Hitta billiga flyg till Ålesund

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Ålesund

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ålesund och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ålesund?

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ålesund. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 433 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Ålesund i februari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Ålesund under mars ligger i genomsnitt på 1 643 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ålesund?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ålesund är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 419 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 195 kr från Sverige till Ålesund.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ålesund?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ålesund är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Ålesund kan då kosta så lite som 1 885 kr. Flyg till Ålesund är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 972 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ålesund?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Ålesund är att boka 27 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 346 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Ålesund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ålesund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålesund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ålesund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålesund (AES)

Vanligtvis är flyg till Ålesund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Ålesunds, Vigra, vilket i genomsnitt kostar 2 331 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅLESUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari48% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ålesund kostar i genomsnitt bara 1 213 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLESUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni104% dyrareDet kostar omkring 4 752 kr för flyg till Ålesund från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅLESUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember262% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ålesund från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Ålesund

Hur lång tid tar det att flyga till Ålesund?

Från Sverige hittar du flygerbjudanden till Ålesund, Norge på mellan tre och sex timmar. Hur lång tid den totala restiden tar beror på din flygrutt och varifrån i Sverige du reser från. Hur långa mellanlandningar du behöver göra påverkar också din totala restid. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Ålesund på drygt tre timmar, och du hittar då rutter med SAS som tar dig till Ålesund med endast en mellanlandning. Du kan även flyga med Norwegian och KLM till Ålesund från Arlanda flygplats. Från Göteborg kan du räkna med en restid på ungefär fyra timmar, och du hittar då flygningar med KLM, SAS och Wideroe med avgångar från Göteborg Landvetter flygplats. Om du reser från Malmö Sturup flygplats behöver du först ta dig till Arlanda flygplats vilket gör att du behöver två mellanlandningar för din resa. Därför tar resan från Malmö till Ålesund drygt sex timmar. Ett annat alternativ är att ta Öresundståget över till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup hittar du flyg till Ålesund på knappt fem timmar med KLM.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Ålesund?

Du hittar inte några direktflyg till Ålesund från Sveriges flygplatser utan behöver göra en eller flera mellanlandningar beroende på vilken svensk flygplats du reser från. Från Arlanda flygplats i Stockholm hittar du rutter till Ålesund med SAS och Norwegian via ett stopp i Oslo. Du kan även flyga från Arlanda med KLM som mellanlandar i Amsterdam. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också rutter med KLM som mellanlandar i Amsterdam på Schiphol Airport. Du kan även flyga från Landvetter till Bergen via ett stopp i Köpenhamn med SAS och där byta till Wideroes direktflyg till Ålesund. Från Malmö Sturup flygplats får du först ta flyg till Stockholm med SAS för att sedan byta till Arlandas rutter till Ålesund. Om du reser från Kastrup flygplats utanför Köpenhamn hittar du rutter med KLM som går via Amsterdam såväl som rutter med SAS via stopp i Oslo.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ålesund?

Det bästa priset som hittats på momondo till Ålesund var 651 kr/per person från Oslo, vilket är 65 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Ålesund. För att hitta det billigaste priset till Ålesund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ålesund?

Volda kommun Hovden flygplats, Molde Aro flygplats, Sandane flygplats, Kristiansund kommun Kvernberget flygplats eller Florø flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ålesund.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ålesund?

Med ett genomsnittspris på 1 554 kr per person, är Florø flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Ålesund. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Ålesunds, Vigra flygplats?

Priserna för flyg till Ålesunds, Vigra flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Ålesunds, Vigra flygplats?

Från och med september 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Ålesunds, Vigra flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Ålesunds, Vigra flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Ålesunds, Vigra flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Ålesunds, Vigra flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Ålesunds, Vigra flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Ålesunds, Vigra flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Ålesund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ålesund

Vilka bolag flyger till Ålesund?

Flyg med Wideroe till Ålesund

Wideroe flyger omkring 29 flyg till Ålesund under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Bergen Flesland, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Wideroe var 1 805 kr (Göteborg Landvetter till Ålesund). Användare har betygsatt Wideroe med 8,0/10 med över 8 omdömen på momondo.

Flyg med Scandinavian Airlines till Ålesund

Scandinavian Airlines flyger vanligtvis till Ålesund 12 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Ålesund från Bergen Flesland . Scandinavian Airlines (betyg: 7,2, 445 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Ålesund. Det bästa biljettpriset för Scandinavian Airlines som hittats på momondo till Ålesund var från Stockholm Arlanda (1 341 kr tur och retur).


Visumkrav för att besöka Ålesund

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Ålesund?

När du flyger till Ålesund, Norge räcker det att du har med dig ett ID-kort som visar att du är nordisk medborgare. Du behöver således inte något pass eller inresetillstånd.


Börja planera din resa till Ålesund


De bästa sakerna att se och göra i Ålesund

Vad kan du se och göra i Ålesund?

Ålesund är känd för sin arkitektur i jugendstil, den skandinaviska versionen av art nouveau. Då stora delar av staden brann ner under sekelskiftet valde man att bygga upp den i denna unika arkitektoniska stil som idag gör staden till ett populärt besöksmål för en småstadsvistelse. Tack vare historien som en fiskeby hittar du även landets bästa fisk- och skaldjursrestauranger inne i centrum. Populära sevärdheter i Ålesund är bland annat museet Jugendestil Senteret där du kan lära dig mer om arkitekturen, akvariet Atlanterhavsparken med sina barnvänliga utställningar och utsiktsplatsen Kniven från vilken du kan se hela staden.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Ålesund?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Ålesund. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Ålesund ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Ålesund ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Ålesund?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Ålesund. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Ålesund ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Ålesund. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Ålesund

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.