Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Finland

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Finland? Sök och jämför priser här!

Helsingfors, Finland
24 Apr — 1 May
Helsingfors, Finland
Wed 24/4
12:00
Wed 1/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Finland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Finland
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

233 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Volkswagen up!
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

235 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

252 kr/dag

(30 Apr - 30 May)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

255 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

256 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

301 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

302 kr/dag

(30 Apr - 20 May)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

327 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

336 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Nissan Qashqai

Erbjudanden på hyrbilar i Finland

Hitta rätt hyrbil för dig i Finland

Liten bilar

419 kr - 808 kr

Alla biltyper

445 kr - 1 269 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Finland är 575 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Finland är mars. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 419 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Finland av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Finland är 996 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Finland är oktober. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 582 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Finland av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Finland är 1 401 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Finland är maj. Då är priset 5% lägre än under resten året och ligger på bara 1 479 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Finland av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Finland är 1 083 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Finland är september. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 700 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 26% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Finland av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Finland är 1 266 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Finland är juni. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 1 582 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Finland av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Finland är 1 031 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Finland är november. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 846 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Finland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Finland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

233 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Volkswagen up!
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

235 kr/dag

(30 Apr - 13 May)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

252 kr/dag

(30 Apr - 30 May)
Mini Hatch

Trender och insikter om att hyra bil i Finland

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Finland

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Finland?

Autounion Car Rental är den billigaste biluthyrningsfirman i Finland med priser så låga som 265 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Finland på 658 kr per dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Finland?

Det populäraste biluthyrningsföretaget i Finland är GREEN MOTION . Detta uthyrningsföretag har för närvarande 11 recensioner och en genomsnittlig kundnöjdhet på 6,7 av 10. 45 % av momondos användare valde nyligen GREEN MOTION som sitt favoritföretag för att hyra bil i Finland.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Finland?

Om du har planer på att resa till Finland och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Scandia Rent är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 111 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Överväg att besöka Helsingfors som är den mest populära staden i Finland. Här har Scandia Rent över 11 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Finland?

Den mest populära bilen att hyra i Finland är en Ekonomi. 44 % valde denna biltyp för sin resa till Finland. Om en Ekonomi passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 609 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

Hyrbilsleverantörer i Finland

Alla större biluthyrningsfirmor i Finland

Scandia Rent

111 platser

Sunnycars

95 platser

Autounion Car Rental

75 platser

Hertz

72 platser

Firent

62 platser

Avis

61 platser

keddy by Europcar

60 platser

Europcar

57 platser

Biluthyrning i Finland

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Finland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Finland?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Finland. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Finland?

Vägnätverket i Finland har fått 5,8 i betyg för sin kvalitet (1 är lägst, 7 högst). Detta gör att det hamnar som nummer 12 i världen bland 137 andra länder. Vägarna skiljer sig signifikant åt mellan landets olika regioner så använd betygsättningen som en fingervisning för jämförelse mellan länderna.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Finland?

Gränsen för alkoholintag och körning i Finland är 0,50 ‰. Regioner och städer i Finland kan ha sina egna lokala lagar gällande alkoholintag och körning, förutom den landsomspännande lagen, så se till att dubbelkolla detta innan du bokar din hyrbil. Notera att den lagliga åldern för att få dricka alkohol i Finland är 18, och att det finns strikta lagar som förbjuder förare under denna ålder att köra efter alkoholintag.

Hur mycket kostar bensinen i Finland?

Förra veckan kostade bensinpriset i Finland 22,02 kr per liter i genomsnitt. Priserna varierar beroende på vilken stad du besöker, årstid och det ekonomiska läget i landet. Om du inte är helt säker på att du vill hyra bil i Finland har Egypten några av världens lägsta bensinpriser på 3,07 kr per liter förra veckan. Hong Kong har och andra sidan de dyraste genomsnittspriserna på 34,83 kr per liter men är fortfarande ett bra alternativ för den som vill hyra bil.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Finland?

Priserna för bilar i Finland uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Finland?

Det finns 969 bolag tillgängliga för bilar i Finland från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Finland?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Finland. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Finland?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Finland. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Finland?

Att boka en hyrbil i Finland via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Finland?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Finland tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Finland med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Finland som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Finland på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Finland.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Finland som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Finland med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Finland med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Finland med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Finland

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Wed 24/4
12:00
Wed 1/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Finland