Hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Bosnien och Hercegovina? Sök och jämför priser här!

Sarajevo, Bosnien och Hercegovina
8 dec — 15 dec
Sarajevo, Bosnien och Hercegovina
fre 8/12
12:00
fre 15/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Bosnien och Hercegovina

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Bosnien och Hercegovina

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Bosnien och Hercegovina?

Global Rent A Car tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Bosnien och Hercegovina. Användare hittar ofta priser så låga som 110 kr/dag när de bokar via Global Rent A Car. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via Global Rent A Car som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 284 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Bosnien och Hercegovina?

Om du planerar att hyra bil i Bosnien och Hercegovina rekommenderar vi att du bokar med Guma X vilket är ett av de populäraste biluthyrningsföretagen i landet. Under de senaste månaderna valde 53 % av våra användare Guma X när de behövde en hyrbil. Företaget har även en kundnöjdhet på 10,0 av 10 enligt 1 recensent.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Bosnien och Hercegovina?

Europcar är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Bosnien och Hercegovina. Med 23 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Bosnien och Hercegovina kan Banja Luka vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Europcar 4 uthyrningskontor.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Bosnien och Hercegovina?

62 % av momondos användare föredrog att hyra en Ekonomi då de besökte Bosnien och Hercegovina vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Bosnien och Hercegovina varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 304 kr per dag för en Ekonomi.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Bosnien och Hercegovina
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

67 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Opel Corsa
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

78 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

78 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

83 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

91 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

115 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Vauxhall Mokka
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

115 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Volkswagen Jetta
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

129 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

135 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Nissan Qashqai

Erbjudanden på hyrbilar i Bosnien och Hercegovina

Hitta rätt hyrbil för dig i Bosnien och Hercegovina

Liten cars

143 kr - 445 kr

Alla biltyper

376 kr - 1 029 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Bosnien och Hercegovina är 284 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 143 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 58 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Bosnien och Hercegovina är 517 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 293 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Bosnien och Hercegovina är 1 001 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 692 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bosnien och Hercegovina är 865 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 397 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Bosnien och Hercegovina är 849 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Bosnien och Hercegovina är mars. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 688 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Bosnien och Hercegovina som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Bosnien och Hercegovina är 747 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Bosnien och Hercegovina är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 988 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bosnien och Hercegovina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bosnien och Hercegovina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

67 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Opel Corsa
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

78 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

78 kr/dag

(6 dec - 13 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Bosnien och Hercegovina

Alla större biluthyrningsfirmor i Bosnien och Hercegovina

Europcar

23 platser

keddy by Europcar

19 platser

CarWiz

17 platser

Euro Rent

12 platser

Guma X

9 platser

NUR Rent A Car

9 platser

Artic Rent a Car

8 platser

GREEN MOTION

8 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bosnien och Hercegovina

Nedan visas de mest populära hotellen i Bosnien och Hercegovina

Biluthyrning i Bosnien och Hercegovina

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bosnien och Hercegovina och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Bosnien och Hercegovina?

I Bosnien och Hercegovina kör man alltid på höger sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Hur bra är vägarna i Bosnien och Hercegovina?

Under 2019 rankades Bosnien och Hercegovina som nummer 129 av 137 länder gällande vägkvalitet. Bosnien och Hercegovina fick en 2,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Bosnien och Hercegovina?

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Bosnien och Hercegovina är 0,30 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Bosnien och Hercegovina kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Kom ihåg att det finns striktare straff för dem som intar alkohol och kör under den lagliga åldern för alkoholkonsumtion. I Bosnien och Hercegovina måste du vara minst 18 år för att få dricka.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Bosnien och Hercegovina?

Priserna för bilar i Bosnien och Hercegovina uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Bosnien och Hercegovina?

Det finns 220 bolag tillgängliga för bilar i Bosnien och Hercegovina från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bosnien och Hercegovina?

Bland olika länder, inklusive Bosnien och Hercegovina, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Bosnien och Hercegovina?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Bosnien och Hercegovina. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Bosnien och Hercegovina?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Bosnien och Hercegovina om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Bosnien och Hercegovina?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Bosnien och Hercegovina. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Bosnien och Hercegovina med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Bosnien och Hercegovina och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Bosnien och Hercegovina på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Bosnien och Hercegovina.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Bosnien och Hercegovina som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bosnien och Hercegovina.

Kan jag söka efter hyrbilar i Bosnien och Hercegovina med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Bosnien och Hercegovina på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bosnien och Hercegovina

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.