Hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Vill du hyra en bil billigt i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina? Sök och jämför priser här!

Tuzla, Bosnien och Hercegovina
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Tuzla, Bosnien och Hercegovina
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

17 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Skoda Octavia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

16 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

19 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Citroen C3
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

14 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

19 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Toyota Corolla
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

67 kr/dag

(28 dec - 8 jan)
Opel Insignia
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

72 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Opel Insignia
Audi Q5
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

122 kr/dag

(28 dec - 8 jan)
Audi Q5
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(28 dec - 8 jan)
Smart Forfour

Viktig information om hyrbilar i Tuzla

Tuzla ligger vackert beläget i Bosnien och Hercegovinas norra delar, relativt nära till de angränsande länderna Kroatien, Serbien och Montenegro. Om du är på jakt efter att skaffa en billig hyrbil i Tuzla för att ta dig utanför landets gränser för en längre roadtrip kommer du inte bara kunna njuta av landets spektakulära natur, utan även grannländernas alla sevärdheter. Dock gäller det att ta reda på vilka regler och avgifter som gäller för hyrbilsfirman du använder för att hyra bil i Tuzla. Det kan exempelvis vara så att företaget du vill använda dig av inte tillåter att du tar hyrbilen utanför landets gränser. Ofta är detta inget problem, men medför olika extrakostnader i form av särskilda försäkringar och skatteavgifter. Ofta rör det sig inte heller om några större belopp, men det är viktigt att uppmärksamma hyrbilsfirman på dina planer. Detta då du vill kunna vara säker på att bilens alla försäkringar täcker hela din resa, och inte upphör att gälla när du korsar landsgränsen.

Det är en vanlig fråga huruvida man behöver ett kreditkort eller ej för att boka en hyrbil i Tuzla och i resten av Bosnien och Hercegovina. Svaret är att detta varierar från biluthyrare till biluthyrare beroende på deras olika regler och bestämmelser. Allt fler länder och hyrbilsfirmor har de senaste åren valt att öppna upp för biluthyrning utan kreditkort, med det är inget som generellt gäller för att hyra bil i Tuzla. Vi rekommenderar att du tar en extra titt på hemsidan för den hyrbilsfirma du vill hyra med för att se vilka bestämmelser de har innan du bokar din hyrbil. Ett kreditkort ger hyrbilsfirman en extra säkerhet då de kan reservera belopp som täcker självrisken. Denna process är inte lika enkel för andra sorters kontokort och för med sig en avgift för hyrbilsfirman. På grund av detta kanske vissa hyrfirmor tillåter dig att boka din hyrbil med ett vanligt betalkort, men mot en extra avgift.

Den som hittat ett billigt hyrbilserbjudande i Tuzla och som är redo att ge sig ut på äventyr kan förvänta sig relativt bra vägar och en vacker utsikt. Precis som hemma i Sverige kör man på höger sida, och inne i staden gäller det att vara särskilt uppmärksam på fotgängare och cyklister. Hastigheten inne i Tuzla varierar, men den ligger ofta kring 50 km/h för de mindre gatorna och runt 80–130 km/h för de större vägarna som leder in och ut från staden. Den som har en hyrbil i Tuzla bör även tänka på att halvljuset ska användas dygnet runt, samt att det är krav på vinterdäck mellan den 15 november och den 15 april. Hyrbilsfirmorna har nästan alltid koll på detta, men det skadar inte att ta en extra titt på däcken om du hyr din bil under denna period. Precis som i så många andra länder är det krav på säkerhetsbälte när bilen är i rullning, samt headset om du pratar i telefon.

Då det gäller dokumentation och regler för hyrbilar i Tuzla kommer de allra flesta av biluthyrarna vilja se bevis på att du som hyr är över 21 år. Detta krav kan variera beroende på bilkategori. Om du exempelvis vill hyra en standardbil eller hyra elbil i Tuzla är det ofta denna ålder som gäller. Det kan däremot krävas en högre ålder på exempelvis 23 eller 25 år för att få hyra större bilar så som skåpbilar och lyxbilar i Tuzla. Din legitimation ska ha ett foto för att vara giltigt, exempelvis fungerar ett pass bra. Utöver detta behöver du ha ett giltigt körkort som du haft i minst två år. Om ditt körkort inte är utfärdat i Bosnien och Hercegovina, eller har text som inte är skriven med latinska bokstäver, exempelvis grekiska, arabiska, kinesiska eller kyrilliska tecken kommer du dessutom behöva uppvisa ett internationellt körkort för att få hyra din bil.


Erbjudanden på hyrbilar i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Hitta rätt hyrbil för dig i Tuzla

Bilar i Liten

138 kr - 392 kr

Alla biltyper

196 kr - 1 229 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 239 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 138 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 62 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Tuzla som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 568 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är november. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 223 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Tuzla som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 963 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är januari. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 648 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 867 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är december. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 494 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Tuzla som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är 806 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Tuzla, Bosnien och Hercegovina är oktober. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 722 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tuzla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Tuzla som hittats på momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

14 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

16 kr/dag

(28 dec - 6 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(28 dec - 8 jan)
Smart Forfour

Hyrbilsleverantörer i Tuzla

Alla större biluthyrningsfirmor i Tuzla, Federationen Bosnien och Hercegovina

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Sunnycars

4 platser

CarWiz

3 platser

Budget

2 platser

Dalton Rent a Car

2 platser

Enterprise

2 platser

Euro Rent

2 platser

GREEN MOTION

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Tuzla

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Tuzla.

Mest populära uthyrningsföretag

Guma X

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

109 kr

Mest populära modellen

Fiat Panda
Den mest populära biluthyrningsfirman i Tuzla som hittats på momondo den här månaden är Guma X. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Tuzla under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Tuzla är 109 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 207 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Tuzla under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat Panda. Våra användare föredrar också Dacia Sandero som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tuzla

Nedan visas de mest populära hotellen i Tuzla

Att köra med hyrbil i Tuzla – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Tuzla och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För en weekend i januari ligger de bästa erbjudandena i Tuzla från 169 kr till cirka 206 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Tuzla i januari hittade ett genomsnittspris på 200 kr - men priser så låga som 72 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Den billigaste biluthyraren i Tuzla är Sixt med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 122 kr från dess uthyrningskontor i Tuzla. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Sixt i Tuzla för 70 kr.

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Tuzla under januari månad. Med en genomsnittstemperatur på 2 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i januari innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Tuzla kommer i genomsnitt kosta dig 1 131 kr per dag.

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina. Med 2 uthyrningskontor i Tuzla, Bosnien och Hercegovina hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 314 kr per dag från Europcar.

Resenärer som hyr bil i Tuzla bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Tuzla ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Den som letar efter en hyrbil i Tuzla under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 1 °C och en nederbörd på cirka 70 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Klimatet i Federationen Bosnien och Hercegovina under december månad har vanligtvis en temperatur på 2 °C med en förväntad nederbörd på 103,3 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Tuzla till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Tuzla

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Tuzla

Hyrbilstyper som är extra populära i Tuzla

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Tuzla

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Bosnien och Hercegovina

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Bosnien och Hercegovina

Börja planera din resa till Tuzla


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Tuzla via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Tuzla visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Tuzla.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Tuzla.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Tuzla.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Tuzla.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.