Hitta billiga flyg till Ningbo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Ningbo

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ningbo och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Ningbo?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Ningbo du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Shanghai Hongqiao tar det i genomsnitt 16t 05m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Shanghai Hongqiao generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Vanliga frågor om att flyga till Ningbo

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ningbo från Söul för 2 458 kr. Detta är 84 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ningbo. För att hitta de billigaste priserna till Ningbo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ningbo. Om du planerar att flyga till Ningbo, överväg då även att boka flyg till Zhoushan flygplats(79 km från stadskärnan i Ningbo), Hangzhou flygplats(114 km från stadskärnan i Ningbo), Shanghai Pu Dong flygplats(143 km från stadskärnan i Ningbo), Taizhou Luqiao flygplats(147 km från stadskärnan i Ningbo) eller Shanghai Hongqiao flygplats(148 km från stadskärnan i Ningbo).

Ningbo Lishe Intl flygplats har ett genomsnittspris på 9 382 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ningbo. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Andra kabinklasser för flyg till Ningbo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ningbo

Vilka bolag flyger till Ningbo?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ningbo

Vilka bolag flyger till Ningbo?

När det gäller flyg från Sverige till Ningbo bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Air China, China Eastern, Air France och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Ningbo


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Ningbo. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Ningbo ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Ningbo. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Ningbo. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.