Hitta billiga flyg till Innsbruck

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Innsbruck

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Innsbruck

Bästa priset för enkelresa

1 393 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 392 kr

Snabbast flygtid

6t 35m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Innsbruck från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 393 kr (Stockholm Arlanda till Innsbruck Kranebitten).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Innsbruck från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 392 kr (Stockholm Arlanda till Innsbruck Kranebitten).
Det snabbaste flyget till Innsbruck från Sverige tar 6t 35m (Stockholm Arlanda till Innsbruck Kranebitten).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Innsbruck, inklusive Lufthansa, KLM och Austrian Airlines.

Trender för flygresor till Innsbruck

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Innsbruck och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Innsbruck?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Innsbruck från Sverige med priser runt 2 371 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Innsbruck i januari är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 724 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Innsbruck?

Det bästa priset som hittats på momondo till Innsbruck var 258 kr/per person från Birmingham, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Innsbruck. För att hitta det billigaste priset till Innsbruck från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Innsbruck?

Den billigaste veckodagen att flyga till Innsbruck är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 661 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 482 kr från Sverige till Innsbruck.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Innsbruck?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Innsbruck är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 2 658 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 335 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Innsbruck?

Flygtider från Sverige till Innsbruck varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Innsbruck Kranebitten (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 6t. En annan populär rutt från Sverige till Innsbruck är att flyga från Göteborg Landvetter till Innsbruck Kranebitten, vilket i runda slängar tar 7t 55m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Innsbruck?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Innsbruck är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 214 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Innsbruck

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Innsbruck från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Innsbruck

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Innsbruck

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Salzburg (SZG)

Vanligtvis är flyg till Innsbruck från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Salzburg Wolfgang A Mozart, vilket i genomsnitt kostar 2 593 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN INNSBRUCK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Innsbruck kostar i genomsnitt bara 1 997 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL INNSBRUCK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari26% dyrareDet kostar omkring 3 567 kr för flyg till Innsbruck från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL INNSBRUCK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari710% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Innsbruck från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Innsbruck

Innsbuck är en mycket populär destination under både vintern och sommaren. Under vintern lockar den österrikiska orten med vintersporter i närliggande alperna i Tyrolen. Under sommaren är det istället vandringslederna som lockar för att njuta av den vackra naturen. Oavsett sommar eller vinter är det alltid trevligt att promenera omkring i den medeltida stadskärnan. Högsäsongerna för med sig högre priser både på flyg till Innsbruck och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Innsbruck?

Billiga priser på flygstolar hittar du i augusti, precis efter sommarens högsäsong, samt i januari, efter den populära perioden i december. Båda dessa månader är utmärkta att åka på för att kunna njuta av stadens bästa årstider. Jämför priser på resor till Innsbruck via momondos online-sökning för att hitta billiga resor. Sista minuten innebär högre priser på resor så försök att boka biljetter och boende ungefär 50 dagar i förväg.

De som flyger till Innsbruck kan potentiellt hitta bättre priser för Salzburg Wolfgang A Mozart flygplats(134 km från stadskärnan i Innsbruck) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Innsbruck Salzburg Wolfgang A Mozart flygplats med ett genomsnittspris på 3 700 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Innsbruck

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Innsbruck
Austrian Airlines
24 maj
ARN02:30Stockholm Arlanda
11t 40m
1 stopp
INN14:10Innsbruck Kranebitten
28 maj
INN14:50Innsbruck Kranebitten
3t 45m
1 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
2 392 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 aug.
ARN09:15Stockholm Arlanda
9t 05m
1 stopp
INN18:20Innsbruck Kranebitten
3 sep.
INN14:30Innsbruck Kranebitten
14t 35m
1 stopp
ARN05:05Stockholm Arlanda
2 600 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 maj
ARN02:20Stockholm Arlanda
6t 50m
2 stopp
INN09:10Innsbruck Kranebitten
28 maj
INN14:50Innsbruck Kranebitten
3t 45m
1 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
2 828 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 aug.
ARN09:15Stockholm Arlanda
9t 05m
1 stopp
INN18:20Innsbruck Kranebitten
3 sep.
INN09:50Innsbruck Kranebitten
10t 05m
2 stopp
ARN19:55Stockholm Arlanda
3 026 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 juni
ARN02:20Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
INN09:55Innsbruck Kranebitten
23 juni
INN09:50Innsbruck Kranebitten
5t 25m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
3 338 kr
Hitta liknande
KLM
5 juli
ARN05:35Stockholm Arlanda
5t 45m
1 stopp
INN11:20Innsbruck Kranebitten
12 juli
INN12:05Innsbruck Kranebitten
6t 50m
1 stopp
ARN18:55Stockholm Arlanda
3 359 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Innsbruck

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Innsbruck, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
1 juli
ARN17:00Stockholm Arlanda
11t 35m
1 stopp
INN04:35Innsbruck Kranebitten
1 393 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 apr.
ARN02:50Stockholm Arlanda
24t 55m
2 stopp
INN03:45Innsbruck Kranebitten
1 799 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 apr.
ARN14:50Stockholm Arlanda
19t 20m
1 stopp
INN10:10Innsbruck Kranebitten
1 893 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Innsbruck

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Innsbruck

Vilka bolag flyger till Innsbruck?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Innsbruck

Det avgår 10 flyg med KLM till Innsbruck under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Amsterdam Schiphol och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 1 904 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Innsbruck). KLM har ett betyg på 7,5 från 182 användaromdömen på momondo.

Flygerbjudanden med Lufthansa till Innsbruck startar från 1 623 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Lufthansa vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Wien är den populäraste avgångspunkten för Lufthansa till Innsbruck och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Lufthansa får 7,0/10 i betyg av 596 omdömen.


Populära flygresor till Innsbruck

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Innsbruck som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Innsbruck
Snabbaste flygtid6t 00m
Billigaste pris1 986 kr
Flyg från Göteborg till Innsbruck
Snabbaste flygtid7t 55m
Billigaste pris2 849 kr

Så tar du dig runt i Innsbruck

Stadskärnan är liten och kompakt vilket gör att det går bra att ta sig fram till fots. Innsbrucks kollektivtrafik består annars av bussar och spårvagn. Biljetterna kostar ungefär 20 kronor och kan köpas antingen från chauffören eller från kiosker och automater runt om i staden. Om du inte köper biljetten från chauffören ska du komma ihåg att validera den i maskinen inne på bussen eller spårvagnen när du stiger ombord. Ett tips är att köpa Innsbrucks-kortet från turistbyrån som förutom inträde till många sevärdheter också ger dig gratis resor på stadens kollektivtrafik.

Om du ska hålla dig i centrala Innsbruck är det onödigt att hyra bil eftersom det går bra att promenera till det mesta och det är svårt att hitta parkering. Om du vill ta dig runt i Tyrolen kan bil dock vara en god idé och du kan då parkera den i något av parkeringsgaragen under din tid i Innsbruck.


Visumkrav för att besöka Innsbruck

Eftersom både Sverige och Österrike är med i Schengensamarbetet behövs inget visum för din resa. Däremot behöver du ha med dig legitimation när du reser in i landet och denna ska bestå antingen av ditt pass eller nationella id-kort. Svenskt körkort eller annat id-kort räcker inte som legitimation. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste bestämmelserna via Österrikes ambassad i Stockholm då inreseregler kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Innsbruck


De bästa sakerna att se och göra i Innsbruck

Billiga flyg till Innsbruck hittar du i momondos priskalender på nätet.

Besök renässansslottet Schloss Ambras, konstmuseet Volkskuns Museum och utsiktsplatsen Bergisel.


Hitta billiga flyg till andra städer i Österrike

Österrike har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Innsbruck.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Innsbruck ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.