Flyg till Al-Najaf

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Al-Najaf.
Visa nuvarande reserestriktioner för Irak

Billigaste flygen till flygplatser i Al-Najaf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Al-Najaf från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Al-Najaf

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Al-Najaf

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bagdad (BGW)

Vanligtvis är flyg till Al-Najaf från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bagdad Al Muthana, vilket i genomsnitt kostar 4 699 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN AL-NAJAF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Al-Najaf kostar i genomsnitt bara 4 942 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL AL-NAJAF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti56% dyrareDet kostar omkring 8 787 kr för flyg till Al-Najaf från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL AL-NAJAF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober506% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Al-Najaf från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Al-Najaf?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Al-Najaf?

  Användare som bokade resor till Al-Najaf från Antalya hittade flyg som var 70 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Al-Najaf. För att hitta det billigaste priset till Al-Najaf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Al-Najaf?

  september är generellt den billigaste månaden att flyga till Al-Najaf från Sverige med priser runt 4 951 kr. oktober är en annan bra månad för att besöka Al-Najaf med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 5 060 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Al-Najaf?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Al-Najaf ungefär 49 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 505 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Al-Najaf?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Al-Najaf är en måndag då man kan hitta priser så låga som 4 963 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 259 kr från Sverige till Al-Najaf.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Al-Najaf?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Al-Najaf är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Al-Najaf kan då kosta så lite som 5 112 kr. Flyg till Al-Najaf är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 6 751 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Al-Najaf?

  De som flyger till Al-Najaf kan potentiellt hitta bättre priser för Bagdad Al Muthana flygplats(137 km från stadskärnan i Al-Najaf) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Al-Najaf?

  Al-Najaf Intl flygplats har ett genomsnittspris på 5 517 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Al-Najaf. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Al-Najaf Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Al-Najaf Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Al-Najaf Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Al-Najaf Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Al-Najaf Intl.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Al-Najaf Intl?

Returresa till Sverige från Al-Najaf Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Al-Najaf Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Al-Najaf Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Al-Najaf inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Al-Najaf?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Al-Najaf
 • Vilka bolag flyger till Al-Najaf?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Al-Najaf från Sverige Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways och Emirates. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?