Biluthyrning i Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Vill du hyra en bil billigt i Tuzla, Bosnien och Hercegovina? Sök och jämför priser här

Tuzla, Bosnien och Hercegovina
31 jul — 7 aug
Samma avlämingsplats
Tuzla, Bosnien och Hercegovina
lör 31/7
12:00
lör 7/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

88 kr - 327 kr

Alla biltyper

88 kr - 1 080 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 177 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är mars. Då är priset 51 % lägre än andra tider på året och kostar bara 88 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 59 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 357 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är oktober. Då är priset 48 % lägre än andra tider på året och kostar bara 189 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 613 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 12 % lägre än andra tider på året och kostar bara 541 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 623 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är december. Då är priset 25 % lägre än andra tider på året och kostar bara 472 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
GREEN MOTION

134 kr per dag

1 sep - 15 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
GREEN MOTION

144 kr per dag

1 sep - 15 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Clio
eller liknande Kombi ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
GREEN MOTION

148 kr per dag

1 sep - 15 sep
Renault Clio

Leverantörer av hyrbilar i Tuzla

Alla större biluthyrningsfirmor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sarajevo Butmir flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Tuzla

627 användare har letat efter hyrbilar i Tuzla med momondo i juli.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina i augusti?

För en weekend i augusti ligger de bästa erbjudandena i Tuzla från 100 kr till cirka 173 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Tuzla i augusti hittade ett genomsnittspris på 141 kr - men priser så låga som 101 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Tuzla har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Tuzla är Alamo med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 171 kr från dess uthyrningskontor i Tuzla. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Alamo i Tuzla för 78 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Tuzla, Bosnien och Hercegovina?

Resenärer som hyr bil i Tuzla bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Tuzla ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Tuzla, Bosnien och Hercegovina i juli?

Den som letar efter en hyrbil i Tuzla under månaden juli kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 20 °C och en nederbörd på cirka 100 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i Tuzla är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Tuzla representativt för resten av Federationen Bosnien och Hercegovina?

Klimatet i Federationen Bosnien och Hercegovina under juli månad har vanligtvis en temperatur på 21 °C med en förväntad nederbörd på 56,7 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Tuzla till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Bosnien och Hercegovina

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Sarajevo, Banja Luka och Mostar i Bosnien och Hercegovina

Hyrbilar på flygplatser i Tuzla

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Tuzla

Börja planera din resa till Tuzla