Hitta billiga flyg till Al-Najaf

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Al-Najaf

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Al-Najaf och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Al-Najaf?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Al-Najaf från Sverige med priser runt 6 122 kr. augusti är en annan bra månad för att besöka Al-Najaf med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 403 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Al-Najaf?

Användare som bokade resor till Al-Najaf från Istanbul hittade flyg som var 86 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Al-Najaf. För att hitta det billigaste priset till Al-Najaf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Al-Najaf?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Al-Najaf är en söndag då man kan hitta priser så låga som 6 753 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 495 kr från Sverige till Al-Najaf.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Al-Najaf?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Al-Najaf är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Al-Najaf kan då kosta så lite som 6 838 kr. Flyg till Al-Najaf är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 8 778 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Al-Najaf?

I genomsnitt tar det 7t 40m att flyga från Sverige till Al-Najaf om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Bagdad Al Muthana (den mest populära flygplatsen i Al-Najaf). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Bagdad Al Muthana ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Al-Najaf?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Al-Najaf ungefär 46 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 7 516 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Al-Najaf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Al-Najaf från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Al-Najaf

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Al-Najaf

Stockholm (STO) till Bagdad (BGW)

Vanligtvis är flyg till Al-Najaf från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bagdad Al Muthana, vilket i genomsnitt kostar 5 655 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN AL-NAJAF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Al-Najaf kostar i genomsnitt bara 6 132 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL AL-NAJAF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember47% dyrareDet kostar omkring 10 901 kr för flyg till Al-Najaf från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL AL-NAJAF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember311% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Al-Najaf från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Al-Najaf

När du flyger från Sverige till Al Najaf, Irak kan du räkna med en flygtid på mellan 11 och 16 timmar. Flygtiden beror på hur många och långa stopp du gör under resans gång. Snabbast är det att resa från Stockholm Arlanda flygplats där du kan hitta störst urval av flygningar och flygerbjudanden som tar dig till Al Najaf. Om du reser från andra orter i Sverige, som Göteborg och Umeå, är det lättast att först flyga till Stockholm. Från Göteborg kan du räkna med en total flygtid på ungefär 20 timmar. Om du flyger från Umeå till Al Najaf kan du räkna med en flygresa med mellanlandningar som tar dig ungefär 25 timmar.

Det går inte några direktflyg från Sverige till Al Najaf, Irak. Detta innebär att du behöver mellanlanda under din resa. Du hittar flera olika flyg som tar dig från Sverige till Al Najaf med ett par stopp. Lättast är att resa från Stockholm där du hittar de smidigaste förbindelserna. Bland annat kan du hitta flyg med Qatar Airways som tar dig till Al Najaf. Med Qatar Airwas gör du en mellanlandning i Doha under resan. Du hittar också flygningar med Wizz Air och Turkish Airlines. Med Wizz Air flyger du från Skavsta flygplats i Stockholm till Bukarest. I Bukarest byter du till Turkish Airlines som har flygningar till Al Najaf med en mellanlandning i Istanbul.

De som flyger till Al-Najaf kan potentiellt hitta bättre priser för Bagdad Al Muthana flygplats(137 km från stadskärnan i Al-Najaf) beroende på månad och avgångsflygplats.

Al-Najaf Intl flygplats har ett genomsnittspris på 7 592 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Al-Najaf. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Andra kabinklasser för flyg till Al-Najaf

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Al-Najaf

Vilka bolag flyger till Al-Najaf?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Al-Najaf

Vilka bolag flyger till Al-Najaf?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Al-Najaf från Sverige Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Qatar Airways och Emirates. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Emirates till Al-Najaf

I genomsnitt avgår 7 flyg med Emirates till Al-Najaf varje vecka.De flesta av dem flyger från Dubai Intl till Al-Najaf vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Emirates till Al-Najaf. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Emirates till Al-Najaf som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 5 343 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Emirates är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,4/10 i betyg av 138 av våra användare.

Flyg med Qatar Airways till Al-Najaf

Qatar Airways (7,9/10, 337 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Al-Najaf med erbjudanden så låga som 4 596 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Qatar Airways i genomsnitt har 5 flyg som avgår till Al-Najaf varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Al-Najaf

Nedan hittar du alla flygplatser i Al-Najaf tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Al Najaf centrum från flygplatsen?

När du landar i Al Najaf landar du på Al Najaf International Airport. Flygplatsen ligger mycket centralt belägen i stadens östra delar. Härifrån kan du därför snabbt ta dig in till centrum. Från flygplatsen finns det inte några kollektiva färdmedel som kan ta dig in till centrum. Däremot hittar du taxibilar som väntar utanför flygplatsen och som kan ta dig in till centrum. Med taxi tar resan in till centrum knappt en halvtimme.


Visumkrav för att besöka Al-Najaf

För att resa från Sverige till Al Najaf, Irak, behöver du ansöka om ett visum. Detta gör du via Iraks ambassad i Stockholm. Processen att ansöka om visum och få tillståndsprövning tar flera veckor och du bör därför planera din resa till Irak i god tid innan resans avgång. När du reser från Sverige till Irak behöver du även ha ett giltigt pass för att legitimera dig. Observera att ditt pass dessutom måste vara giltigt i minst sex månader efter det att visumet utfärdas. Du ska även hålla noga uppsikt över visum- och passregler under reseplaneringen samt under resans gång då dessa snabbt kan förändras.


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att flyga till året runt

De bästa sakerna att se och göra i Al-Najaf

I Al Najaf hittar du många kända historiska sevärdheter som lockar besökare från hela världen. Här hittar du bland annat Imam Ali Ibn Abi Talib Shrine. Denna moské har byggts om flera gånger men har en historia som sträcker sig tillbaka till 700-talet. Framförallt är den känd för sin arkitektur med den stora kupolen som är målad i guld. En annan arkitektonisk höjdpunkt i Al Najaf är den stora moskén i Kufa. Du tar dig till Kufa med taxi eller bil ungefär 12 minuter västerut från centrala Al Najaf. Den stora moskén Masjid-al Kufa har en intressant arkitektur med många inslag från tidigare arkitektur på persiska palats. Moskén byggdes under 600-talet och är en av landets mest välbehållna historiska sevärdheter. För nöjen och underhållning hittar du Al Sheraa Complex for Entertainment söder om staden. Denna stora anläggning har allt ifrån affärer till restauranger och nöjen för hela familjen.


Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Al-Najaf. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Al-Najaf så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Al-Najaf genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Al-Najaf och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.