Hitta billiga flyg till Graz

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Graz

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Graz

Bästa priset för enkelresa

1 000 kr

Snabbast flygtid

5t 45m
Det bästa priset för enkelflyg till Graz från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 000 kr (Stockholm Arlanda till Graz).
Det snabbaste flyget till Graz från Sverige tar 5t 45m (Stockholm Arlanda till Graz).

Trender för flygresor till Graz

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Graz och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Graz?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Graz från Sverige med priser runt 1 791 kr. Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Graz från Sverige för mars. Flyg till Graz i mars är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 072 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Graz?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Graz från Venedig för 255 kr. Detta är 93 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Graz. För att hitta de billigaste priserna till Graz från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Graz?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Graz. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 162 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Graz för flygningar en fredag på 2 913 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Graz?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Graz är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 384 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 834 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Graz?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Graz (Wien), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 10m respektive 1t 50m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Graz?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Graz ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 492 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Graz

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Graz från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Graz

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Graz

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Wien (VIE)

Vanligtvis är flyg till Graz från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Wien, vilket i genomsnitt kostar 1 459 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GRAZ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars39% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Graz kostar i genomsnitt bara 1 624 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRAZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari77% dyrareDet kostar omkring 4 685 kr för flyg till Graz från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRAZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober468% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Graz från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Graz

Tyvärr finns det inte några flygningar direkt mellan Sverige och Graz Airport, Graz. Ska du ta ett flyg från Sverige till Graz, Österrike, kommer du att som minst behöva göra en mellanlandning under resans gång. Ska du resa till Graz från Stockholm? Då får du räkna med att det som snabbast går på lite mer än fyra timmar. Ska du i stället flyga från Göteborg? Då får du räkna med att det som snabbast går på lite under sju timmar. Från Malmö kommer det som snabbast att ta lite mer än åtta timmar.

Det finns tyvärr inte några flygerbjudanden som innebär att du kan flyga direkt från Sverige till Graz. Om du ska åka från Stockholm är SWISS ett av de flygbolag du kan åka med. Då inleder du resan med att flyga från Stockholm till Zürich. Du fortsätter sedan från Zürich till Graz. Ska du i stället flyga från Göteborg? Då är flygbolaget KLM Royal Dutch Airlines ett alternativ. Du flyger då först från Göteborg till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Graz. Om du ska flyga från Malmö kan du åka med en kombination av SAS och SWISS. Du börjar då med att flyga med SAS från Malmö till Stockholm. Du fortsätter sedan med SWISS från Stockholm till Zürich, och åker därefter återigen med SWISS från Zürich till Graz.

Användare som planerar att flyga till Graz under månaden juli bör förvänta sig regn. Det finns dock alltid något att göra i Grazäven om det skulle regna. Kunsthaus Graz är ett bra museum att besöka i närheten av Graz och är ett perfekt alternativ om det är dåligt väder utomhus.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Graz. Om du planerar att flyga till Graz, överväg då även att boka flyg till Klagenfurt flygplats(97 km från stadskärnan i Graz), Wien flygplats(144 km från stadskärnan i Graz) eller Linz Hoersching flygplats(160 km från stadskärnan i Graz).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Graz Klagenfurt flygplats med ett genomsnittspris på 2 743 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Graz

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Graz
0

Andra kabinklasser för flyg till Graz

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Graz

Vilka bolag flyger till Graz?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Graz

Vilka bolag flyger till Graz?

Austrian Airlines, Ryanair, Lufthansa och Finnair är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Graz enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Graz med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med KLM till Graz

KLM flyger till Graz omkring 5 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med KLM, men priser så låga som 1 604 kr har hittats för Göteborg Landvetter till Graz. KLM har fått ett betyg på 7,6/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Austrian Airlines till Graz

Flygerbjudanden med Austrian Airlines till Graz startar från 1 625 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Austrian Airlines vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Frankfurt är den populäraste avgångspunkten för Austrian Airlines till Graz och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Austrian Airlines får 7,1/10 i betyg av 158 omdömen.


Flygplatser nära Graz

Nedan hittar du alla flygplatser i Graz tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Graz från Graz Airport?

Det finns många olika sätt som du kan ta dig till centrala Graz från Graz Airport på. När det gäller bussar är det buss 630 som går mellan flygplatsen och centrala Graz. Du finner busshållplatsen direkt utanför terminalen. När det gäller tåg är det tåg S5 som du kan ta mellan flygplatsen och de centrala delarna av Graz. Ett annat alternativ är att ta sig från flygplatsen till centrala Graz med taxi. Du finner även taxibilarna utanför terminalen. Kanske du föredrar att hyra en bil? Inga problem, också detta kan du göra på flygplatsen. Du finner de olika hyrbilsföretagens kontor i flygplatsens ankomsthall.


Populära flygresor till Graz

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Graz som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Graz
Snabbaste flygtid4t 30m
Billigaste pris2 082 kr

Visumkrav för att besöka Graz

Österrike, där Graz alltså ligger, är medlem i EU. Svenska medborgare behöver därför inte ha något visum eller liknande för att få besöka landet. Det enda som krävs är ett svenskt pass som är giltigt under den tid du tänkt vistas i Österrike. Har du det är det fritt fram att njuta av Graz och allt annat som Österrike har att erbjuda.


Börja planera din resa till Graz


De bästa sakerna att se och göra i Graz

Huvudgatan i Graz heter Herrengasse. Det är en livlig gata med ett stort antal affärer och med sidogator fulla av restauranger, barer och kaféer. Vid ena ändan av denna gata finner du också Hauptplatz vilket bland annat är hem till stadens rådhus. Här finns även en fontän från 1800-talet med en staty som föreställer ärkehertig Johann. Ett annat ställe i Graz som det är värt att besöka är Schlossberg. Här har du en magnifik utsikt över Graz. Här fanns tidigare ett fort, men förutom två av dess torn är det helt rivet. De två tornen finns dock alltså kvar. Här finns även en mysig park, restauranger, barer och kaféer. Det går även en linbana upp- och nedför berget, en linbana som i sig är värd att prova på. Graz är också hem till en flytande konstö vid namn Murinsel. Den går att nå via två gångbroar, en för vardera sida av floden. Här finns det bland annat ett kafé samt en mindre amfiteater. På kvällarna och nätterna lyser hela Murinsel upp vilket gör den konstgjorda ön till ett vackert inslag i floden Mura.


Hitta billiga flyg till andra städer i Österrike

Österrike har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Graz. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Graz ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Graz genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Graz just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Graz och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.