Flyg till Ålesund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Ålesund.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

Billigaste flygen till flygplatser i Ålesund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ålesund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålesund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ålesund

Stockholm (STO) till Ålesund (AES)

Vanligtvis är flyg till Ålesund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Ålesunds, Vigra, vilket i genomsnitt kostar 2 103 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅLESUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ålesund kostar i genomsnitt bara 1 558 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLESUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni61% dyrareDet kostar omkring 3 323 kr för flyg till Ålesund från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLESUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober582% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ålesund från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ålesund?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Ålesund?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Ålesund var 560 kr/per person från Oslo, vilket är 82 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Ålesund. För att hitta det billigaste priset till Ålesund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ålesund?

  Generellt är juli den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ålesund. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 567 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Ålesund i juli är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Ålesund under oktober ligger i genomsnitt på 1 894 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ålesund?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Ålesund är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 103 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ålesund?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ålesund är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 1 970 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 590 kr från Sverige till Ålesund.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ålesund?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ålesund är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Ålesund kan då kosta så lite som 1 988 kr. Flyg till Ålesund är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 593 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ålesund?

  Volda kommun Hovden flygplats, Molde Aro flygplats, Sandane flygplats, Kristiansund kommun Kvernberget flygplats eller Florø flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ålesund.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ålesund?

  Med ett genomsnittspris på 1 685 kr per person, är Molde Aro flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Ålesund. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Ålesunds, Vigra från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Ålesunds, Vigra

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Ålesunds, Vigra.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Ålesunds, Vigra.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Ålesunds, Vigra.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Ålesunds, Vigra?

Returresa till Sverige från Ålesunds, Vigra

Testkrav för COVID-19
Besökare från Ålesunds, Vigra är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Ålesunds, Vigra behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Ålesund inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Ålesund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ålesund
 • Vilka bolag flyger till Ålesund?

  SAS, Norwegian, KLM och Wizz Air är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Ålesund enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Ålesund med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Ålesund