Hitta billiga flyg till Pau

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Pau

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pau och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pau?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Pau från Milano för 174 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Pau. För att hitta de billigaste priserna till Pau från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pau?

Den billigaste veckodagen att flyga till Pau är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 1 972 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Pau en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 982 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pau?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Pau är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Pau kan då kosta så lite som 2 223 kr. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 512 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Pau?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Pau du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Toulouse Blagnac tar det i genomsnitt 5t 40m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Toulouse Blagnac generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Pau

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pau från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Biarritz

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pau

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Toulouse (TLS)

Vanligtvis är flyg till Pau från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Toulouse Blagnac, vilket i genomsnitt kostar 2 479 kr


Vanliga frågor om att flyga till Pau

Varje individuelle flygning till Paus internationella flygplats kommer att ta olika lång tid, då de är upplagda på olika sätt och flygs av olika flygbolag. Den snabbaste rutten går från Landvetter via Charles de Gaulle och tar lite mer än fem timmar. Det är dock inte ovanligt att vissa flygningar som har längre mellanlandningar kan ta upp emot 30 timmar. Besök momondo för att hitta många bra flygerbjudanden.

Det finns i nuläget inga svenska flygplatser som har en flygning som går direkt till Aéroport Pau Pyrénées i Pau. Det går dock bra att ta sig hit både från Landvetter i Göteborg och från Arlanda i Stockholm. Dessa flyg kommer dock att ha en eller flera mellanlandningar längs vägen. Flera av dem har endast en mellanlandning, vilken oftast sker på Paris flygplats Charles de Gaulle då de flesta flygningar utförs av Air France. Har flighten två mellanlandningar sker de vanligtvis i Lyon eller Geneve.


Andra kabinklasser för flyg till Pau

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pau

Vilka bolag flyger till Pau?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pau

I genomsnitt avgår 19 flyg med KLM till Pau varje vecka.De flesta av dem flyger från Paris Charles de Gaulle till Pau vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Pau. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Pau som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 972 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 182 av våra användare.


Visumkrav för att besöka Pau

Som svensk medborgare behöver du inget visum för att resa till Frankrike och tillåtas inträde i landet. Frankrike omfattas av både den Europeiska unionen och Schengenavtalet. De 26 länderna som är en del av Schengen har lovat att inte ha några gränskontroller sinsemellan utan låta medborgarna från medlemsländerna ha fri rörlighet över de aktuella landsgränserna. Har man ett pass som är utfärdat av ett annat EU-land, där även Sverige ingår, kan man resa till Frankrike så länge passets giltighetstid sträcker sig över hela restiden.


Börja planera din resa till Pau


De bästa sakerna att se och göra i Pau

När du befinner dig i Pau bör du ta en promenad längs Boulevard des Pyrénées, en gammal anrik promenadväg som ger dig en spektakulär utsikt. Under klara dagar kan man se ända till Pyrenéerna, och utsikten är vacker både under dagen och kvällstid. Stadens slott Château de Pau har en ovanlig arkitektonisk design och ligger i stadens centrum. Här kan du ta en guidad tur inne i slottet eller endast njuta av att strosa runt i slottsträdgården. Musee des Beaux Arts är det lokala museet som har en intressant samling verk av spanska, italienska, franska, holländska, flamländska samt lokala konstnärer. Är man en person som tycker om spänning och höga farter rekommenderas ett besök på den närbelägna racingbanan Circuit Pau Arnos. Här kan man testa på allt från gokart till kurser i miljövänlig körning, och här hålls också professionella motortävlingar av olika slag. En annan fartfylld aktivitet kan upplevas på Hippodrome de Pau, en hästkapplöpningsbana som har både vanliga kapplöpningar och hinderlopp. Som svensk kan man inte vara i Pau utan ett besök på Musée Bernadotte. Här berättas historien om Sveriges kungafamilj Bernadotte och hur det kommer sig att de fick ta över Sveriges tron.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Pau.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Pau så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.