Hyrbilar på Mariehamn flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Mariehamn flygplats? Sök här!

Mariehamn, Finland - Mariehamn (MHQ)
9 jun — 12 jun
Samma avlämingsplats
Mariehamn, Finland - Mariehamn (MHQ)
fre 9/6
12:00
mån 12/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Information om biluthyrning i Mariehamn flygplats

För att få hyra en bil på en biluthyrningsbyrå i Finland behöver du vara 20 år eller äldre. Du måste dessutom ha haft ditt körkort i minst ett år för att ha rätt till en hyrbil i landet. Har du ett körkort som inte är på engelska eller från ett land som inte är medlem i EU? Då kan du också behöva ett internationellt körkort för att få skaffa en hyrbil från en biluthyrning i Finland. Notera att du också behöver tillgång till ett kreditkort. Det behöver du eftersom det krävs för att du ska kunna betala den obligatoriska säkerhetsdeposition när du ska hyra en bil. Syftet med säkerhetsdepositionen är att det ska kunna fungera som en extra säkerhet för den biluthyrning du hyr din bil från. De kan nämligen välja att behålla din säkerhetsdeposition om det är så att du råkat skada bilen under tiden du använt den.

Det finns gratis Wi-Fi på flygplatsen i Mariehamn. Du som sitter i rullstol eller som lider av någon annan typ av funktionsnedsättning kan få extra assistans under din vistelse på Mariehamn Airport. Detta kan bland annat handla om att du kan få hjälp med att ta dig till och från uthyrningsföretagens kontor. Du kan boka assistans hos din resebyrå eller hos det flygbolag du flyger till eller från Mariehamn med. Se dock till att göra detta senast 48 timmar innan du anländer till flygplatsen för att kunna få bästa möjliga hjälp.


0

Hyrbilsleverantörer i Mariehamn flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Mariehamn flygplats

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

MABI

1 plats

Shouqi

1 plats

Sunnycars

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Mariehamn

Nedan visas de mest populära hotellen i Mariehamn

Hyr bil i andra städer i Finland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Helsingfors, Vasa och Åbo i Finland

Börja planera din resa till Mariehamn flygplats


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Mariehamn flygplats om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Mariehamn flygplats. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.