Hitta billig biluthyrning i Tuzla

Vill du hyra en bil billigt i Tuzla? Sök och jämför priser här

Tuzla, Bosnia-Herzegovina
30 nov — 7 dec
Samma avlämingsplats
Tuzla, Bosnia-Herzegovina
mån 30/11
12:00
mån 7/12
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Tuzla?

Alla

67 kr - 315 kr

Ekonomi

67 kr - 269 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Tuzla. Priset ligger då 48% lägre än under resten av året, på bara 75 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i januari. Priset för en hyrbil i Tuzla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Avstånd till populära hotell från Tuzla

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sarajevo Butmir flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Tuzla

627 användare har letat efter hyrbilar i Tuzla med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Tuzla för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och National är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Tuzla till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Tuzla. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Tuzla i december?

För en weekend i december ligger de bästa erbjudandena i Tuzla från 183 kr till cirka 371 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Tuzla i december hittade ett genomsnittspris på 223 kr - men priser så låga som 95 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Tuzla har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Tuzla är Alamo med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 170 kr från dess uthyrningskontor i Tuzla. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Alamo i Tuzla för 77 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Tuzla?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Tuzla har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Tuzla, så som Alamo, Enterprise och National erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Hur många uthyrningskontor har CarWiz i Tuzla?

CarWiz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Tuzla. Med 3 uthyrningskontor i Tuzla hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 218 kr per dag från CarWiz.

Vad är hastighetsgränsen i Tuzla?

Resenärer som hyr bil i Tuzla bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Tuzla ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Hyra bil i andra städer i Bosnia-Herzegovina


Planera din resa till Tuzla

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Tuzla

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Tuzla