Hitta billiga flyg till Chisinau från 2 866 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Chisinau

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Chisinau

Bästa priset för tur- och returresa

2 866 kr

Snabbast flygtid

17t 45m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Chisinau från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 866 kr (Stockholm Arlanda till Chisinau).
Det snabbaste flyget till Chisinau från Sverige tar 17t 45m (Stockholm Arlanda till Chisinau).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Chisinau, inklusive LOT.

Trender för flygresor till Chisinau

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chisinau och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chisinau?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Chisinau från Sverige med priser runt 1 949 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Chisinau i maj är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 220 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chisinau?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chisinau?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Chisinau från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 2 349 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 031 kr från Sverige till Chisinau.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chisinau?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Chisinau är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 434 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Chisinau, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 302 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Chisinau?

Flygtider från Sverige till Chisinau varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Chisinau (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 5t 15m. En annan populär rutt från Sverige till Chisinau är att flyga från Göteborg Landvetter till Chisinau, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Chisinau?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Chisinau 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Chisinau för i genomsnitt 2 844 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Chisinau

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chisinau från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chisinau

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chisinau

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Chisinau (KIV)

Vanligtvis är flyg till Chisinau från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Chisinau, vilket i genomsnitt kostar 2 824 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CHISINAU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj44% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Chisinau kostar i genomsnitt bara 1 584 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHISINAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars36% dyrareDet kostar omkring 3 845 kr för flyg till Chisinau från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHISINAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober392% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Chisinau från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Chisinau

Billiga flyg till Chisinau hittar du i januari samt under resten av den tidiga våren. Tack vare lågsäsongen och de lägre temperaturerna går det då att hitta billiga flygbiljetter till Chisinau. Under sommaren stiger priset på flygbiljetter till Chisinau i takt med att fler och fler resenärer tar sig till staden. Även december är en dyr månad för flyg till Chisinau. Jämför olika datum hos momondo för att hitta en bra tid under året för att resa till Chisinau.


Hitta billiga flygbiljetter till Chisinau

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chisinau
LOT
27 maj
ARN15:20Stockholm Arlanda
21t 10m
1 stopp
KIV12:30Chisinau
1 juni
KIV14:10Chisinau
16t 40m
1 stopp
ARN06:50Stockholm Arlanda
2 866 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 maj
ARN15:20Stockholm Arlanda
17t 45m
1 stopp
KIV09:05Chisinau
1 juni
KIV10:45Chisinau
34t 50m
2 stopp
ARN21:35Stockholm Arlanda
3 876 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 maj
ARN15:20Stockholm Arlanda
17t 45m
1 stopp
KIV09:05Chisinau
1 juni
KIV01:25Chisinau
19t 50m
3 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
4 366 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 maj
ARN16:40Stockholm Arlanda
20t 50m
2 stopp
KIV13:30Chisinau
1 juni
KIV01:25Chisinau
19t 50m
3 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
4 877 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Chisinau

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Chisinau, visa några av våra erbjudanden nedan av LOT
LOT
ARNStockholm Arlanda
5t 15m
KIVChisinau

Andra kabinklasser för flyg till Chisinau

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Chisinau

Vilka bolag flyger till Chisinau?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chisinau

Det mest populära flygbolaget för flyg till Chisinau på momondo är Turkish Airlines som flyger 15 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul, och det bästa erbjudandet för flyg med Turkish Airlines till Chisinau ligger på 5 187 kr (tur och retur, Göteborg Landvetter till Chisinau enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 210 omdömen har Turkish Airlines ett betyg på 7,7 bland momondos användare.

LOT flyger vanligtvis till Chisinau 3 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Chisinau från Warszawa-Frédéric Chopin . LOT (betyg: 7,4, 234 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Chisinau. Det bästa biljettpriset för LOT som hittats på momondo till Chisinau var från Stockholm Arlanda (1 529 kr tur och retur).


Populära flygresor till Chisinau

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Chisinau som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Chisinau
Snabbaste flygtid5t 15m
Billigaste pris2 761 kr

Så tar du dig runt i Chisinau

Det är mycket populärt att ta sig fram med cykel i Chisinau och du kan hyra cyklar via Velopoint. Var dock försiktig då det inte alltid är separata cykelvägar från biltrafiken. Kollektivtrafiken består av bussar och spårvagnar. Användbara linjer för besökare är bland annat spårvagn nr 30 och nr 9. Biljetter till kollektivtrafiken köper du ombord på bussen eller spårvagnen och dessa kostar 2 MDL (1 SEK). Om du vill ta taxi är det lättast att ladda ner appen Yandex taxi eller iTaxi för att beställa en bil. Om du tar en bil direkt från gatan ska du göra upp om priset innan du hoppar in i bilen då förarna annars kan ta ut alldeles för höga priser.


Visumkrav för att besöka Chisinau

För att resa till Moldavien behöver du inte något visum för att besöka landet i upp till tre månader. Som legitimation vid inresa i landet kan du antingen använda pass eller nationellt-id kort som visar ditt medborgarskap. Din legitimation ska vara giltigt i minst tre månader oavsett vilken typ av legitimation du visar upp.


Börja planera din resa till Chisinau


De bästa sakerna att se och göra i Chisinau

Till stadens sevärdheter hör bland annat det nationella konstmuseet och Pushkin-museet.

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader och eventuell sjuktransport hem till Sverige. Innan du köper till en reseförsäkring ska du dock kolla om din hemförsäkring redan täcker vissa kostnader så att du inte köper något i onödan.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Chisinau.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Chisinau.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.