Hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Bosnien och Hercegovina? Sök och jämför priser här!

Sarajevo, Bosnien och Hercegovina
19 aug — 26 aug
Samma avlämingsplats
Sarajevo, Bosnien och Hercegovina
fre 19/8
12:00
fre 26/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Bosnien och Hercegovina
Tesla Model S
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

78 kr/dag

(15 okt - 22 okt)
Tesla Model S
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

71 kr/dag

(15 okt - 22 okt)
Ford Galaxy
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

19 kr/dag

(15 okt - 22 okt)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(9 sep - 16 sep)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

26 kr/dag

(15 okt - 22 okt)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

22 kr/dag

(9 sep - 16 sep)
Renault Captur

Erbjudanden på hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Hitta rätt hyrbil för dig i Bosnien och Hercegovina

Bilar i Liten

96 kr - 463 kr

Alla biltyper

96 kr - 1 029 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bosnien och Hercegovina är 250 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 96 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bosnien och Hercegovina är 397 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 188 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bosnien och Hercegovina är 529 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bosnien och Hercegovina är december. Då är priset 4% lägre än under resten året och ligger på bara 514 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bosnien och Hercegovina är 570 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bosnien och Hercegovina är september. Då är priset 4% lägre än under resten året och ligger på bara 549 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

19 kr/dag

(15 okt - 22 okt)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

22 kr/dag

(9 sep - 16 sep)
Renault Captur

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bosnien och Hercegovina

Nedan visas de mest populära hotellen i Bosnien och Hercegovina

Biluthyrning i Bosnien och Hercegovina

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bosnien och Hercegovina och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Guma X tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Bosnien och Hercegovina. Användare hittar ofta priser så låga som 251 kr/dag när de bokar via Guma X. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via Guma X som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 429 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Europcar är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Bosnien och Hercegovina. Med 22 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Bosnien och Hercegovina kan Sarajevo vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Europcar 12 uthyrningskontor.

I Bosnien och Hercegovina kör man alltid på höger sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Under 2019 rankades Bosnien och Hercegovina som nummer 129 av 137 länder gällande vägkvalitet. Bosnien och Hercegovina fick en 2,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Bosnien och Hercegovina är 0,30 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Bosnien och Hercegovina kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Kom ihåg att det finns striktare straff för dem som intar alkohol och kör under den lagliga åldern för alkoholkonsumtion. I Bosnien och Hercegovina måste du vara minst 18 år för att få dricka.

45 % av momondos användare föredrog att hyra en Economy då de besökte Bosnien och Hercegovina vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Bosnien och Hercegovina varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 264 kr per dag för en Economy.


Biluthyrning i populära städer i Bosnien och Hercegovina

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Bosnien och Hercegovina

Hyrbilar på populära flygplatser i Bosnien och Hercegovina

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Bosnien och Hercegovina

Börja planera din resa till Bosnien och Hercegovina


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Bosnien och Hercegovina om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Bosnien och Hercegovina. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Bosnien och Hercegovina och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Bosnien och Hercegovina.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bosnien och Hercegovina.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Bosnien och Hercegovina på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.