Biluthyrning i Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Vill du hyra en bil billigt i Tuzla, Bosnien och Hercegovina? Sök och jämför priser här

Tuzla, Bosnien och Hercegovina
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Tuzla, Bosnien och Hercegovina
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

88 kr - 325 kr

Alla biltyper

88 kr - 1 071 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 176 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är mars. Då är priset 51 % lägre än andra tider på året och kostar bara 88 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 59 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 354 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är oktober. Då är priset 48 % lägre än andra tider på året och kostar bara 187 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 608 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 12 % lägre än andra tider på året och kostar bara 536 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 618 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är december. Då är priset 25 % lägre än andra tider på året och kostar bara 468 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Tuzla av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Tuzla

Alla större biluthyrningsfirmor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Tuzla, Bosnien och Hercegovina

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sarajevo Butmir flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Tuzla

90 användare har letat efter hyrbilar i Tuzla med momondo i oktober.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina i november?

För en weekend i november ligger de bästa erbjudandena i Tuzla från 99 kr till cirka 171 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Tuzla i november hittade ett genomsnittspris på 139 kr - men priser så låga som 101 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Tuzla har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Tuzla är Alamo med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 170 kr från dess uthyrningskontor i Tuzla. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Alamo i Tuzla för 77 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Tuzla under november månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Tuzla under november månad. Med en genomsnittstemperatur på 1 °C och en nederbörd på omkring 70 mm i november innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Tuzla kommer i genomsnitt kosta dig 829 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Tuzla, Bosnien och Hercegovina?

Resenärer som hyr bil i Tuzla bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Tuzla ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Tuzla?

De flesta av momondos användare hyr modellen Volkswagen Polo i Tuzla, även om typen Hyundai Accent är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Volkswagen Polo ligger priserna generellt på 120 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Volkswagen Polo i Tuzla för så lite som 61 kr per dag. Hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Tuzla kostar i genomsnitt 117 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 63 kr per dag.

Hur är vädret i Tuzla, Bosnien och Hercegovina i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Tuzla under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 11 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Tuzla under oktober kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Tuzla. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Tuzla tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Polo, Hyundai Accent och Hyundai i10.

Är vädret i Tuzla representativt för resten av Federationen Bosnien och Hercegovina?

Klimatet i Federationen Bosnien och Hercegovina under oktober månad har vanligtvis en temperatur på 12 °C med en förväntad nederbörd på 73,3 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Tuzla till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Bosnien och Hercegovina

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Sarajevo, Banja Luka och Mostar i Bosnien och Hercegovina

Hyrbilar på flygplatser i Tuzla

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Tuzla

Börja planera din resa till Tuzla