Flyg till Bari

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 8/12
ons 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bari.
Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Bari

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bari från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bari

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bari

Stockholm (STO) till Bari (BRI)

Vanligtvis är flyg till Bari från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bari Palese, vilket i genomsnitt kostar 2 394 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BARI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bari kostar i genomsnitt bara 1 730 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BARI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember42% dyrareDet kostar omkring 3 760 kr för flyg till Bari från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BARI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli433% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bari från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bari?

Flyg till Bari mellan mars och juni eller mellan september och november för att få så bra väder som möjligt under din resa. Mellan mars och juni ligger temperaturerna på 15-25 °C och mellan september och december på 20-25 °C. Under sommaren stiger gradtalet till över 30 °C och under vintern kan det bli så kallt som 10 °C. Våren är den allra mest populära tiden att resa på och då infaller flest evenemang och festivaler.

När är det billigast att boka flyg till Bari?

Billiga flyg till Bari hittar du under hösten då det inte är särskilt många besökare i staden och Bari därför har sin lågsäsong. Detta är vädermässigt en bra tid att resa på. Flygbiljetter till Bari stiger i pris och är allra högst under våren och sommaren. Boka flyg ungefär två veckor innan avresa för att få billiga flygbiljetter till Bari. Du kan även använda momondo för att jämföra priser mellan olika datum under året för att se när flygstolar är mer eller mindre dyra.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Bari?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bari från Rom för 209 kr. Detta är 87 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bari. För att hitta de billigaste priserna till Bari från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bari?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Bari i mars är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Bari under februari ligger i genomsnitt på 1 839 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bari?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Bari är att boka 55 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 394 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Bari för så lite som 562 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bari?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Bari är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 318 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 702 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bari?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bari är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 017 kr. Flyg till Bari är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 590 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bari?

  De som flyger till Bari kan potentiellt hitta bättre priser för Brindisi Papola Casale flygplats(104 km från stadskärnan i Bari), Vieste flygplats(104 km från stadskärnan i Bari) eller Foggia Gino Lisa flygplats(117 km från stadskärnan i Bari) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bari?

  Med ett genomsnittspris på 1 612 kr per person, är Brindisi Papola Casale flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bari. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Bari Palese från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bari Palese

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bari Palese.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Bari Palese.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bari Palese.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bari Palese?

Returresa till Sverige från Bari Palese

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bari Palese måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bari Palese behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bari inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Bari

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bari
Flera flygbolag
4 jan.
ARN13:40Stockholm Arlanda
26t 40m
2 stopp
BRI16:20Bari Palese
11 jan.
BRI08:20Bari Palese
26t 25m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
Ryanair
4 jan.
ARN04:45Stockholm Arlanda
22t 45m
1 stopp
BRI03:30Bari Palese
11 jan.
BRI08:20Bari Palese
26t 25m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 jan.
ARN13:40Stockholm Arlanda
26t 40m
2 stopp
BRI16:20Bari Palese
11 jan.
BRI08:20Bari Palese
26t 25m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 jan.
ARN13:40Stockholm Arlanda
26t 40m
2 stopp
BRI16:20Bari Palese
11 jan.
BRI16:35Bari Palese
21t 40m
2 stopp
ARN14:15Stockholm Arlanda
Ryanair
4 jan.
ARN04:45Stockholm Arlanda
22t 45m
1 stopp
BRI03:30Bari Palese
11 jan.
BRI08:20Bari Palese
26t 25m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 jan.
ARN13:40Stockholm Arlanda
26t 40m
2 stopp
BRI16:20Bari Palese
11 jan.
BRI11:20Bari Palese
26t 55m
2 stopp
ARN14:15Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bari

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bari, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Flera flygbolag
30 jan.
ARN05:45Stockholm Arlanda
21t 05m
1 stopp
BRI02:50Bari Palese
Ryanair
13 dec.
ARN12:45Stockholm Arlanda
26t 55m
2 stopp
BRI15:40Bari Palese
Ryanair
14 dec.
ARN03:35Stockholm Arlanda
27t 25m
2 stopp
BRI07:00Bari Palese

Vilka bolag flyger till Bari?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bari
 • Vilka bolag flyger till Bari?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Bari från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Lufthansa, Ryanair, KLM och Wizz Air. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Bari på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Bari

Nedan hittar du alla flygplatser i Bari tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bari landar på Bari International Airport som ligger 12 km nordväst om Bari. För att resa till Bari billigt från flygplatsen kan du ta buss in till centrum. Från flygplatsen kan du ta lokalbuss nr 16 som går till Piazza Aldo Mori som ligger nära Baris centralstation. Denna färd tar mellan 40 och 60 minuter beroende på trafiken och en biljett kostar 0,80 EUR (8,5 SEK). Från flygplatsen går även en expressbuss in till city som inte gör några stopp under vägen. Denna tar en halvtimme och kostar 4,15 EUR (45 SEK). Det allra snabbaste färdmedlet är att ta taxi in till centrum vilket tar 20-25 min. Detta kostar cirka 20 EUR (215 SEK).


Populära flygresor till Bari

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bari som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bari
Snabbast flygtid26t 40m
Billigaste pris462 kr

Så tar du dig runt i Bari

Bari är relativt enkelt att ta sig runt i. Stadens centrum är kompakt och en promenad på ungefär 15 min tar dig från centrala Piazza Aldo Moro till den gamla staden. För längre sträckor är det bussarna som gäller. Från centrala Piazza Aldo Moro utgår flera linjer som tar dig runt om stadens utkanter. Bland annat kan du ta buss 20 till färjeterminalen och en enkelbiljett kostar 1,50 EUR (16 SEK). Att hyra bil om du ska bo inne i centrum är inte att rekommendera då du ändå kan ta dig till de flesta besöksmål till fots. Om du har bil för att ta dig runt i regionen är det bäst att parkera utanför centrum då det är svårt att hitta central parkering. En större parkering hittar du nere vid hamnen.


Visumkrav för att besöka Bari

Då både Sverige och Italien är med i EU behöver du inte något visum för flygresor till Bari. Du behöver kunna legitimera dig och för att göra detta krävs antingen ditt pass eller nationella id-kort. Din legitimation ska vara giltigt för hela din vistelse i landet. Kontrollera alltid vilka regler som gäller innan avresan då inresebestämmelser kan förändras.


Börja planera din resa till Bari


De bästa sakerna att se och göra i Bari

Vad ska man se i Bari?

Sevärdheter du inte ska missa är bland annat San Nicola-basilikan, fortet Castello Svevo och Museo Nicolaiano.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Den barnvänliga stranden Pane e Pomodoro är uppskattad bland familjer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet gäller i Italien så beställ detta från Försäkringskassan. Kolla även med din hemförsäkring vilket skydd som gäller innan du köper till någon extra reseförsäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

En serviceavgift är för det mesta redan pålagd på notan. Om det inte är tillagt kan du lägga till 1-3 EUR (cirka 11-33 SEK).

Var ska man shoppa?

Gatan Via Sparano är den största shoppinggatan i staden och här hittar du många butiker och affärer.