Hyrbilar i Luxembourg

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Luxembourg? Sök och jämför priser här!

Luxemburg, Luxembourg
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Luxemburg, Luxembourg
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Luxembourg

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Luxembourg
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

105 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Seat Leon
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

92 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Mini Hatch
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

118 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Citroen C4 Picasso
Tesla Model S
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

184 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Tesla Model S

Erbjudanden på hyrbilar i Luxembourg

Hitta rätt hyrbil för dig i Luxembourg

Bilar i Liten

504 kr - 901 kr

Alla biltyper

504 kr - 901 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Luxembourg är 551 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Luxembourg är oktober. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 504 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luxembourg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luxembourg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Luxembourg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

92 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

105 kr/dag

(5 mar - 7 mar)
Mercedes-Benz A-Class

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Luxembourg

Nedan visas de mest populära hotellen i Luxembourg

Biluthyrning i Luxembourg

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Luxembourg och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste hyrbilsfirman i Luxembourg är INTERRENT . Resenärer har hittat hyrbilar från INTERRENT för så lite som 409 kr/dag i vissa regioner, vilket är billigare än det nationella genomsnittspriset på 409 kr/dag. Tänk på att priserna beror på vilken typ av bil du hyr och var du gör det.

Om du har planer på att resa till Luxembourg och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Avis är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 7 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Luxemburg är en av de mest populära städerna att besöka i Luxembourg och det bör inte vara ett problem att hyra en bil från något av Aviss 3 kontor runt om i staden.

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Luxembourg måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Under 2019 rankades Luxembourg som nummer 20 av 137 länder gällande vägkvalitet. Luxembourg fick en 5,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Luxembourg är 0,50 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Luxembourg kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Kom ihåg att du måste vara minst 16 år gammal för att lagligen konsumera alkohol, och det rekommenderas inte att köra något fordon över huvud taget efter alkoholintag.

Den mest populära bilen att hyra i Luxembourg är en Mini. 41 % valde denna biltyp för sin resa till Luxembourg. Om en Mini passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 219 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

I genomsnitt var priset på bensin i Luxembourg 17,50 kr per liter förra veckan. Enligt våra siffror har Luxembourg varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Kuwait de lägsta priserna på 3,54 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 30,72 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.


Biluthyrning i populära städer i Luxembourg

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Luxembourg

Börja planera din resa till Luxembourg


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Luxembourg om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

När du har sökt efter en hyrbil i Luxembourg visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Luxembourg eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Luxembourg.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Luxembourg.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Luxembourg.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.