Hitta billiga flyg till Dalian

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Dalian?

De som flyger till Dalian kan potentiellt hitta bättre priser för Yantai Laishan flygplats(149 km från stadskärnan i Dalian) beroende på månad och avgångsflygplats.Vilka bolag flyger till Dalian?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dalian

Vilka bolag flyger till Dalian?

China Southern, Air China och China Eastern är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Dalian enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Dalian med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med China Southern till Dalian

China Southern är ett populärt val för användare som reser till Dalian. De flyger 53 flyg i veckan till Dalian, oftast från Guangzhou Baiyun. Biljettpriserna för China Southern beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 4 356 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 18 omdömen har momondos användare betygsatt China Southern med ett genomsnittligt betyg på 6,9/10.


Börja planera din resa till Dalian


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Dalian. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Dalian ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Dalian.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Dalian på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Dalian

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dalian

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.