Hitta billiga flyg till Belize City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Vanliga frågor om att flyga till Belize City

De flygningar som finns tillgängliga mellan Sverige och Belize City, Belize, kräver att du gör minst två mellanlandningar på vägen. Ska du flyga från Stockholm till Goldson International Airport, Belize City? Då kommer detta, med mellanlandningar, ta dig cirka 30 timmar. Detsamma gäller om du åker från Göteborg. Från Malmö får du räkna med en sammanlagd restid som ligger kring 37 timmar.

Det finns tyvärr inte några flyg som går direkt mellan Sverige och Belize City. Om du ska flyga från Stockholm är Delta ett av de flygbolag som har flygerbjudanden på sträckan. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Amsterdam (AMS). Därefter fortsätter du från Amsterdam (AMS) till Atlanta. Du avslutar resan genom att flyga från Atlanta till Belize City. Ska du i stället åka från Göteborg? Också då kan du åka med Delta, och rutten blir densamma som ifall du hade flugit från Stockholm. Den enda skillnaden är att du inleder resan från Göteborg i stället för Stockholm. Om du ska flyga från Malmö är det bättre att flyga från närliggande Köpenhamn eftersom staden har en betydligt större flygplats med många fler flyglinjer än vad den i Malmö har. Ett alternativ är då att flyga med United Airlines. Då flyger du först till Frankfurt, sedan till Denver och därefter från Denver till Belize City.


Vilka bolag flyger till Belize City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Belize City

Flygplatser nära Belize City

Nedan hittar du alla flygplatser i Belize City tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Belize City från flygplatsen

Om du vill ta dig från Goldson International Airport till Belize City är hyrbil ett alternativ. Vissa av hyrbilsföretagen har sina kontor inne i terminalerna och ankomsthallarna medan andra har det precis utanför flygplatsen. Att hyra bil kan vara ett bra sätt att utforska Belize på eftersom det är ett litet land. Om du inte vill hyra bil finns det också taxibilar som kan ta dig från flygplatsen in till Belize City och andra delar av Belize. Dessa körs av The Ladyville Airport Taxi Association. Vid utgången i den internationella ankomsthallen finner du en taxidisk där du kan köpa taxibiljetter till den ort du ska färdas till.


Populära flygresor till Belize City

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Belize City som hittats av användare
Flyg från Köpenhamn till Belize City
Snabbaste flygtid33t 31m
Billigaste pris15 841 kr

Visumkrav för att besöka Belize City

Ska du vistas i Belize i mindre än 30 dagar? Då är en god nyhet att du inte behöver skaffa något visum för detta. Det är bara om du ska stanna i längre än 30 dagar som du behöver ha ett visum. Ditt pass måste dock vara giltigt under hela den tid du tänkt spendera i Belize.


Börja planera din resa till Belize City


De bästa sakerna att se och göra i Belize City

Belize City är en spännande stad där det finns mycket att se och göra. Bland annat kan du besöka stadens zoo vid namn The Belize Zoo. Här finner du ett stort antal exotiska djur, inklusive sådana som ursprungligen hör hemma i just Belize. Ett annat ställe som det är värt att göra ett besök till är Museum of Belize. Här kan du utforska Belizes rika kultur och historia. Detta inkluderar bland mycket annat Maya-reliker. Du kan också göra ett besök till St John’s Cathedral. Det är den äldsta anglikanska kyrkan i Centralamerika och är full av brittisk kolonial arkitektur. Även The Government House är värt ett besök. Denna koloniala byggnad har under årens lopp varit värd för flera olika dignitärer från olika håll i världen. Du som gillar historia rekommenderas också att besöka Altun Ha vilket är en gammal fornlämning. Sist men inte minst kan det också vara värt att göra ett besök till Old Belize. Denna vackra marina har sin egen strand, vattenfall, museum, restauranger, och mycket mer.


Hitta billiga flyg till andra städer i Belize

Belize har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Belize City. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Belize City ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.