Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Thailand

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Thailand? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Thu 25/7
Thu 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Thailand

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Thailand
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

196 kr/dag

(25 Jul - 6 Aug)
Toyota Yaris
Mercedes-Benz G-Class
eller liknande Leverantörens val
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

208 kr/dag

(25 Jul - 6 Aug)
Mercedes-Benz G-Class
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

209 kr/dag

(16 Aug - 23 Aug)
Skoda Rapid
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

215 kr/dag

(16 Aug - 23 Aug)
Skoda Fabia
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

230 kr/dag

(23 Jul - 6 Aug)
Toyota Yaris
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

258 kr/dag

(16 Aug - 23 Aug)
Volkswagen Jetta
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

266 kr/dag

(17 Aug - 19 Aug)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

267 kr/dag

(16 Aug - 18 Aug)
Skoda Rapid
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

267 kr/dag

(16 Aug - 18 Aug)
Toyota Corolla

Trender och insikter om att hyra bil i Thailand

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Thailand

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Thailand?

De billigaste hyrbilarna i Thailand hittas ofta genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 165 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Thailand 250 kr/dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Thailand?

Om du planerar att hyra bil i Thailand rekommenderar vi att du bokar med Hertz vilket är ett av de populäraste biluthyrningsföretagen i landet. Under de senaste månaderna valde 36 % av våra användare Hertz när de behövde en hyrbil. Företaget har även en kundnöjdhet på 9,1 av 10 enligt 12 recensenter.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Thailand?

Med 35 kontor i Thailand är Drive Car Rental det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Överväg att besöka Bangkok som är den mest populära staden i Thailand. Här har Drive Car Rental över 3 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Thailand?

31 % av momondos användare föredrog att hyra en Ekonomi då de besökte Thailand vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Thailand varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 283 kr per dag för en Ekonomi.

Erbjudanden på hyrbilar i Thailand

Hitta rätt hyrbil för dig i Thailand

Liten bilar

197 kr - 423 kr

Alla biltyper

300 kr - 510 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Thailand är 266 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Thailand är maj. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 197 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Thailand av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Thailand är 405 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Thailand är september. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 312 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Thailand av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Thailand är 559 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Thailand är juni. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 442 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Thailand av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Thailand är 456 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Thailand är juni. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 348 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Thailand av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Thailand är 438 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Thailand är oktober. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 324 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Thailand av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

196 kr/dag

(25 Jul - 6 Aug)
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

209 kr/dag

(16 Aug - 23 Aug)
Toyota Corolla
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

215 kr/dag

(16 Aug - 23 Aug)
Toyota Yaris

Hyrbilsleverantörer i Thailand

Alla större biluthyrningsfirmor i Thailand

Drive Car Rental

35 platser

THAIRENTACAR

34 platser

Avis

29 platser

Sunnycars

27 platser

Budget

22 platser

Sixt

22 platser

Hertz

21 platser

Chic Car Rent

19 platser

Biluthyrning i Thailand

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Thailand och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Thailand?

I Thailand kör man alltid på vänster sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Hur bra är vägarna i Thailand?

Thailand har en vägkvalitet på 4,4 på en skala mellan 1 och 7, där 1 utgör det lägsta betyget. Detta gör att Thailand ligger som nummer 51 av 137 länder gällande vägförhållanden. Tänk på att vägkvaliteten kan variera beroende på vilken del av Thailand du besöker.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Thailand?

Den högsta alkoholhalten du får ha i kroppen och samtidigt lagligt köra ett fordon i Thailand är 0,50 ‰. Dock kan vissa regioner och städer i Thailand ha sina egna gränser, så det är därför viktigt att du gör din research innan du reser. Om du är yngre än 20 år, vilket är åldersgränsen för lagligt alkoholintag i Thailand, kan det få strikta påföljder om du kör efter att du druckit. Kom ihåg att det aldrig är en bra idé att dricka och köra, oavsett hur gammal du är.

Hur mycket kostar bensinen i Thailand?

Det genomsnittliga priset på bensin i Thailand är 13,85 kr per liter sedan förra veckan. Däremot har Egypten för närvarande de lägsta genomsnittliga bensinpriserna till en kostnad av 2,96 kr per liter. Du bör också överväga att besöka Hong Kong, även om du här stöter på de dyraste genomsnittliga priserna på 34,45 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Thailand?

Priserna för bilar i Thailand uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Thailand?

Det finns 422 bolag tillgängliga för bilar i Thailand från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Thailand?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Thailand. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Thailand?

Vid biluthyrning i Thailand måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Thailand?

Du bör boka en hyrbil i Thailand med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Thailand?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Thailand. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Thailand med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Thailand.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Thailand på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Thailand.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Thailand som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Thailand.

Kan jag söka efter hyrbilar i Thailand med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Thailand på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Thailand

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 25/7
12:00
Thu 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Thailand