Flyg till Wenzhou

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 28/9
tis 5/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Wenzhou.
Visa nuvarande reserestriktioner för Kina

Billigaste flygen till flygplatser i Wenzhou

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Wenzhou från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Wenzhou

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Wenzhou

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Wenzhou (WNZ)

Vanligtvis är flyg till Wenzhou från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Wenzhou, vilket i genomsnitt kostar 5 815 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN WENZHOU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Wenzhou kostar i genomsnitt bara 4 077 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL WENZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj121% dyrareDet kostar omkring 12 831 kr för flyg till Wenzhou från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL WENZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars515% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Wenzhou från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Wenzhou?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Wenzhou?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Wenzhou var 3 938 kr/per person från Stockholm, vilket är 39 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Wenzhou. För att hitta det billigaste priset till Wenzhou från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Wenzhou?

  Den billigaste månaden att flyga till Wenzhou från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 069 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Wenzhou från Sverige för oktober. Flyg till Wenzhou i oktober är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 216 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Wenzhou?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Wenzhou 50 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Wenzhou för i genomsnitt 6 863 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Wenzhou?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Wenzhou är en söndag då du kan hitta priser så låga som 4 326 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 397 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Wenzhou.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Wenzhou?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Wenzhou då du kan hitta flygpriser för så lite som 4 255 kr. Att flyga till Wenzhou på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Wenzhou är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 6 603 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Wenzhou?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Wenzhou. Om du planerar att flyga till Wenzhou, överväg då även att boka flyg till Taizhou Luqiao flygplats(97 km från stadskärnan i Wenzhou).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Wenzhou?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Wenzhou är generellt Taizhou Luqiao flygplats med ett genomsnittspris på 6 451 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Wenzhou från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Wenzhou

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Wenzhou.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Wenzhou.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Wenzhou.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Wenzhou?

Returresa till Sverige från Wenzhou

Testkrav för COVID-19
Besökare från Wenzhou måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Wenzhou behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Wenzhou inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Wenzhou