Hitta billiga flyg till Parma

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Parma

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Parma och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Parma?

Hur lång tid tar det att flyga till Parma?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Parma (Milano-Malpensa), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 45m respektive 4t 35m.

Billigaste flygen till flygplatser i Parma

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Parma från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Milano-Malpensa flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Parma

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bergamo (BGY)

Vanligtvis är flyg till Parma från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bergamo-Orio al Serios internationella, vilket i genomsnitt kostar 1 300 kr


Vanliga frågor om att flyga till Parma

Vilket är det absolut billigaste flyget till Parma?

Det bästa priset som hittats på momondo till Parma var 237 kr/per person från Barcelona, vilket är 90 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Parma. För att hitta det billigaste priset till Parma från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Parma?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Parma. Om du planerar att flyga till Parma, överväg då även att boka flyg till Verona flygplats(80 km från stadskärnan i Parma), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(82 km från stadskärnan i Parma), Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats(109 km från stadskärnan i Parma), Milano-Linate flygplats(110 km från stadskärnan i Parma) eller Milano-Malpensa flygplats(155 km från stadskärnan i Parma).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Parma?

Bologna Guglielmo Marconi flygplats har ett genomsnittspris på 922 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Parma. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Parma flygplats?

Priserna för flyg till Parma flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Parma flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Parma flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Parma flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Parma flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Parma flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Vilka bolag flyger till Parma?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Parma

Vilka bolag flyger till Parma?


Börja planera din resa till Parma


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Parma?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Parma ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Parma ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Parma ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Parma.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Parma?

När du söker efter flyg till Parma hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Parma ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Parma. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Parma

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.