Hitta billiga flyg till Montpellier från 1 066 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Montpellier

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Montpellier

Bästa priset för enkelresa

1 066 kr

Snabbast flygtid

14t 30m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Montpellier från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 066 kr (Stockholm Arlanda till Montpellier Méditerranée).
Det snabbaste flyget till Montpellier från Sverige tar 14t 30m (Stockholm Arlanda till Montpellier Méditerranée).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Montpellier, inklusive Air France.

Trender för flygresor till Montpellier

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Montpellier och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Montpellier?

Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Montpellier. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 958 kr. september är en annan bra månad för att besöka Montpellier med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 241 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Montpellier?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Montpellier från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 226 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Montpellier för flygningar en söndag på 4 529 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Montpellier?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Montpellier på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Montpellier på eftermiddagen för så lite som 3 477 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Montpellier är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 092 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Montpellier?

Flygtider från Sverige till Montpellier varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Marseille (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 15t. En annan populär rutt från Sverige till Montpellier är att flyga från Göteborg Landvetter till Marseille, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Montpellier?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Montpellier är 25 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 743 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Montpellier

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Montpellier från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Montpellier

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Montpellier

Stockholm (STO) till Béziers (BZR)

Vanligtvis är flyg till Montpellier från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Beziers Vias, vilket i genomsnitt kostar 2 227 kr


Vanliga frågor om att flyga till Montpellier

När är det billigast att boka flyg till Montpellier?

För att boka billiga flyg till Montpellier bör du boka flyg när högsäsongen är över eller innan den börjar. September är en bra månad att hitta billiga flygbiljetter till Montpellier och en flygstol kostar cirka 1500 SEK per person, tur och retur, från Stockholm med en restid på cirka 6 h. Från Göteborg kan du boka flyg till Montpellier för samma pris med en restid på cirka 4-5 h. Om du vill ha den kortaste flygtiden, som är på cirka 4 h och 30 min, kostar flyget cirka 3500 SEK per peson.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Montpellier?

626 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Montpellier på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 40 % billigare än de flesta andra flyg till Montpellier. För att hitta det billigaste priset till Montpellier från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Montpellier?

De som flyger till Montpellier kan potentiellt hitta bättre priser för Nîmes Garons flygplats(46 km från stadskärnan i Montpellier), Beziers Vias flygplats(53 km från stadskärnan i Montpellier), Avignon-Caum flygplats(89 km från stadskärnan i Montpellier), Marseille flygplats(109 km från stadskärnan i Montpellier) eller Perpignan Rivesaltes flygplats(127 km från stadskärnan i Montpellier) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Montpellier?

Du kan hitta erbjudanden för Beziers Vias flygplats för i genomsnitt 764 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Montpellier Méditerranée flygplats?

Priserna för flyg till Montpellier Méditerranée flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Montpellier Méditerranée flygplats?

Det finns 6 bolag tillgängliga för flyg till Montpellier Méditerranée flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Montpellier Méditerranée flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Montpellier Méditerranée flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Montpellier Méditerranée flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Montpellier Méditerranée flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Montpellier

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Montpellier
Air France
ARNStockholm Arlanda
20t 10m
MPLMontpellier Méditerranée

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Montpellier

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Montpellier, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Flera flygbolag
15 jan.
ARN17:25Stockholm Arlanda
25t 55m
2 stopp
MPL19:20Montpellier Méditerranée
1 066 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 jan.
ARN10:45Stockholm Arlanda
32t 35m
3 stopp
MPL19:20Montpellier Méditerranée
1 589 kr
Hitta liknande
Air France
15 jan.
ARN18:50Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
MPL09:20Montpellier Méditerranée
1 620 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Montpellier

Du kan ta dig runt på många sätt i Montpellier. Du kan promenera, ta spårvagnen, åka buss, ta taxi, hyra en bil eller hyra en cykel. Montpellier har ett väldigt bra transportsystem som tar dig runt i centrum samt till de olika sevärdheterna i staden. Du kan antingen köpa en enkelbiljett för cirka 1,60 EUR (cirka 16 SEK) eller köpa ett heldagspass för cirka 4,60 EUR (cirka 46 SEK) som låter dig använda buss och spårvagn hur mycket du vill under en dag. Montpellier är väldigt cykelvänligt och därför är det även populärt att hyra cykel. Du kan bland annat hyra cykel via TAM, som också har hand om stadens bussar och spårvagnar.


Visumkrav för att besöka Montpellier

Du behöver inget visum till Montpellier och du kan resa med antingen ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Detta gäller för alla medborgare i ett EU-land. Du kan dock inte resa med endast körkort eller vanligt id-kort och tänk på att det ibland kan behövas pass när du ska hyra bil.


De bästa sakerna att se och göra i Montpellier

Var ska man shoppa?

För shopping i Montpellier bör du besöka bland annat söndagsmarknaden i Peyrou, Odysseum shoppingcenter samt Marche du Lez som har lokala varor.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Montpellier?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Montpellier. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Montpellier ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Montpellier så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Montpellier?

När du väl ser alla flygalternativ för Montpellier låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Montpellier ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Montpellier och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Montpellier

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.