Hitta billiga flyg till Molde

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Molde

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Molde och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Molde?

Den billigaste månaden att flyga till Molde från Sverige är oktober. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 706 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Molde i oktober bör du vänta med att flyga från Sverige till december månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 780 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Molde?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Molde från Oslo för 725 kr. Detta är 80 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Molde. För att hitta de billigaste priserna till Molde från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Molde?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Molde oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Molde med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 566 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 240 kr. Flyg till Molde från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Molde?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Molde från Sverige är större om du bokar 57 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Molde för ungefär 2 445 kr om du gör din sökning 57 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Molde

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Molde från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ålesund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Molde

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålesund (AES)

Vanligtvis är flyg till Molde från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Ålesunds, Vigra, vilket i genomsnitt kostar 2 369 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MOLDE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Molde kostar i genomsnitt bara 1 569 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOLDE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember182% dyrareDet kostar omkring 6 288 kr för flyg till Molde från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOLDE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober470% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Molde från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Molde

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Molde. Om du planerar att flyga till Molde, överväg då även att boka flyg till Kristiansund kommun Kvernberget flygplats(54 km från stadskärnan i Molde), Ålesunds, Vigra flygplats(57 km från stadskärnan i Molde), Volda kommun Hovden flygplats(83 km från stadskärnan i Molde) eller Sandane flygplats(114 km från stadskärnan i Molde).

Du kan hitta erbjudanden för Kristiansund kommun Kvernberget flygplats för i genomsnitt 3 068 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Molde

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Molde

Vilka bolag flyger till Molde?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Molde

Vilka bolag flyger till Molde?

Norwegian, Scandinavian Airlines, Wideroe och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Molde enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Molde med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Scandinavian Airlines till Molde

Det mest populära flygbolaget för flyg till Molde på momondo är Scandinavian Airlines som flyger 4 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Oslo, Gardermoen, och det bästa erbjudandet för flyg med Scandinavian Airlines till Molde ligger på 1 524 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Molde enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 356 omdömen har Scandinavian Airlines ett betyg på 7,1 bland momondos användare.

Flyg med Norwegian till Molde

Flygerbjudanden med Norwegian till Molde startar från 910 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Norwegian vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Oslo, Gardermoen är den populäraste avgångspunkten för Norwegian till Molde och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Norwegian får 6,6/10 i betyg av 85 omdömen.


Börja planera din resa till Molde


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Molde när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Molde, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Molde så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Molde genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Molde och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.