Hitta billiga flyg till Bologna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bologna

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bologna

Bästa priset för enkelresa

421 kr

Bästa priset för tur- och returresa

558 kr

Snabbast flygtid

2t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bologna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 421 kr (Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bologna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 558 kr (Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi).
Det snabbaste flyget till Bologna från Sverige tar 2t 45m (Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Bologna, inklusive Lufthansa, Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Bologna

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bologna och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bologna?

Om du inte har möjlighet att besöka Bologna under februari, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 559 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bologna?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Bologna för 71 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Bologna. För att hitta de billigaste priserna till Bologna från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bologna?

Den billigaste veckodagen att flyga till Bologna är en fredag då du kan hitta priser så låga som 1 537 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 368 kr från Sverige till Bologna.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bologna?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Bologna är på kvällen. Flyg från Sverige till Bologna kan då kosta så lite som 1 556 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 447 kr. Flyg till Bologna från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Bologna?

Flygtider från Sverige till Bologna varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Venedig Marco Polo (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Bologna är att flyga från Göteborg Landvetter till Venedig Marco Polo, vilket i runda slängar tar 4t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bologna?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Bologna från Sverige är större om du bokar 23 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Bologna för ungefär 1 875 kr om du gör din sökning 23 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Bologna

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bologna från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bologna

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bologna

Stockholm (STO) till Venedig Treviso flygplats (TSF)

Vanligtvis är flyg till Bologna från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Venedig Treviso, vilket i genomsnitt kostar 1 568 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BOLOGNA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari68% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bologna kostar i genomsnitt bara 516 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BOLOGNA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli67% dyrareDet kostar omkring 2 728 kr för flyg till Bologna från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BOLOGNA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni512% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bologna från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bologna

Sommaren och våren utgör Bolognas högsäsong. Framförallt i slutet av sommaren flockas besökare till den italienska staden för att spendera semestern i den medeltida atmosfären. Detta medför även högre priser både på flyg till Bologna och resor med hotell. Under sommarmånaderna är det även höga temperaturer vilket kan göra det lite svettigt att vara ute på sightseeing hela dagen. Bäst är därför att åka under våren då priserna är något lägre, temperaturerna behagligare och du undviker den största besöksanstormningen.

 

När är det billigast att boka flyg till Bologna?

Billiga priser på resor till Bologna hittar du framförallt i januari och mars, det vill säga under stadens lågsäsong då temperaturerna letar sig ner mot bara ett par plusgrader. Försök att boka 60 dagar innan avresa för att få bästa pris på din flygstol. Om du väntar till sista minuten med din bokning blir priserna betydligt högre. Hos momondo kan du jämföra olika bolags rutter och priser på nätet för att hitta det bästa alternativet.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bologna. Om du planerar att flyga till Bologna, överväg då även att boka flyg till Florens Peretola flygplats(77 km från stadskärnan i Bologna), Parma flygplats(90 km från stadskärnan i Bologna), Verona flygplats(106 km från stadskärnan i Bologna), Pisa Galileo Galilei flygplats(117 km från stadskärnan i Bologna) eller Venedig Marco Polo flygplats(137 km från stadskärnan i Bologna).

Parma flygplats har ett genomsnittspris på 1 698 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Bologna. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Bologna

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bologna
Ryanair
9 mars
ARN04:50Stockholm Arlanda
2t 50m
BLQ07:40Bologna Guglielmo Marconi
12 mars
BLQ07:10Bologna Guglielmo Marconi
2t 50m
ARN10:00Stockholm Arlanda
Ryanair
16 feb.
ARN04:50Stockholm Arlanda
2t 50m
BLQ07:40Bologna Guglielmo Marconi
19 feb.
BLQ06:10Bologna Guglielmo Marconi
2t 50m
ARN09:00Stockholm Arlanda
Ryanair
23 mars
GOT01:50Göteborg Landvetter
6t 50m
1 stopp
BLQ08:40Bologna Guglielmo Marconi
28 mars
BLQ01:55Bologna Guglielmo Marconi
15t 05m
1 stopp
GOT17:00Göteborg Landvetter
Ryanair
19 feb.
ARN09:25Stockholm Arlanda
2t 50m
BLQ12:15Bologna Guglielmo Marconi
23 feb.
BLQ01:35Bologna Guglielmo Marconi
2t 50m
ARN04:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
23 mars
GOT01:50Göteborg Landvetter
6t 50m
1 stopp
BLQ08:40Bologna Guglielmo Marconi
28 mars
BLQ19:05Bologna Guglielmo Marconi
17t 05m
2 stopp
GOT12:10Göteborg Landvetter
Ryanair
10 mars
ARN16:00Stockholm Arlanda
14t 20m
1 stopp
BLQ06:20Bologna Guglielmo Marconi
12 mars
BLQ07:10Bologna Guglielmo Marconi
2t 50m
ARN10:00Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bologna

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bologna, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
10 mars
ARN10:40Stockholm Arlanda
24t 55m
1 stopp
BLQ11:35Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
10 mars
ARN10:40Stockholm Arlanda
19t 40m
2 stopp
BLQ06:20Bologna Guglielmo Marconi
Wizz Air
10 mars
NYO15:40Stockholm Skavsta
18t 10m
1 stopp
BLQ09:50Bologna Guglielmo Marconi

Andra kabinklasser för flyg till Bologna

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bologna

Vilka bolag flyger till Bologna?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bologna

Vilka bolag flyger till Bologna?

För flygresor till Bologna från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ryanair, Lufthansa, SWISS eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Turkish Airlines till Bologna

Turkish Airlines flyger till Bologna omkring 13 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Turkish Airlines, men priser så låga som 2 261 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Bologna. Turkish Airlines har fått ett betyg på 8,1/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med KLM till Bologna

Ett annat populärt val för flyg till Bologna är KLM (7,6/10, 178 omdömen). De flesta flyg med KLM som landar i Bologna anländer från Amsterdam Schiphol, men det finns 14 flyg med KLM till Bologna från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med KLM på momondo den här veckan låg på 1 377 kr (Stockholm Arlanda till Bologna, tur och retur).


Flygplatser nära Bologna

Nedan hittar du alla flygplatser i Bologna tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bologna landar på Bologna Guglielmo Marconi Airport som ligger 6 kilometer nordväst om stadens centrum. Flygplatsen har ett stort antal affärer och restauranger vilket är skönt om du behöver vänta på ditt flyg hem eller om du behöver något direkt när du kommer fram. Det finns även valutaväxling på flygplatsen och turistinformation om du behöver någon hjälp. Personalen kan hjälpa dig både med transport in till staden och tips på aktiviteter under din vistelse. Just nu byggs det ett snabbtåg mellan flygplatsen och stadens centrum som snart kommer att kunna ta passagerare in till Bologna på bara 7 minuter. Detta tåg förväntas vara i bruk 2019. För att ta dig in till staden kan du ta flygbussen som går från flygplatsen direkt till stadens centrala tågstation på 20 minuter. En enkelresa kostar ungefär 60 kronor och du köper biljetten antingen online eller från någon av biljettautomaterna på flygplatsen.


Populära flygresor till Bologna

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bologna som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bologna
Snabbaste flygtid2t 45m
Billigaste pris874 kr
Flyg från Göteborg till Bologna
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris811 kr

Så tar du dig runt i Bologna

Bolognas kollektivtrafik består av lokala bussar som enkelt tar dig runt till de olika sevärdheterna. Biljetter går att köpa i kiosker runt om i staden och från turistinformations-kontoren. Glöm inte att validera din biljett när du går ombord vilket du gör genom att stämpla den i maskinen inne på bussen. För att få ett bättre pris på dina bussresor kan du istället skaffa en dagsbiljett som ger dig obegränsat antal resor under 24 timmar.

Bolognas stadskärna är kompakt vilket gör det onödigt att hyra bil om du inte ska utforska orter och områden utanför centrum. Parkering är dessutom svårt att hitta i staden. Bättre är i så fall att ta en taxi vilken du kan vinka in direkt från gatan, men ännu hellre hittar på någon av taxistationerna. Bolognas tågstation är en av Italiens största och om du vill göra dagsutflykter till andra städer i norra delen av landet går det lätt att göra härifrån. Till Milano tar det två timmar med tåg och till Florens bara en timme.


Visumkrav för att besöka Bologna

Du behöver inte något visum för att åka till Bologna eftersom Italien är med i Schengen-området. Du behöver ha med dig legitimation men det går bra att lämna passet hemma om du har ett nationellt Id-kort. Tänk på att körkort eller andra id-kort inte gäller som legitimation. Innan du reser ska du alltid kontrollera uppdaterade inreseregler eftersom dessa kan ändras med kort varsel. Detta gör du lättast genom att kontakta Italiens ambassad i Stockholm. Kontrollera även vilka dokument du behöver ha med dig för att få checka in på flyget.


Börja planera din resa till Bologna


De bästa sakerna att se och göra i Bologna

Billiga flygbiljetter hittar du genom att söka i momondos priskalender.

Missa inte Santo Stefano basilikan och stadens historiska museum.

Det smakar inte så gott så det är bättra att köpa vatten på flaska.

Du behöver inte dricksa för taxiresor men för en restaurangmåltid kan du avrunda uppåt.

Shoppa designerkläder i Galleria Cavour eller delikatesser på marknaden längs med Via delle Drapperie.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Bologna. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Bologna ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Bologna.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Bologna på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.