Flyg till Innsbruck

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 30/1
sön 6/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Innsbruck.
Visa nuvarande reserestriktioner för Österrike

Billigaste flygen till flygplatser i Innsbruck

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Innsbruck från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Innsbruck

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Innsbruck

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Salzburg (SZG)

Vanligtvis är flyg till Innsbruck från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Salzburg Wolfgang A Mozart, vilket i genomsnitt kostar 2 059 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN INNSBRUCK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Innsbruck kostar i genomsnitt bara 1 646 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL INNSBRUCK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember45% dyrareDet kostar omkring 3 014 kr för flyg till Innsbruck från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL INNSBRUCK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari651% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Innsbruck från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Innsbruck?

Innsbuck är en mycket populär destination under både vintern och sommaren. Under vintern lockar den österrikiska orten med vintersporter i närliggande alperna i Tyrolen. Under sommaren är det istället vandringslederna som lockar för att njuta av den vackra naturen. Oavsett sommar eller vinter är det alltid trevligt att promenera omkring i den medeltida stadskärnan. Högsäsongerna för med sig högre priser både på flyg till Innsbruck och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Innsbruck?

Billiga priser på flygstolar hittar du i augusti, precis efter sommarens högsäsong, samt i januari, efter den populära perioden i december. Båda dessa månader är utmärkta att åka på för att kunna njuta av stadens bästa årstider. Jämför priser på resor till Innsbruck via momondos online-sökning för att hitta billiga resor. Sista minuten innebär högre priser på resor så försök att boka biljetter och boende ungefär 50 dagar i förväg.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Innsbruck?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Innsbruck var 1 136 kr/per person från Stockholm, vilket är 42 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Innsbruck. För att hitta det billigaste priset till Innsbruck från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Innsbruck?

  november är generellt den billigaste månaden att flyga till Innsbruck från Sverige med priser runt 1 729 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Innsbruck i november är det också billigt att flyga i augusti. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 914 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Innsbruck?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Innsbruck är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 360 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Innsbruck. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 128 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Innsbruck?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Innsbruck är en måndag då du kan hitta priser så låga som 2 058 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 486 kr från Sverige till Innsbruck.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Innsbruck?

  De som flyger till Innsbruck kan potentiellt hitta bättre priser för Salzburg Wolfgang A Mozart flygplats(134 km från stadskärnan i Innsbruck) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Innsbruck?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Innsbruck Salzburg Wolfgang A Mozart flygplats med ett genomsnittspris på 1 970 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Innsbruck Kranebitten från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Innsbruck Kranebitten

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Innsbruck Kranebitten.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Innsbruck Kranebitten.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Innsbruck Kranebitten.

Dokument
Formulär för godkännande inför resa - Resenärer från Lesotho, Brasilien, Eswatini, Malawi, Moçambique, Namibia, Uruguay eller Zimbabwe måste registrera sig med den digitala pre-travel-blanketten (PTC) högst 72 timmar före ankomsten till Österrike. Resenärer måste visa sin PTC-blankett i digitalt format eller som papperskopia vid ankomsten.

Health Pass - Travelers may be required to present a health pass to enter hotels or other venues, as non-essential businesses are closed until further notice. Sinovac and Sinopharm vaccines are not valid for entering hotels and restaurants within Austria.

Negative COVID-19 tests (both PCR and antigen) are no longer valid for entry to public venues.

Until December 6, 2021, travelers who are partially vaccinated with 1 dose may also use a negative COVID-19 PCR test to enter hospitality businesses and events.
Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Innsbruck Kranebitten?

Returresa till Sverige från Innsbruck Kranebitten

Testkrav för COVID-19
Besökare från Innsbruck Kranebitten måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Innsbruck Kranebitten behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Innsbruck inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Innsbruck

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Innsbruck
Flera flygbolag
6 mars
ARN11:50Stockholm Arlanda
24t 30m
1 stopp
INN12:20Innsbruck Kranebitten
11 mars
INN11:05Innsbruck Kranebitten
25t 50m
2 stopp
ARN12:55Stockholm Arlanda
1 128 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 mars
ARN11:50Stockholm Arlanda
24t 30m
1 stopp
INN12:20Innsbruck Kranebitten
11 mars
INN11:05Innsbruck Kranebitten
16t 30m
1 stopp
ARN03:35Stockholm Arlanda
1 248 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 feb.
ARN13:20Stockholm Arlanda
23t 05m
2 stopp
INN12:25Innsbruck Kranebitten
15 feb.
INN04:15Innsbruck Kranebitten
30t 30m
2 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
1 304 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 mars
GOT18:05Göteborg Landvetter
16t 40m
1 stopp
INN10:45Innsbruck Kranebitten
20 mars
INN14:05Innsbruck Kranebitten
27t 35m
2 stopp
GOT17:40Göteborg Landvetter
1 405 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 feb.
ARN13:20Stockholm Arlanda
17t 45m
1 stopp
INN07:05Innsbruck Kranebitten
15 feb.
INN04:15Innsbruck Kranebitten
30t 30m
2 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
1 415 kr
Hitta liknande
easyJet
30 mars
ARN16:40Stockholm Arlanda
17t 20m
1 stopp
INN10:00Innsbruck Kranebitten
3 apr.
INN15:15Innsbruck Kranebitten
19t 45m
1 stopp
ARN11:00Stockholm Arlanda
1 452 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Innsbruck

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Innsbruck, visa några av våra erbjudanden nedan av easyJet
Flera flygbolag
26 feb.
GOT17:15Göteborg Landvetter
13t 50m
1 stopp
INN07:05Innsbruck Kranebitten
Flera flygbolag
26 feb.
GOT17:15Göteborg Landvetter
19t 10m
2 stopp
INN12:25Innsbruck Kranebitten
easyJet
1 apr.
GOT11:20Göteborg Landvetter
17t 05m
1 stopp
INN04:25Innsbruck Kranebitten

Vilka bolag flyger till Innsbruck?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Innsbruck
 • Vilka bolag flyger till Innsbruck?

  När det gäller flyg från Sverige till Innsbruck bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Austrian Airlines, Lufthansa, KLM och SAS. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Innsbruck

Nedan hittar du alla flygplatser i Innsbruck tillsammans med avståndet från stadens centrum

Innsbruck Airport, även kallad Kranebitten Airport, ligger ungefär 6 kilometer sydväst om Innsbruck. Flygplatsen hanterar framförallt inrikesflyg, men under högsäsongerna även vissa internationella flygningar. Flest flygningar sker under vintersäsongen då många lockas till Tyrolen för dess möjligheter till vintersporter. Du kan få hjälp med transport till många av skidorterna med transport ordnad av de olika hotellen. Under högsäsong sätts även särskilda bussar in som går i skytteltrafik till vissa orter. För att ta dig in till Innsbrucks centrum kan du ta busslinje F som stannar utanför ankomstterminalen. Bussbiljetterna kostar ungefär 25 kronor och du köper dessa direkt från chauffören. Bussen tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Den mest centrala stationen är Anichstrasse och därifrån kan du promenera till ditt boende. På vägen passerar du stadens järnvägsstation varifrån du kan byta till tåg till semesterorter i alperna om du inte tagit en direktbuss. Det finns även tåg till många andra orter och städer i landet.


Populära flygresor till Innsbruck

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Innsbruck som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Innsbruck
Snabbast flygtid2t 20m
Billigaste pris1 183 kr
Flyg från Göteborg till Innsbruck
Snabbast flygtid1t 55m
Billigaste pris1 405 kr

Så tar du dig runt i Innsbruck

Stadskärnan är liten och kompakt vilket gör att det går bra att ta sig fram till fots. Innsbrucks kollektivtrafik består annars av bussar och spårvagn. Biljetterna kostar ungefär 20 kronor och kan köpas antingen från chauffören eller från kiosker och automater runt om i staden. Om du inte köper biljetten från chauffören ska du komma ihåg att validera den i maskinen inne på bussen eller spårvagnen när du stiger ombord. Ett tips är att köpa Innsbrucks-kortet från turistbyrån som förutom inträde till många sevärdheter också ger dig gratis resor på stadens kollektivtrafik.

Om du ska hålla dig i centrala Innsbruck är det onödigt att hyra bil eftersom det går bra att promenera till det mesta och det är svårt att hitta parkering. Om du vill ta dig runt i Tyrolen kan bil dock vara en god idé och du kan då parkera den i något av parkeringsgaragen under din tid i Innsbruck.


Visumkrav för att besöka Innsbruck

Eftersom både Sverige och Österrike är med i Schengensamarbetet behövs inget visum för din resa. Däremot behöver du ha med dig legitimation när du reser in i landet och denna ska bestå antingen av ditt pass eller nationella id-kort. Svenskt körkort eller annat id-kort räcker inte som legitimation. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste bestämmelserna via Österrikes ambassad i Stockholm då inreseregler kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Innsbruck


De bästa sakerna att se och göra i Innsbruck

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Innsbruck?

Billiga flyg till Innsbruck hittar du i momondos priskalender på nätet.

Vad ska man se i Innsbruck?

Besök renässansslottet Schloss Ambras, konstmuseet Volkskuns Museum och utsiktsplatsen Bergisel.

Aktiviteter för barn

Gör en utflykt till Alpenzoo för att titta på alpdjuren i deras naturliga omgivning.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Innsbruck?

Dricksa ungefär 5 procent eller avrunda uppåt vid taxiresor och restaurangbesök.

Var finns den bästa shoppingen?

Shoppa i varuhuset Rathausgalerien för både mode, sport och inredning.


Hitta billiga flyg till andra städer i Österrike

Österrike har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?