Flyg till Strasbourg

Tur & retur
Ekonomi
New York (NYC)
Strasbourg (SXB)
lör 17/4
lör 24/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Strasbourg. Nuvarande restriktioner för Strasbourg baseras på reserestriktioner för Frankrike.

Visa nuvarande reserestriktioner för Frankrike

Billigaste flygen till flygplatser i Strasbourg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Strasbourg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Strasbourg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Strasbourg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Strasbourg (SXB)

Vanligtvis är flyg till Strasbourg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Strasbourg Entzheim, vilket i genomsnitt kostar 1 888 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN STRASBOURG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Strasbourg kostar i genomsnitt bara 1 300 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL STRASBOURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars58% dyrareDet kostar omkring 2 743 kr för flyg till Strasbourg från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL STRASBOURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember442% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Strasbourg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Strasbourg?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Strasbourg?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Strasbourg från Köpenhamn för 1 207 kr. Detta är 49 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Strasbourg. För att hitta de billigaste priserna till Strasbourg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Strasbourg?

Den billigaste månaden att flyga till Strasbourg från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 460 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. oktober är en annan bra månad för att besöka Strasbourg med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 637 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Strasbourg?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Strasbourg från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Strasbourg för ungefär 2 067 kr om du gör din sökning 59 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 966 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Strasbourg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Strasbourg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 426 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 944 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Strasbourg?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Strasbourg är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Strasbourg kan då kosta så lite som 1 587 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 948 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Strasbourg?

De som flyger till Strasbourg kan potentiellt hitta bättre priser för Mulhouse EuroAirport flygplats(110 km från stadskärnan i Strasbourg), Metz Metz-Nancy-Lorraine flygplats(120 km från stadskärnan i Strasbourg) eller Épinal flygplats(127 km från stadskärnan i Strasbourg) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Strasbourg?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Strasbourg Metz Metz-Nancy-Lorraine flygplats med ett genomsnittspris på 2 346 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Strasbourg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Frankrike resor till Strasbourg. Inreserestriktioner

Frankrike har begränsat all internationellt resande från länder utanför EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller anländer från något av ovan nämnda länder måste visa att deras resa är väsentlig och att de som resenärer har en tvingande anledning att resa. Brittiska resenärer/medborgare utanför EU och EES som är bosatta i Storbritannien får inte resa till Frankrike för icke-väsentliga ändamål. Viktiga resor är fortfarande tillåtna. Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligen bosatta i Frankrike. De kommer att få återvända in i landet, men kan behöva visa bevis på bosättning. Undantag görs för makar och barn till franska medborgare, varaktigt bosatta med franska uppehållstillstånd och deras makar och barn, varaktigt bosatta i EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz samt deras makar och barn på väg hem, samt sjukvårdspersonal. Flygbesättning, personal vid diplomatiska och konsulära inrättningar och internationella organisationer med kontor i Frankrike samt deras makar och barn samt handelssjömän får också fortfarande komma in i landet. Mask är obligatoriskt för alla resenärer över 11 år.

Inträdeskrav

Resenärer måste fylla i en ”edsvuren förklaring”, (déclaration sur l’honneur) för att själva intyga att de inte lider av symptom som är förknippade med COVID-19 och inte har varit i kontakt med bekräftade fall under de föregående två veckorna. Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan. Barn under 11 år är undantagna från kravet på att presentera ett COVID-19 testresultat. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller som inte anländer från ett av ovanstående länder förbjuds fortfarande från att resa in i Frankrike. Resenärer som anländer utanför de ovan nämnda länderna måste ha ett Exempted International Travel Certificate Certificate för att resa in i och transitera i Frankrike, som visar att deras resa är av "väsentlig" karaktär.

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en 7-dagars isoleringsperiod och ta ytterligare ett COVID-19 PCR-test i slutet av denna period.

Transiteringsregler

Det finns särskilda regler för resande som passerar genom Frankrike för att återvända till sitt hemland. Endast direkt transitering till ditt hemland är tillåten. Resenärer som reser i transit får inte lämna den internationella zonen och får inte vistas i Frankrike. Bagage måste kontrolleras till slutdestinationen, och resenärer får inte lämna den internationella zonen för att hämta och återigen checka in sitt bagage. Transiteringen måste vara kortare än 24 timmar.

All övrig information

För resor till franska utomeuropeiska territorier, kontrollera restriktionerna för det territorium du är intresserad av att besöka.

Om du planerarar att resa till Strasbourg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Strasbourg Entzheim

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Strasbourg Entzheim
Flera flygbolag
1 juli
02:30Stockholm Arlanda
10t 30m
2 stopp
13:00Strasbourg Entzheim
25 juli
10:50Strasbourg Entzheim
8t 05m
1 stopp
18:55Stockholm Arlanda
2 946 kr
Hitta liknande
KLM
1 juli
02:30Stockholm Arlanda
15t 25m
1 stopp
17:55Strasbourg Entzheim
25 juli
14:40Strasbourg Entzheim
4t 15m
1 stopp
18:55Stockholm Arlanda
1 966 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 juli
13:30Stockholm Arlanda
4t 25m
1 stopp
17:55Strasbourg Entzheim
25 juli
14:00Strasbourg Entzheim
18t 20m
3 stopp
08:20Stockholm Arlanda
4 532 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Strasbourg Entzheim

Om du letar efter enkelbiljetter till Strasbourg, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
Flera flygbolag
2 juli
02:30Stockholm Arlanda
15t 00m
2 stopp
17:30Strasbourg Entzheim
1 629 kr
Hitta liknande
KLM
2 juli
16:55Stockholm Arlanda
21t 00m
1 stopp
13:55Strasbourg Entzheim
1 865 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 juli
03:25Stockholm Arlanda
27t 10m
3 stopp
06:35Strasbourg Entzheim
2 245 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Strasbourg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Strasbourg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Strasbourg
Snabbaste flygtid
15t 25m
Billigast pris
1 967 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass