Flyg till Erbil

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Erbil (EBL)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Erbil. Nuvarande restriktioner för Erbil baseras på reserestriktioner för Irak.
Visa nuvarande reserestriktioner för Irak

Billigaste flygen till flygplatser i Erbil

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Erbil från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Erbil

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Erbil

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Erbil (EBL)

Vanligtvis är flyg till Erbil från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Erbil Intl, vilket i genomsnitt kostar 4 182 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ERBIL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj8% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Erbil kostar i genomsnitt bara 3 844 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ERBIL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember25% dyrareDet kostar omkring 5 219 kr för flyg till Erbil från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ERBIL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember266% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Erbil från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Erbil?

Den bästa tiden att boka flyg till Erbil är under våren eller hösten. De bästa månaderna är mars-april samt oktober-november. Maj-september är väldigt varma månader och det är då cirka 40 °C. Det är relativt billigt att boka flygbiljetter till Erbil under tidig vår samt senare höst då det är många som reser till staden under sommaren, trots den höga värmen.

När är det billigast att boka flyg till Erbil?

De bästa månaderna att hitta billiga flyg till Erbil är i mars samt i oktober och resan tar cirka 7 h från Stockholm Arlanda. Det går inga direktflyg till Erbil från Sverige och du mellanlandar oftast en gång, ibland två. Från Göteborg tar resan ungefär 7-8 h och du har ofta två mellanlandningar, men det går att hitta flyg till Erbil från Göteborg med en mellanlandning också. I mars samt i oktober kan du hitta billiga flygbiljetter till Erbil som kostar cirka 4000-4500 SEK per person tur och retur från Stockholm för den snabbaste rutten, och 5000-5500 SEK per person från Göteborg.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Erbil?

Det bästa priset som hittats på momondo till Erbil var 972 kr/per person från Istanbul, vilket är 84 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Erbil. För att hitta det billigaste priset till Erbil från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Erbil?

Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Erbil från Sverige för maj. Flyg till Erbil i maj är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 958 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Erbil?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Erbil är 51 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 225 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Erbil för så lite som 3 375 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Erbil?

Den billigaste veckodagen att flyga till Erbil är en måndag då du kan hitta priser så låga som 4 204 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Erbil är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 368 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Erbil?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Erbil är på morgonen. Flyg från Sverige till Erbil kan då kosta så lite som 4 250 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Erbil mitt på dagen då priserna ligger på omkring 5 729 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Erbil?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Erbil. Om du planerar att flyga till Erbil, överväg då även att boka flyg till Sulaymaniyya flygplats(137 km från stadskärnan i Erbil).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Erbil?

Du kan hitta erbjudanden för Sulaymaniyya flygplats för i genomsnitt 5 913 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Erbil?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Irak resor till Erbil. Inreserestriktioner

Iraks flygplatser är öppna med full service, men från och med den 3 oktober 2020 erbjuds inte längre flyg till och från Turkiet.

Inresekrav

Personer som reser till Irak måste ta ett COVID-19-test 48 timmar före flygningen och bör vara beredda att kunna visa sitt provsvar vid passkontrollen. Munskydd är obligatoriska på såväl flyg som flygplatser. Temperaturkontroll utförs i entrén till flygplatsen och på ankommande passagerare. Inresande till Erbils internationella flygplats måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19-test som inte får vara äldre än 48 timmar. Resenärer utan något provsvar från COVID-19-test kommer att testas på egen bekostnad. Ankommande resenärer måste underteckna ett löfte om att sätta sig i karantän i 48 timmar på sitt resmål tills de får sitt resultat.

Karantänkrav

Alla inresande från andra länder kommer att bli ombedda att sätta sig i karantän i 14 dagar och kan bli ombedda att uppvisa bevis på att de har bokat ett hotell under karantänsperioden.

Övrig information

Eftersom situationen snabbt förändras bör alla inresande till regionen Kurdistan, oavsett tidigare resor, vara medvetna om att de kan behöva genomgå hälsokontroll och följa restriktioner vid ankomst, i enlighet med den regionala hälsovårdsmyndigheten. Alla inresande bör också vara medvetna om att de får sitta i karantän på en anläggning så länge som den regionala hälsovårdsmyndigheten ger fullmakt till.

Om du redan planerar att resa till Erbil inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Erbil Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Erbil Intl
Austrian Airlines
28 aug.
ARN02:35Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL10:00Erbil Intl
30 sep.
EBL12:00Erbil Intl
8t 15m
1 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
3 418 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
12 nov.
ARN01:35Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL09:00Erbil Intl
28 nov.
EBL12:00Erbil Intl
8t 15m
1 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
3 427 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
3 sep.
ARN02:35Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL10:00Erbil Intl
24 sep.
EBL12:00Erbil Intl
8t 15m
1 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
3 436 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
10 sep.
ARN02:35Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL10:00Erbil Intl
30 sep.
EBL12:00Erbil Intl
8t 15m
1 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
3 444 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
23 sep.
ARN02:35Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EBL10:00Erbil Intl
30 sep.
EBL12:00Erbil Intl
8t 15m
1 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
3 462 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
7 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
EBL20:25Erbil Intl
13 sep.
EBL21:15Erbil Intl
10t 25m
2 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
3 479 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Erbil Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Erbil, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Qatar Airways
21 aug.
ARN12:15Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
EBL22:20Erbil Intl
2 853 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 aug.
ARN07:40Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
EBL19:25Erbil Intl
1 940 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 aug.
ARN07:40Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
EBL19:25Erbil Intl
2 000 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Erbil?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Erbil

För att boka flyg till Erbil som har den snabbaste rutten kan du resa med Turkish Airlines eller Austrian Airlines från Stockholm. Från Göteborg flyger du med Lufthansa eller Turkish Airlines. Dessa är traditionella flygbolag och det ingår bagage och mat på flyget. Kolla dock bestämmelserna innan avresa, som hur många kilo du får lov att ha med dig.


Hur tar man sig från flygplatsen Erbil till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Erbil plus avståndet till centrum

Från Erbil International Airport (EBL) tar du dig smidigt in till stan med taxi. Det är det enda sättet att dig in till stan på och det är både enkelt och bekvämt. Det finns bland annat Airport Taxi som kostar cirka 15 USD (cirka 150 SEK) och chaufförerna pratar engelska. Det finns taxistationer på flygplatsen och dessa är belägna strax utanför ankomstterminalen. Det finns dock fler taxihållplatser och stationer runt om på flygplatsen. Det finns ingen lokal transport som tar dig från flygplatsen till stan i Erbil och det ar Airport Taxi som är alternativet här.


Hur tar man sig runt i Erbil?

Erbil är en stad där du kan antingen välja att promenera eller ta en taxi för att ta dig runt. Det finns tillgång till buss men det rekommenderas att du tar dig runt med taxi om du ska åka längre sträckor samt till närliggande städer utanför Erbil. Om du ändå skulle vilja ta bussen finns denna att ta nära citadellet, Ciudadela de Erbil, i centrum. Om du ska utforska centrum kan du promenera. För att ta taxi kan du antingen ta en oberoende taxi, så kallade Street Taxi, eller åka med ett vanligt bolag. Om du väljer att hyra bil bör du även ha med en guide som kan hjälpa dig att navigera runt eller utanför staden. Du kan bland annat hyra bil via Europcar.


Kan man resa till Erbil utan pass eller visum?

Om du ska resa till Erbil behöver du ett pass som är giltigt minst sex månader efter din ankomst. Som svensk medborgare behöver du inget visum till Erbil om du ska stanna upp till 30 dagar. Vill du sedan stanna längre behöver du förlänga ditt visum genom att besöka medborgarkontoret i staden som finns en bit utanför stan.


Tips och råd om Erbil

Att se i Erbil

Erbil har många sevärdheter varav många är historiska byggnader, slott och monument. Ett tips på sevärdheter i Erbil är Pashai Gaura Castle, som aven kallas for ”AajKal”, Erbil Citadel samt Sami Abdulrahman Park.

Aktiviteter med barn I Erbil

Om du reser till Erbil med barn finns det flera ställen att besöka. De mest populära platserna för barnfamiljer är Family Fun, som är ett tivoli, 5D bio och Shanadar Park. Det finns även möjlighet att åka gokart vilket alltid är ett roligt familjeäventyr.

Bör du köpa reseförsäkring?

Du bör köpa till reseförsäkring när du reser till Erbil, om du inte redan har det sedan innan. Kolla i så fall vad som ingår i försäkringen, särskilt vid sjukdom eller olycksfall. Glöm inte även att kolla vaccinationer.

Var ska man shoppa?

Om du vill bege dig på en shoppingrunda i Erbil är det shoppingcenter som gäller. Här finns massvis med shoppingcenter runt om i stan och du kan besöka bland annat Family Mall och Erbil Downtown. (Priser kontrollerade 23/04/2019).Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass