Hitta billiga flyg till Rimini

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Rimini

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rimini och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Rimini?

Den billigaste månaden att flyga till Rimini från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 878 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Rimini i januari är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 245 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rimini?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rimini?

Hur lång tid tar det att flyga till Rimini?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Rimini beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Venedig Marco Polo tar i genomsnitt 2t 40m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Venedig Marco Polo i genomsnitt ligger på 4t 35m. Venedig Marco Polo är den mest populära flygplatsen i Rimini.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Rimini?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Rimini ungefär 29 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 363 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Rimini

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rimini från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bologna

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rimini

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bologna (BLQ)

Vanligtvis är flyg till Rimini från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi, vilket i genomsnitt kostar 1 812 kr


Vanliga frågor om att flyga till Rimini

Den italienska kuststaden och semesterorten Rimini är som mest populär under sommaren då stränderna är täta med besökare från hela Europa. Detta är stadens absoluta högsäsong vilket innebär ökade priser på både resor med hotell och priser på flygstolar. Om du ändå åker under denna tid ska du vara beredd på trängsel på stränderna och höga temperaturer. Se dessutom till att boka i tid eftersom många boenden bokas upp och det är svårt att hitta något i sista minuten. Bäst tid att resa på är under våren eller tidig höst då det fortfarande är varmt nog att utnyttja de vackra stränderna men både priser och antal besökare är lägre.

När är det billigast att boka flyg till Rimini?

Billiga priser på flyg till Rimini hittar du under lågsäsongen, det vill säga vintermånaderna. Just under december stiger dock priserna på grund av att många besökare reser under julledigheten. Jämför olika flyg till Rimini online i momondos priskalender för att hitta billiga resor.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Rimini?

Det bästa priset som hittats på momondo till Rimini var 695 kr/per person från Stockholm, vilket är 56 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Rimini. För att hitta det billigaste priset till Rimini från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Rimini?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Rimini. Om du planerar att flyga till Rimini, överväg då även att boka flyg till Ancona Falconara flygplats(81 km från stadskärnan i Rimini), Perugia Sant Egidio flygplats(108 km från stadskärnan i Rimini), Florens Peretola flygplats(113 km från stadskärnan i Rimini), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(114 km från stadskärnan i Rimini) eller Venedig Marco Polo flygplats(160 km från stadskärnan i Rimini).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Rimini?

Med ett genomsnittspris på 969 kr per person, är Bologna Guglielmo Marconi flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Rimini. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Rimini Miramare flygplats?

Priserna för flyg till Rimini Miramare flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Rimini Miramare flygplats?

Från och med september 2023, det finns 1 bolag att välja mellan för flyg till Rimini Miramare flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Rimini Miramare flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Rimini Miramare flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Rimini Miramare flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Rimini Miramare flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Rimini Miramare flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Rimini

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Rimini
Ryanair
ARNStockholm Arlanda
18t 40m
RMIRimini Miramare

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Rimini

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Rimini, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
ARNStockholm Arlanda
18t 40m
RMIRimini Miramare

Vilka bolag flyger till Rimini?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rimini

Vilka bolag flyger till Rimini?


Populära flygresor till Rimini

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Rimini som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Rimini
Snabbaste flygtid18t 40m
Billigaste pris1 801 kr

Så tar du dig runt i Rimini

I centrala Rimini är det lättast att ta sig fram till fots, framförallt i den historiska stadskärnan som till stor del har förbjudit biltrafik. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar vars linjer täcker både centrum och Riminis omgivningar.

Ett populärt sätt att ta sig runt semesterorten är med cykel. Det går bra att cykla omkring i stadskärnan och detta är även trevligt eftersom det inte finns någon biltrafik. I resten av staden finns bra cykelvägar och eftersom det är ett så pass populärt transportsätt för både besökare och lokalbefolkningen finns det flera cykeluthyrningar med bra priser. Det finns också cykelstationer som är skötta av staden, där du kan hyra cykel för att sedan lämna tillbaka den på en annan station närmare din slutdestination. Att hyra bil är inte att rekommendera om du ska stanna i Rimini, men om du vill göra utflykter till andra orter och ut på landsbygden kan det vara smidigt.


Visumkrav för att besöka Rimini

Du behöver inte något visum till Rimini. Vid gränskontrollen ombeds du visa upp legitimation och denna kan bestå antingen av pass eller nationellt id-kort. Du kan alltså lämna passet hemma, men förväxla i så fall inte giltig legitimation med vanligt körkort eller postens id-kort som alltså inte gäller när du reser in i Italien. Innan avresa bör du kontrollera reglerna för pass och visum hos de italienska myndigheterna eftersom dessa alltid kan förändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Rimini


De bästa sakerna att se och göra i Rimini

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Rimini?

Gör en sökning på nätet via momondos sökfunktion för att kunna jämföra priser och därmed hitta det bästa alternativet för din resa.

Vad ska man se i Rimini?

Förutom de härliga stränderna ska du se till att upptäcka den historiska stadskärnan.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Rimini?

Du behöver inte dricksa men du kan avrunda uppåt på restauranger.

Var finns den bästa shoppingen?

De kända gatorna kring Corso D’Agusto bjuder på lyxigt italienskt mode.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Rimini?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Rimini ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Rimini ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Rimini ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Rimini ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Rimini?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Rimini.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Rimini ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Rimini erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Rimini och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rimini

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.