Biluthyrning i Bangkok, Thailand

Vill du hyra en bil billigt i Bangkok, Thailand? Sök och jämför priser här

Bangkok, Thailand
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Bangkok, Thailand
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Bangkok, Thailand

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

142 kr - 282 kr

Alla biltyper

168 kr - 471 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bangkok, Thailand är 199 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bangkok, Thailand är oktober. Då är priset 29 % lägre än andra tider på året och kostar bara 142 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bangkok. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bangkok kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bangkok av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bangkok, Thailand är 263 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bangkok, Thailand är september. Då är priset 19 % lägre än andra tider på året och kostar bara 215 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bangkok. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bangkok kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bangkok av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bangkok, Thailand är 380 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bangkok, Thailand är september. Då är priset 48 % lägre än andra tider på året och kostar bara 199 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bangkok. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bangkok kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bangkok av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bangkok, Thailand är 308 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bangkok, Thailand är september. Då är priset 17 % lägre än andra tider på året och kostar bara 257 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bangkok. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bangkok kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bangkok av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Bangkok, Thailand är 240 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Bangkok, Thailand är september. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 369 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bangkok. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bangkok kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bangkok av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Bangkok

Alla större biluthyrningsfirmor i Bangkok, Thailand
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
5 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

9,3

Valuta för pengarna

9,3
5 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
6 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Valuta för pengarna

9,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,2

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

8,1
3 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,3
3 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,4

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

8,0

Avstånd till populära hotell från Bangkok, Thailand

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bangkok Suvarnabhumi flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bangkok

I september, fram till dagens datum, har 38 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Bangkok.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bangkok för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Hertz, Europcar och National är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Bangkok. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Bangkok har lägst priser för hyrbilar?

Thrifty Har generellt de billigaste dagspriserna i Bangkok på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 197 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 112 kr per dag för deras hyrbilar i Bangkok.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bangkok, Thailand?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Bangkok har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Bangkok, så som Hertz, Europcar och THAIRENTACAR erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Hur många uthyrningskontor har THAIRENTACAR i Bangkok?

THAIRENTACAR har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 126 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Bangkok, Thailand?

Om du hyr ett fordon i Bangkok tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Bangkok ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Bangkok ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bangkok?

När du hyr en bil i Bangkok väljer de flesta av våra användare modellen Ford Explorer för 435 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Focus för ett genomsnittspris på 196 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Explorer i Bangkok för så lite som 331 kr/dag och modellen Ford Focus för så lite som 113 kr/dag.

Hur är vädret i Bangkok, Thailand i september?

Under september är medeltemperaturen i Bangkok 28 °C och den förväntade nederbörden är 320 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Bangkok.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under september finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Bangkok.

Är vädret i Bangkok representativt för resten av Bangkok?

Om du letar efter en hyrbil i Bangkok för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Bangkok vanligtvis har en temperatur på 28 °C och en nederbörd på omkring 320 mm.


Hyra bil i andra städer i Thailand

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Phuket, Krabi och Khon Kaen i Thailand

Börja planera din resa till Bangkok