Hitta billiga flyg till Chongqing

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Chongqing

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Chongqing

Bästa priset för tur- och returresa

43 225 kr

Snabbast flygtid

16t 55m
Det bästa priset för tur- och returflyg till Chongqing från Sverige under de senaste 72 timmarna är 43 225 kr (Stockholm Arlanda till Chongqing Jiangbei Intl).
Det snabbaste flyget till Chongqing från Sverige tar 16t 55m (Stockholm Arlanda till Chongqing Jiangbei Intl).

Trender för flygresor till Chongqing

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chongqing och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Chongqing?

Flyget från Sverige till Chongqing beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Chongqing Jiangbei Intl (den mest populära flygplatsen i Chongqing) ligger flygtiden på 17t 10m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Chongqing Jiangbei Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vanliga frågor om att flyga till Chongqing

De som flyger till Chongqing kan potentiellt hitta bättre priser för Chongqing Xiannvshan flygplats(111 km från stadskärnan i Chongqing), Luzhou flygplats(137 km från stadskärnan i Chongqing) eller Nanchong flygplats(141 km från stadskärnan i Chongqing) beroende på månad och avgångsflygplats.


Hitta billiga flygbiljetter till Chongqing

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chongqing

Andra kabinklasser för flyg till Chongqing

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Chongqing

Vilka bolag flyger till Chongqing?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chongqing

Vilka bolag flyger till Chongqing?

Air China, Finnair och China Eastern är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Chongqing enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Chongqing med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Air China till Chongqing

I genomsnitt avgår 49 flyg med Air China till Chongqing varje vecka.De flesta av dem flyger från Shenzhen till Chongqing vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Air China till Chongqing. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Air China till Chongqing som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 5 182 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Air China är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,0/10 i betyg av 25 av våra användare.


Populära flygresor till Chongqing

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Chongqing som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Chongqing
Snabbaste flygtid17t 10m
Billigaste pris24 272 kr

Börja planera din resa till Chongqing


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Chongqing. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Chongqing ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Chongqing genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Chongqing och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.