Flyg till Shenyang

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Shenyang.
Visa nuvarande reserestriktioner för Kina

Billigaste flygen till flygplatser i Shenyang

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Shenyang från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Shenyang

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Shenyang

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Shenyang (SHE)

Vanligtvis är flyg till Shenyang från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Shenyang, vilket i genomsnitt kostar 4 931 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SHENYANG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Shenyang kostar i genomsnitt bara 3 711 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SHENYANG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti24% dyrareDet kostar omkring 6 121 kr för flyg till Shenyang från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SHENYANG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember395% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Shenyang från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Shenyang?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Shenyang?

  2 928 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Shenyang på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bangkok och är 15 % billigare än de flesta andra flyg till Shenyang. För att hitta det billigaste priset till Shenyang från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Shenyang?

  Den billigaste månaden att flyga till Shenyang från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 711 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Shenyang i november bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 240 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Shenyang?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Shenyang är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Shenyang på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 393 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Shenyang är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 568 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Shenyang?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Shenyang från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 660 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 5 030 kr. Flyg till Shenyang från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Shenyang?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Shenyang. Om du planerar att flyga till Shenyang, överväg då även att boka flyg till Anshan flygplats(90 km från stadskärnan i Shenyang).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Shenyang?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Shenyang är generellt Anshan flygplats med ett genomsnittspris på 3 435 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Shenyang från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Shenyang

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Shenyang.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Shenyang.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Shenyang.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Shenyang?

Returresa till Sverige från Shenyang

Testkrav för COVID-19
Besökare från Shenyang måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Shenyang behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Shenyang inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Shenyang