det går inga direktflyg till Erbil från Sverige och du mellanlandar oftast en gång, ibland två. Från Göteborg tar resan ungefär 7-8 h och du har ofta två mellanlandningar, men det går att hitta flyg till Erbil från Göteborg med en mellanlandning också. I mars samt i oktober kan du hitta billiga flygbiljetter till Erbil som kostar cirka 4000-4500 SEK per person tur och retur från Stockholm för den snabbaste rutten, och 5000-5500 SEK per person från Göteborg.


Hitta billiga flygbiljetter till Erbil

Se de bästa erbjudandena på flyg till Erbil som hittats av användarna
Snabbast
Billigast
Turkish Airlines
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
EBL
Erbil Intl
15 juli
EBL
Erbil Intl
14t 10m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
4 723 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
EBL
Erbil Intl
16 juli
EBL
Erbil Intl
23t 55m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 143 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
15t 25m
1 stopp
EBL
Erbil Intl
16 juli
EBL
Erbil Intl
13t 35m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 313 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
8t 15m
1 stopp
EBL
Erbil Intl
16 juli
EBL
Erbil Intl
12t 15m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 982 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL
Erbil Intl
16 juli
EBL
Erbil Intl
26t 30m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 531 kr
Hitta liknande
Lufthansa
9 juli
ARN
Stockholm Arlanda
32t 00m
2 stopp
EBL
Erbil Intl
16 juli
EBL
Erbil Intl
32t 25m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
7 599 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Erbil?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Erbil

För att boka flyg till Erbil som har den snabbaste rutten kan du resa med Turkish Airlines eller Austrian Airlines från Stockholm. Från Göteborg flyger du med Lufthansa eller Turkish Airlines. Dessa är traditionella flygbolag och det ingår bagage och mat på flyget. Kolla dock bestämmelserna innan avresa, som hur många kilo du får lov att ha med dig.


Hur tar man sig från flygplatsen Erbil till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Erbil plus avståndet till centrum

Från Erbil International Airport (EBL) tar du dig smidigt in till stan med taxi. Det är det enda sättet att dig in till stan på och det är både enkelt och bekvämt. Det finns bland annat Airport Taxi som kostar cirka 15 USD (cirka 150 SEK) och chaufförerna pratar engelska. Det finns taxistationer på flygplatsen och dessa är belägna strax utanför ankomstterminalen. Det finns dock fler taxihållplatser och stationer runt om på flygplatsen. Det finns ingen lokal transport som tar dig från flygplatsen till stan i Erbil och det ar Airport Taxi som är alternativet här.


Populära flygresor till Erbil

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Erbil som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Erbil
Snabbaste flygtid
13t 40m
Billigast pris
4 723 kr

Hur tar man sig runt i Erbil?

Erbil är en stad där du kan antingen välja att promenera eller ta en taxi för att ta dig runt. Det finns tillgång till buss men det rekommenderas att du tar dig runt med taxi om du ska åka längre sträckor samt till närliggande städer utanför Erbil. Om du ändå skulle vilja ta bussen finns denna att ta nära citadellet, Ciudadela de Erbil, i centrum. Om du ska utforska centrum kan du promenera. För att ta taxi kan du antingen ta en oberoende taxi, så kallade Street Taxi, eller åka med ett vanligt bolag. Om du väljer att hyra bil bör du även ha med en guide som kan hjälpa dig att navigera runt eller utanför staden. Du kan bland annat hyra bil via Europcar.


Kan man resa till Erbil utan pass eller visum?

Om du ska resa till Erbil behöver du ett pass som är giltigt minst sex månader efter din ankomst. Som svensk medborgare behöver du inget visum till Erbil om du ska stanna upp till 30 dagar. Vill du sedan stanna längre behöver du förlänga ditt visum genom att besöka medborgarkontoret i staden som finns en bit utanför stan.


Tips och råd om Erbil

Att se i Erbil

Erbil har många sevärdheter varav många är historiska byggnader, slott och monument. Ett tips på sevärdheter i Erbil är Pashai Gaura Castle, som aven kallas for ”AajKal”, Erbil Citadel samt Sami Abdulrahman Park.

Aktiviteter med barn I Erbil

Om du reser till Erbil med barn finns det flera ställen att besöka. De mest populära platserna för barnfamiljer är Family Fun, som är ett tivoli, 5D bio och Shanadar Park. Det finns även möjlighet att åka gokart vilket alltid är ett roligt familjeäventyr.

Bör du köpa reseförsäkring?

Du bör köpa till reseförsäkring när du reser till Erbil, om du inte redan har det sedan innan. Kolla i så fall vad som ingår i försäkringen, särskilt vid sjukdom eller olycksfall. Glöm inte även att kolla vaccinationer.

Var ska man shoppa?

Om du vill bege dig på en shoppingrunda i Erbil är det shoppingcenter som gäller. Här finns massvis med shoppingcenter runt om i stan och du kan besöka bland annat Family Mall och Erbil Downtown. (Priser kontrollerade 23/04/2019).


Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?