Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Banja Luka, Republika Srpska

Vill du hyra en bil billigt i Banja Luka, Republika Srpska? Sök och jämför priser här!

Banja Luka, Bosnien och Hercegovina
26 apr — 3 maj
Banja Luka, Bosnien och Hercegovina
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Banja Luka, Republika Srpska

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Banja Luka, Republika Srpska
Ekonomi298 kr per dag
Kompakt278 kr per dag
Medelstor418 kr per dag
Premium1 216 kr per dag
Minibuss1 057 kr per dag
Kompakt SUV384 kr per dag
Medelstor SUV1 177 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Banja Luka, Republika Srpska

Hitta rätt hyrbil för dig i Banja Luka

Liten bilar

127 kr - 466 kr

Alla biltyper

177 kr - 590 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 244 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 127 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Banja Luka av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 352 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 123 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Banja Luka av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 1 148 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är mars. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 927 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 68% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Banja Luka av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 526 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 78% lägre än under resten året och ligger på bara 116 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Banja Luka av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 686 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är oktober. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 975 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Banja Luka av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är 985 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina är december. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 880 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 63% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Banja Luka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Banja Luka kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

278 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Skoda Rapid
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

298 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Mini Hatch
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

316 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Skoda Fabia

Trender och insikter om att hyra bil i Banja Luka

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Banja Luka

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Banja Luka?

De billigaste hyrbilarna i Banja Luka hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 64 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Banja Luka är 165 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Banja Luka?

För ett genomsnittspris på 256 kr/dag (och så lite som 88 kr/dag), är hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Banja Luka de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Skoda Fabia Combi i Banja Luka för 288 kr/dag i genomsnitt (181 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Banja Luka

Alla större biluthyrningsfirmor i Banja Luka, Republika Srpska

Europcar

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

CarWiz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Guma X

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser

GREEN MOTION

2 platser

keddy by Europcar

3 platser

Rentacar

2 platser

Artic Rent a Car

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Banja Luka

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Banja Luka.

Mest populära uthyrningsföretag

CarWiz

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

82 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Polo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Banja Luka som hittats på momondo den här månaden är CarWiz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är GREEN MOTION och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Banja Luka under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Banja Luka är 82 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 229 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Banja Luka under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Polo. Våra användare föredrar också Skoda Fabia Combi som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Banja Luka – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Banja Luka och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Banja Luka erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Europcar, CarWiz och Guma X har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Banja Luka under maj månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Banja Luka i maj månad. I genomsnitt får Banja Luka en nederbörd på 110 mm och temperaturen ligger kring 18 °C under maj. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Banja Luka kommer i genomsnitt kosta dig 1 314 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Banja Luka när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Banja Luka är 80 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Banja Luka du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Seat Arona i Banja Luka?

Hur är vädret i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina i april?

I april får Banja Luka vanligtvis en nederbörd på 90 mm och har en medeltemperatur på 11 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Banja Luka då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Banja Luka representativt för resten av Republika Srpska?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Banja Luka omkring i Republika Srpska eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 11 °C och en eventuell nederbörd på 90 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Banja Luka?

Priserna för bilar i Banja Luka uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Banja Luka?

Det finns 27 bolag tillgängliga för bilar i Banja Luka från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Banja Luka?

Bland olika länder, inklusive Banja Luka, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Banja Luka?

För att få hyra en bil i Banja Luka måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Banja Luka?

Du bör boka en hyrbil i Banja Luka med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Banja Luka?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Banja Luka tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Banja Luka med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Banja Luka.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Banja Luka på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Banja Luka.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Banja Luka som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Banja Luka.

Kan jag söka efter hyrbilar i Banja Luka med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Banja Luka med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Banja Luka

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Banja Luka

Hitta hyrbilar på dessa populära flygplatser nära Banja Luka