Insikter
JÀmförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Vill du hyra en bil billigt i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina? Sök och jÀmför priser hÀr!

Tuzla, Bosnien och Hercegovina
26 mar — 2 apr
Tuzla, Bosnien och Hercegovina
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens Älder:

Erbjudanden frÄn hyrbilsfirmor pÄ över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bÀsta reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Tuzla

AnvÀndbara insikter som hjÀlper dig att boka den perfekta hyrbilen i Tuzla

Vilken Àr den billigaste hyrbilsfirman i Tuzla?

De billigaste hyrbilarna i Tuzla hittas generellt genom Payless. NÀr du bokar med Payless kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser sÄ lÄga som 84 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Tuzla Àr 107 kr/dag.

Vilken bil vÀljer flest att hyra i Tuzla?

För ett genomsnittspris pÄ 288 kr/dag (och sÄ lite som 98 kr/dag), Àr hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Tuzla de mest populÀra bilarna bland vÄra anvÀndare. Att hyra modellen Skoda Fabia i Tuzla för 199 kr/dag i genomsnitt (77 kr/dag med ett billigt erbjudande) Àr ett annat populÀrt val.

Viktig information om hyrbilar i Tuzla

Kan jag korsa landsgrÀnsen med en hyrbil frÄn Tuzla?

Tuzla ligger vackert belÀget i Bosnien och Hercegovinas norra delar, relativt nÀra till de angrÀnsande lÀnderna Kroatien, Serbien och Montenegro. Om du Àr pÄ jakt efter att skaffa en billig hyrbil i Tuzla för att ta dig utanför landets grÀnser för en lÀngre roadtrip kommer du inte bara kunna njuta av landets spektakulÀra natur, utan Àven grannlÀndernas alla sevÀrdheter. Dock gÀller det att ta reda pÄ vilka regler och avgifter som gÀller för hyrbilsfirman du anvÀnder för att hyra bil i Tuzla. Det kan exempelvis vara sÄ att företaget du vill anvÀnda dig av inte tillÄter att du tar hyrbilen utanför landets grÀnser. Ofta Àr detta inget problem, men medför olika extrakostnader i form av sÀrskilda försÀkringar och skatteavgifter. Ofta rör det sig inte heller om nÄgra större belopp, men det Àr viktigt att uppmÀrksamma hyrbilsfirman pÄ dina planer. Detta dÄ du vill kunna vara sÀker pÄ att bilens alla försÀkringar tÀcker hela din resa, och inte upphör att gÀlla nÀr du korsar landsgrÀnsen.

Kan man hyra bil i Tuzla utan kreditkort?

Det Àr en vanlig frÄga huruvida man behöver ett kreditkort eller ej för att boka en hyrbil i Tuzla och i resten av Bosnien och Hercegovina. Svaret Àr att detta varierar frÄn biluthyrare till biluthyrare beroende pÄ deras olika regler och bestÀmmelser. Allt fler lÀnder och hyrbilsfirmor har de senaste Ären valt att öppna upp för biluthyrning utan kreditkort, med det Àr inget som generellt gÀller för att hyra bil i Tuzla. Vi rekommenderar att du tar en extra titt pÄ hemsidan för den hyrbilsfirma du vill hyra med för att se vilka bestÀmmelser de har innan du bokar din hyrbil. Ett kreditkort ger hyrbilsfirman en extra sÀkerhet dÄ de kan reservera belopp som tÀcker sjÀlvrisken. Denna process Àr inte lika enkel för andra sorters kontokort och för med sig en avgift för hyrbilsfirman. PÄ grund av detta kanske vissa hyrfirmor tillÄter dig att boka din hyrbil med ett vanligt betalkort, men mot en extra avgift.

Vilka trafikregler bör jag tÀnka pÄ i Tuzla?

Den som hittat ett billigt hyrbilserbjudande i Tuzla och som Ă€r redo att ge sig ut pĂ„ Ă€ventyr kan förvĂ€nta sig relativt bra vĂ€gar och en vacker utsikt. Precis som hemma i Sverige kör man pĂ„ höger sida, och inne i staden gĂ€ller det att vara sĂ€rskilt uppmĂ€rksam pĂ„ fotgĂ€ngare och cyklister. Hastigheten inne i Tuzla varierar, men den ligger ofta kring 50 km/h för de mindre gatorna och runt 80–130 km/h för de större vĂ€garna som leder in och ut frĂ„n staden. Den som har en hyrbil i Tuzla bör Ă€ven tĂ€nka pĂ„ att halvljuset ska anvĂ€ndas dygnet runt, samt att det Ă€r krav pĂ„ vinterdĂ€ck mellan den 15 november och den 15 april. Hyrbilsfirmorna har nĂ€stan alltid koll pĂ„ detta, men det skadar inte att ta en extra titt pĂ„ dĂ€cken om du hyr din bil under denna period. Precis som i sĂ„ mĂ„nga andra lĂ€nder Ă€r det krav pĂ„ sĂ€kerhetsbĂ€lte nĂ€r bilen Ă€r i rullning, samt headset om du pratar i telefon.

Vilken dokumentation behöver en internationell resenÀr uppvisa för att hyra bil i Tuzla?

DÄ det gÀller dokumentation och regler för hyrbilar i Tuzla kommer de allra flesta av biluthyrarna vilja se bevis pÄ att du som hyr Àr över 21 Är. Detta krav kan variera beroende pÄ bilkategori. Om du exempelvis vill hyra en standardbil eller hyra elbil i Tuzla Àr det ofta denna Älder som gÀller. Det kan dÀremot krÀvas en högre Älder pÄ exempelvis 23 eller 25 Är för att fÄ hyra större bilar sÄ som skÄpbilar och lyxbilar i Tuzla. Din legitimation ska ha ett foto för att vara giltigt, exempelvis fungerar ett pass bra. Utöver detta behöver du ha ett giltigt körkort som du haft i minst tvÄ Är. Om ditt körkort inte Àr utfÀrdat i Bosnien och Hercegovina, eller har text som inte Àr skriven med latinska bokstÀver, exempelvis grekiska, arabiska, kinesiska eller kyrilliska tecken kommer du dessutom behöva uppvisa ett internationellt körkort för att fÄ hyra din bil.


Erbjudanden pÄ hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Hitta rÀtt hyrbil för dig i Tuzla

Liten bilar

100 kr - 403 kr

Alla biltyper

100 kr - 588 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr 237 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr november. DÄ Àr priset 58% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 100 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil Àr typiskt 32 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr 376 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr mars. DÄ Àr priset 53% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 179 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil Àr typiskt 9% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr 763 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr mars. DÄ Àr priset 52% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 368 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil Àr typiskt 55% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr 578 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr mars. DÄ Àr priset 37% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 368 kr per dag. En hyrbil av typen SUV Àr typiskt 41% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skÄpbil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr 681 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skÄpbil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina Àr juni. DÄ Àr priset 42% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 968 kr per dag. En hyrbil av typen skÄpbil Àr typiskt 50% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Tuzla

Alla större biluthyrningsfirmor i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

GREEN MOTION

3 platser

Enterprise Rent-A-Car

2 platser

Guma X

2 platser

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

UpphÀmtning/avlÀmning

8,0

BĂ€st

8,0

Alamo

1 plats

Budget

2 platser

Avis

1 plats

CarWiz

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Tuzla

FÄ en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populÀra biluthyrningsföretag och de bÀsta hyrbilstyperna för ditt besök i Tuzla.

Mest populÀra uthyrningsföretag

Guma X

PopulÀra biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

128 kr

Mest populÀra modellen

Volkswagen Polo
Den mest populÀra biluthyrningsfirman i Tuzla som hittats pÄ momondo den hÀr mÄnaden Àr Guma X. Andra toppval för biluthyrningsföretag Àr Euro Rent och Global Rent A Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Tuzla under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lÀgsta priset för en hyrbil i Tuzla Àr 128 kr/dag. För det hÀr omrÄdet kan du förvÀnta dig genomsnittliga priser frÄn 267 kr/dag.
Den mest populÀra biltypen att hyra i Tuzla under de senaste 7 dagarna Àr av modellen Volkswagen Polo. VÄra anvÀndare föredrar ocksÄ Skoda Fabia som ett alternativ.

Hyr en bil nÀra ett av dessa populÀra hotell i Tuzla

Nedan visas de mest populÀra hotellen i Tuzla
Hotel Exclusive President

Hotel Exclusive President

Magistralni put A224, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

7,5 km frÄn stadskÀrnan

Hotel Mellain

Hotel Mellain

Aleja Alije Izetbegovića 3, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

1,7 km frÄn stadskÀrnan

Rooms & Apartment GH Pasha

Rooms & Apartment GH Pasha

Tuzla, Bosnien och Hercegovina

1,1 km frÄn stadskÀrnan

Heartland City B&B

Heartland City B&B

10 Kazan Mahala, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

0,9 km frÄn stadskÀrnan

Apartmani Denis

Apartmani Denis

Luke bb, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

8,6 km frÄn stadskÀrnan

Apartments Luke

Apartments Luke

Tuzla, Bosnien och Hercegovina

8,4 km frÄn stadskÀrnan


Att köra med hyrbil i Tuzla – Vanliga frĂ„gor & svar

Ta reda pÄ allt du behöver veta om att hyra bil i Tuzla och förbered dig ordentligt inför din nÀsta resa

Vilken biltyp Àr det bÀst att hyra i Tuzla under april mÄnad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil nĂ€r du besöker Tuzla i april mĂ„nad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö sĂ€rskilt bra Ă€r det en bra bil för milda temperaturer och regn. I april ligger temperaturerna i Tuzla oftast kring 15 °C med en nederbörd pĂ„ 90 mm – perfekta förhĂ„llanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Tuzla kommer i genomsnitt kosta dig 233 kr per dag.

Vad Àr hastighetsgrÀnsen i Tuzla, Bosnien och Hercegovina?

ResenÀrer som hyr bil i Tuzla bör vara uppmÀrksamma pÄ att stadens hastighetsgrÀns ligger pÄ 50 km/t. I förorterna runt Tuzla ligger hastighetsgrÀnsen generellt pÄ 80 km/t och pÄ 130 km/t för motorvÀgen. Kom ihÄg att hastigheterna kan förÀndras beroende pÄ vilken vÀg du kör pÄ, sÄ var uppmÀrksam pÄ skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi Q7 i Tuzla?

Hur Àr vÀdret i Tuzla, Bosnien och Hercegovina i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Tuzla under mÄnaden mars kan förvÀnta sig att temperaturen ligger runt 7 °C och en nederbörd pÄ cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjÀlp nÀr du vÀljer vilken bil du vill hyra.

Är vĂ€dret i Tuzla representativt för resten av Federationen Bosnien och Hercegovina?

Klimatet i Federationen Bosnien och Hercegovina under mars mÄnad har vanligtvis en temperatur pÄ 7 °C med en förvÀntad nederbörd pÄ 70 mm under hela mÄnaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip frÄn Tuzla till omgivande omrÄden kan ha nytta av denna information.

NÀr uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Tuzla?

Priser för bilar i Tuzla uppdateras varje dag.

Hur mÄnga bolag söker momondo efter bilar i Tuzla?

Antalet tillgÀngliga bolag för bilar i Tuzla Àr 43 frÄn och med mars. 2024.

Hur gammal mÄste du vara för att hyra en bil i Tuzla?

MinimiÄldern för förare varierar beroende pÄ land, inklusive för Tuzla. I mÄnga EU-lÀnder mÄste förarna vara 18 Är gamla. Som regel mÄste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du Àr under 25 Är. Vi rekommenderar att du lÀser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Tuzla?

Alla förare mÄste ha ett giltigt fullstÀndigt körkort för att hyra en bil i Tuzla. Om körkortet Àr skrivet pÄ ett annat sprÄk Àn det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstÄnd krÀvas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du ocksÄ behöva uppvisa bevis pÄ returresa och boendeinformation under din vistelse. Det Àr alltid lÀmpligt att kontrollera vad som gÀller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför anvÀnda momondo?

Varför ska jag anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Tuzla?

Att boka en hyrbil i Tuzla via momondo kan spara dig bÄde tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar nÀr vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser sÄ att du ska kunna ta det bÀsta beslutet för din resa.

Hur hjÀlper momondo mig att hitta det bÀsta hyrbilserbjudandet i Tuzla?

NÀr du har sökt efter en hyrbil i Tuzla visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bÀsta erbjudandet. Du kan bland annat begrÀnsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mÀngd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Tuzla med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det hÀr filtret Àr tillgÀngligt för alla hyrbilssökningar pÄ momondo, inklusive för bilar i Tuzla.

Kan jag hyra en bil med rÀttvis brÀnslepolicy i Tuzla pÄ momondo?

Ja, rÀttvisa brÀnslepolicyer Àr ett specifikt filter som erbjuds pÄ momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Tuzla.

Kan jag hitta ett stÀlle för biluthyrning i Tuzla som erbjuder förhöjd rengöring pÄ momondo?

Förhöjda rengöringstjÀnster finns tillgÀngliga för alla biluthyrningsstÀllen pÄ momondo, inklusive för Tuzla.

Kan jag söka efter hyrbilar i Tuzla med obegrÀnsat kilometertal pÄ momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegrÀnsat kilometertal i Tuzla.


Ett enklare sÀtt att hantera din resa till Tuzla

Vi gör det superenkelt att schemalĂ€gga, organisera och resa med vĂ€nner och familj. Trips Ă€r gratis – och tillgĂ€ngligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar nÀr du bokar hyrbilar med momondo
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden frÄn uthyrningsfirmor pÄ över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spÄra priser.

Hitta bÀttre resultat för din vistelse i Tuzla


Bli meddelad nÀr priserna sjunker

Dagliga prisförĂ€ndringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden frÄn momondo och dess resepartners