Flyg till Montpellier

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Montpellier.
Visa nuvarande reserestriktioner för Frankrike

Billigaste flygen till flygplatser i Montpellier

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Montpellier från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Montpellier

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Montpellier

Stockholm (STO) till Marseille (MRS)

Vanligtvis är flyg till Montpellier från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Marseille, vilket i genomsnitt kostar 1 895 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MONTPELLIER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Montpellier kostar i genomsnitt bara 1 633 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MONTPELLIER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober35% dyrareDet kostar omkring 3 334 kr för flyg till Montpellier från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MONTPELLIER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember227% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Montpellier från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Montpellier?

Den bästa tiden att resa till Montpellier är på sommaren samt hösten. Sommaren är fylld med turister och priserna på flyg till Montpellier kan vara något högre då. Hösten är en populär tid tack vare det mildare klimatet då temperaturerna ligger på cirka 20-25 °C medan sommaren har temperaturer på cirka 27-30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Montpellier?

För att boka billiga flyg till Montpellier bör du boka flyg när högsäsongen är över eller innan den börjar. September är en bra månad att hitta billiga flygbiljetter till Montpellier och en flygstol kostar cirka 1500 SEK per person, tur och retur, från Stockholm med en restid på cirka 6 h. Från Göteborg kan du boka flyg till Montpellier för samma pris med en restid på cirka 4-5 h. Om du vill ha den kortaste flygtiden, som är på cirka 4 h och 30 min, kostar flyget cirka 3500 SEK per peson.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Montpellier?

  168 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Montpellier på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Toulouse och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Montpellier. För att hitta det billigaste priset till Montpellier från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Montpellier?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Montpellier. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 710 kr. september är en annan bra månad för att besöka Montpellier med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 934 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Montpellier?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Montpellier är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 326 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Montpellier även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Montpellier för 1 899 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Montpellier?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Montpellier från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 767 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Montpellier för flygningar en fredag på 2 432 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Montpellier?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Montpellier på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Montpellier på eftermiddagen för så lite som 1 723 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Montpellier är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 453 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Montpellier?

  De som flyger till Montpellier kan potentiellt hitta bättre priser för Nîmes Garons flygplats(46 km från stadskärnan i Montpellier), Beziers Vias flygplats(53 km från stadskärnan i Montpellier), Avignon Avignon-Caum flygplats(89 km från stadskärnan i Montpellier), Marseille flygplats(109 km från stadskärnan i Montpellier) eller Perpignan Rivesaltes flygplats(127 km från stadskärnan i Montpellier) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Montpellier?

  Du kan hitta erbjudanden för Nîmes Garons flygplats för i genomsnitt 1 852 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Montpellier Méditerranée från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Montpellier Méditerranée

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Montpellier Méditerranée.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom less than 72 timmar innan avgången till Montpellier Méditerranée.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Montpellier Méditerranée.

Dokument
Resecertifikat - Ska fyllas i av resenärer med särskilda anledningar.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Montpellier Méditerranée?

Returresa till Sverige från Montpellier Méditerranée

Testkrav för COVID-19
Besökare från Montpellier Méditerranée måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Montpellier Méditerranée behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Montpellier inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Montpellier

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Montpellier
Flera flygbolag
8 okt.
ARN15:40Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
MPL05:25Montpellier Méditerranée
10 okt.
MPL09:45Montpellier Méditerranée
22t 55m
1 stopp
ARN08:40Stockholm Arlanda
1 899 kr
Hitta liknande
KLM
20 dec.
ARN08:30Stockholm Arlanda
25t 40m
1 stopp
MPL10:10Montpellier Méditerranée
30 dec.
MPL10:40Montpellier Méditerranée
21t 05m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
2 028 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 okt.
ARN15:40Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
MPL05:25Montpellier Méditerranée
5 okt.
MPL13:10Montpellier Méditerranée
19t 30m
1 stopp
ARN08:40Stockholm Arlanda
1 934 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 okt.
ARN15:40Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
MPL05:25Montpellier Méditerranée
5 okt.
MPL02:00Montpellier Méditerranée
6t 40m
2 stopp
ARN08:40Stockholm Arlanda
1 959 kr
Hitta liknande
KLM
8 okt.
ARN16:20Stockholm Arlanda
18t 15m
2 stopp
MPL10:35Montpellier Méditerranée
10 okt.
MPL11:25Montpellier Méditerranée
17t 25m
2 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
2 174 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 okt.
ARN15:40Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
MPL05:25Montpellier Méditerranée
10 okt.
MPL11:25Montpellier Méditerranée
17t 25m
2 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
2 054 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Montpellier

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Montpellier, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
ARNStockholm Arlanda
13t 45m
MPLMontpellier Méditerranée

Flygplatser nära Montpellier

Nedan hittar du alla flygplatser i Montpellier tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Montpelliers flygplats, Montpellier-Mediterranee Airport, är det cirka 11 km in till centrum. Du kan ta dig in till stan med taxi, spårvagn och buss. Det billigaste och bästa sättet är med buss och spårvagn. Du tar då Airport Shuttle, buss nummer 120, som tar dig till Place de l’Europe och resan tar cirka 15 min. Därifrån kan du antingen ta spårvagnen eller promenera in till stan som tar ungefär 10 min. Du köper biljett ombord på bussen och en enkelbiljett kostar cirka 1,60 EUR (cirka 16 SEK). Om du ska åka med buss och sedan spårvagn kan du köpa en biljett för cirka 2,60 EUR (cirka 26 SEK) som du kan använda för hela resan. Det snabbaste sättet att ta dig in till stan är med taxi som kostar cirka 26 EUR (cirka 260 SEK) och resan tar ungefär 15 minuter in till centrum. Det finns taxibilar utanför flygplatsen och du kan även boka en taxi i förväg.


Populära flygresor till Montpellier

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Montpellier som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Montpellier
Snabbast flygtid13t 45m
Billigaste pris1 899 kr

Du kan ta dig runt på många sätt i Montpellier. Du kan promenera, ta spårvagnen, åka buss, ta taxi, hyra en bil eller hyra en cykel. Montpellier har ett väldigt bra transportsystem som tar dig runt i centrum samt till de olika sevärdheterna i staden. Du kan antingen köpa en enkelbiljett för cirka 1,60 EUR (cirka 16 SEK) eller köpa ett heldagspass för cirka 4,60 EUR (cirka 46 SEK) som låter dig använda buss och spårvagn hur mycket du vill under en dag. Montpellier är väldigt cykelvänligt och därför är det även populärt att hyra cykel. Du kan bland annat hyra cykel via TAM, som också har hand om stadens bussar och spårvagnar.


Du behöver inget visum till Montpellier och du kan resa med antingen ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Detta gäller för alla medborgare i ett EU-land. Du kan dock inte resa med endast körkort eller vanligt id-kort och tänk på att det ibland kan behövas pass när du ska hyra bil.


Börja planera din resa till Montpellier


Att se i Montpellier

Det finns ett par sevärdheter i Montpellier som är ett måste när du besöker staden. Några av dessa är Place de la Comédie som är ett av de största områden i Europa att promenera runt i, och Place du Peyrou med det berömda vattentornet Chateau d’Eau. Vidare bör du även besöka Opera Comedie samt Operahuset.

Aktiviteter med barn

Om du reser med barn kan ni besöka Aquarium Mare Nostrum samt parken Au Pays de Carrioles som är en djurpark och har massor med roliga aktiviteter för barnen.

Var ska man shoppa?

För shopping i Montpellier bör du besöka bland annat söndagsmarknaden i Peyrou, Odysseum shoppingcenter samt Marche du Lez som har lokala varor. (Priser kontrollerade 21/05/2019).