Flyg till Tuzla

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 22/9
ons 29/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Tuzla.
Visa nuvarande reserestriktioner för Bosnien och Hercegovina

Billigaste flygen till flygplatser i Tuzla

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tuzla från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Sarajevo

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tuzla

Stockholm (STO) till Banja Luka (BNX)

Vanligtvis är flyg till Tuzla från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Banja Luka, vilket i genomsnitt kostar 1 527 kr


När är den bästa tiden att flyga till Tuzla?

Den bästa tiden att resa till Tuzla är april-oktober månad. Juli och augusti är de varmaste månaderna med cirka 30 °C medan klimatet är mildare på våren samt hösten med cirka 20-25 °C. Det är väldigt lite regn under denna period vilket gör det till en perfekt tid att boka flyg till Tuzla. På sommaren kan flygbiljetter till Tuzla vara något dyrare, särskilt i juli månad.

När är det billigast att boka flyg till Tuzla?

Den bästa perioden att boka billiga flyg till Tuzla är på våren samt hösten. Om du vill resa på sommaren hittar du billiga flygbiljetter till Tuzla som bäst i augusti månad. En flygstol kostar cirka 1500 SEK per person tur och retur från Stockholm Skavsta i augusti, medan en flygbiljett kostar cirka 2000-2500 SEK per person från Göteborg. Om du ska resa från Stockholm Arlanda kostar flyget ungefär 4500 SEK per person med en flygtid på cirka 4 h och 30 min. Det kan därför löna sig att boka flyg till Tuzla från Stockholm Skavsta, varifrån du tar direktflyg på cirka 2 h och 30 min, och betalar ungefär 1500 SEK per biljett. Det tar cirka 1 h och 30 min med tåg från Stockholm till Skavsta flygplats och cirka 1 h med bil.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Tuzla?

  Användare som bokade resor till Tuzla från Berlin hittade flyg som var 90 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Tuzla. För att hitta det billigaste priset till Tuzla från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tuzla?

  september är generellt den billigaste månaden att flyga till Tuzla från Sverige med priser runt 586 kr. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Tuzla från Sverige för oktober. Flyg till Tuzla i oktober är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 956 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tuzla?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Tuzla från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Tuzla för ungefär 1 980 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Tuzla även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Tuzla för 543 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tuzla?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Tuzla är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 1 347 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Tuzla en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 091 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tuzla?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Tuzla från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 298 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 2 892 kr. Flyg till Tuzla från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tuzla?

  Sarajevo Butmir flygplats, Banja Luka flygplats eller Mostar flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Tuzla.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tuzla?

  Du kan hitta erbjudanden för Banja Luka flygplats för i genomsnitt 1 374 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Tuzla Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Tuzla Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Tuzla Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Tuzla Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Tuzla Intl.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Tuzla Intl?

Returresa till Sverige från Tuzla Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Tuzla Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Tuzla Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Tuzla inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tuzla

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tuzla
Wizz Air
29 okt.
GOT10:45Göteborg Landvetter
2t 30m
TZL13:15Tuzla Intl
8 nov.
TZL06:45Tuzla Intl
2t 30m
GOT09:15Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
29 okt.
GOT11:20Göteborg Landvetter
22t 25m
1 stopp
TZL09:45Tuzla Intl
8 nov.
TZL06:45Tuzla Intl
2t 30m
GOT09:15Göteborg Landvetter
1 094 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 okt.
GOT10:45Göteborg Landvetter
2t 30m
TZL13:15Tuzla Intl
8 nov.
TZL12:45Tuzla Intl
27t 45m
3 stopp
GOT16:30Göteborg Landvetter
1 370 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 okt.
GOT10:45Göteborg Landvetter
2t 30m
TZL13:15Tuzla Intl
8 nov.
TZL01:10Tuzla Intl
37t 35m
2 stopp
GOT14:45Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
29 okt.
GOT03:25Göteborg Landvetter
14t 15m
3 stopp
TZL17:40Tuzla Intl
8 nov.
TZL01:10Tuzla Intl
37t 35m
2 stopp
GOT14:45Göteborg Landvetter
1 731 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 okt.
GOT03:55Göteborg Landvetter
39t 00m
2 stopp
TZL18:55Tuzla Intl
8 nov.
TZL01:10Tuzla Intl
37t 35m
2 stopp
GOT14:45Göteborg Landvetter
1 352 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tuzla

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tuzla, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air
Wizz Air
GOTGöteborg Landvetter
2t 30m
TZLTuzla Intl

Vilka bolag flyger till Tuzla?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tuzla

Från Stockholm Skavsta flyger du direkt med WIZZ Air och från Arlanda flyger du med SAS och byter sedan flyg som tar dig vidare till Tuzla. Från Göteborg flyger du bäst med WIZZ Air. WIZZ Air är ett lågprisflygbolag och du måste köpa till bagage. Du kan även köpa mat och dryck på flyget.


Flygplatser nära Tuzla

Nedan hittar du alla flygplatser i Tuzla tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Tuzla International Airport (TZL) har du cirka 15 km in till centrum. Taxi är det snabbaste sättet att ta dig in till stan på och resan tar ungefär 25 min. För en taxiresa från flygplatsen betalar du cirka 30 BAM (cirka 160-180 SEK). Det finns även möjlighet att hyra bil på flygplatsen via bland annat Europcar och Budget. Detta är också ett snabbt sätt att ta dig in till centrum på. Du har möjlighet att boka taxi i förväg och det är värt att kolla upp samtidigt som du bokar flyg till Tuzla.


Populära flygresor till Tuzla

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tuzla som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Tuzla
Snabbast flygtid2t 30m
Billigaste pris500 kr
Flyg från Stockholm till Tuzla
Snabbast flygtid29t 15m
Billigaste pris2 464 kr

Tuzla är en stad som är perfekt att promenera runt i och det är väldigt enkelt att ta sig runt till fots. Du kan promenera runt i gamla stan samt till de flesta sevärdheter som finns i staden. Vill du resa lite längre, eller känner dig trött i benen, är taxi ett väldigt smidigt sätt att resa på. Om du väljer att hyra bil, kanske redan på flygplatsen, är detta också ett bra alternativ som är både smidigt och snabbt. Parkering finns tillgängligt hos de flesta hotell och många gånger är det även gratis att parkera. Kolla gärna med ditt hotell vad som gäller innan avresa.


Du behöver endast nationellt id-kort när du reser till Sarajevo som svensk medborgare, eller om du är medborgare i något annat EU-land. Har du inget nationellt id-kort behöver du ett giltigt pass. Ditt pass eller nationellt id-kort måste vara giltigt minst 90 dagar efter returresan. Du behöver inte ansöka om visum när du reser till Tuzla.


Börja planera din resa till Tuzla


Att se i Tuzla

Det finns ett par sevärdheter som är värda att besöka i Tulza varav en av de mest unika är Dzindic-moskén. Det är en väldigt liten moské men vad som gör den unik är att den liknar ett litet hus. En annan sevärdhet i Tulza är Turalibeg-moskén som har ett tak i form av en pyramid och har stått sedan 1600-talet och speglar den osmanska kulturen med bland annat osmansk arkitektur. Vidare bör du även besöka den nationella teatern där du kan passa på att se en föreställning mellan september-juli. För avkoppling och bad är Lake Pannohica en av de bästa platserna att bada och koppla av på. Ett annat tips är att besöka Slana Baja som är en park med trädgårdar och som även bjuder på en utsikt.

Kan du dricka kranvatten?

Det går jättebra att dricka kranvatten i Tuzla. Vattnet är av väldigt hög kvalité och det finns även fontäner samt springkällor med färskt, drickbart vatten.

Var ska man shoppa?

För shopping i Tizla kan du ta dig till Bingo City Center, Tuzlanda köpcenter samt besöka någon av de lokala marknaderna. Det finns många marknader i Tuzla där du kan handla mat och andra lokala produkter tillsammans med lokalbefolkningen. Dessa marknader är värda att besöka eftersom du hittar unika saker, billiga priser och det är relativt fritt från turism. Ett tips är Pilan, som är en skaldjursmarknad, samt Buvlja Hametova Pijaca-marknaden där du hittar souvenirer och antika varor. (Priser kontrollerade 13/05/2019).


Hitta billiga flyg till andra städer i Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?