Hitta billiga flyg till Nîmes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Om flyg till Nîmes

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Nîmes

Bästa priset för enkelresa

1 010 kr

Snabbast flygtid

20t 45m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Nîmes från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 010 kr (Göteborg Landvetter till Nîmes Garons).
Det snabbaste flyget till Nîmes från Sverige tar 20t 45m (Göteborg Landvetter till Nîmes Garons).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Nîmes, inklusive Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Nîmes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nîmes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Montpellier

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nîmes

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Marseille (MRS)

Vanligtvis är flyg till Nîmes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Marseille, vilket i genomsnitt kostar 2 140 kr


När är den bästa tiden att flyga till Nîmes?

Om du flyger till Nîmes från Stockholm Arlanda flygplats via London eller Bryssel blir flygtiden till Nîmes några timmar längre än om du hade flugit direkt från en flygplats i Sverige till Nîmes flygplats, Nîmes Alès Camargue Cévennes Airport.

Just nu finns tyvärr inga flygresor direkt till Nîmes från Sverige, varken med svenska eller utländska flygbolag. Men du kan flyga direkt till Nîmes i södra Frankrike från till exempel London eller Bryssel. Flygtiden från Bryssel till Nîmes flygplats, Alès Camargue Cévennes (förkortas FNI) är en timme och fyrtiofem minuter. Från London till Nîmes flygplats är flygtiden ungefär två timmar, beroende på om du flyger med en direktavgång från London Stansted, London Gatwick eller London Heathrow, men skillnaden på flygtiderna från de olika flygplatserna i London till Nîmes i Frankrike är bara några minuter. Om du köper en flygbiljett från London eller Bryssel till Nîmes kan du flyga direkt utan mellanlandning. Om du börjar din resa i Sverige på Stockholm Arlanda flygplats, Landvetter flygplats i Göteborg eller Malmö Sturup flygplats, kan du resa till Nîmes med bara en mellanlandning på vägen genom Europa.

112 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nîmes på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Alicante och är 96 % billigare än de flesta andra flyg till Nîmes. För att hitta det billigaste priset till Nîmes från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Nîmes. Om du planerar att flyga till Nîmes, överväg då även att boka flyg till Montpellier Méditerranée flygplats(43 km från stadskärnan i Nîmes), Avignon-Caum flygplats(44 km från stadskärnan i Nîmes), Marseille flygplats(81 km från stadskärnan i Nîmes), Beziers Vias flygplats(99 km från stadskärnan i Nîmes) eller Le-Puy-en-Velay Loudes flygplats(147 km från stadskärnan i Nîmes).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Nîmes Beziers Vias flygplats med ett genomsnittspris på 2 406 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Nîmes

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Nîmes, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
2 sep.
GOT15:10Göteborg Landvetter
21t 30m
3 stopp
FNI12:40Nîmes Garons
1 010 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 sep.
GOT15:55Göteborg Landvetter
20t 45m
2 stopp
FNI12:40Nîmes Garons
2 092 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Nîmes

Nedan hittar du alla flygplatser i Nîmes tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer du in till staden Nîmes från flygplatsen?

Från Nimes flygplats kan man resa med till exempel Uber eller Lyft in till centrala Nimes, men man kan också åka en normal taxi från flygplatsen i Nimes till Nimes citykärna. Det finns flygbussar som trafikerar sträckan mellan Nîmes flygplats Alès Camargue Cévennes och centrala Nîmes, och deras avgångstider är anpassade till flygplanens ankomster. Biljett till flygbussarna som går från Nîmes flygplats till Nîmes city köper man ombord på bussen och betalar med kreditkort. Du kan hyra en bil på flygplatsen i Nîmes och själv köra in till innerstaden i Nimes, bilfärden från flygplatsen till city i Nîmes tar bara en kort stund.


Populära flygresor till Nîmes

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nîmes som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Nîmes
Snabbaste flygtid23t 35m
Billigaste pris5 830 kr

Visumkrav för att besöka Nîmes

Svenska medborgare behöver inte söka visum för att besöka Frankrike eftersom både Frankrike och Sverige är medlemsstater i Europeiska Unionen, och dessutom tillhör Schengenområdet. Till Nîmes, som ligger i departementet Gard i södra Frankrike, kan därför svenska medborgare resa utan visum eller särskilt inresetillstånd. Du behöver dock ha med dig ditt pass eller ett nationellt ID-kort av typen som utfärdas av polisen för att resa till Nîmes i Frankrike.


Börja planera din resa till Nîmes


De bästa sakerna att se och göra i Nîmes

Nîmes är en mycket promenadvänlig stad som brukar kallas ”den mest romerska staden utanför Italien”. Som turist i Nîmes får du inte missa den berömda romerska trevåningsakvedukten Pont du gard med tillhörande museum, samt de romerska templen Maison Carrée och Le temple de Diane. På museet Romanité får man lära sig mer om Nîmes historia och det romerska kulturarvet, och på amfiteatern Arenes de Nîmes som sägs vara världens bäst bevarade amfiteater kan du få se ett storartat skådespel som på de gamla romarnas tid, om du är ute i god tid och bokar biljett på förhand. När du besöker Nîmes bör du ta chansen att njuta av färska croissanter och andra söta bakverk, samt att smaka på sniglar och råbiff och provsmaka det franska köket. En mycket lokal specialitet i Nîmes matkultur är petit pâté nîmois, ett litet degknyte som innehåller kalvkött och fläskkött. ”Brandade de Nîmes” är en maträtt som inte kan förklaras utan måste upplevas, och den kan du beställa på vilken restaurang som helst i hela Nîmes. På sommaren blir det mycket varmt i Nîmes, och det är inte ovanligt med extrema temperaturer, då kan det vara skönt att koppla av i den vackra parken Jardin de la Fontaine.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Nîmes. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Nîmes.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Nîmes.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Nîmes på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Nîmes

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Nîmes

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.