Hyrbilar i Thailand

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Thailand? Sök och jämför priser här!

Bangkok, Thailand
29 mar — 5 apr
Samma avlämingsplats
Bangkok, Thailand
ons 29/3
12:00
ons 5/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Thailand

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Thailand
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

247 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

296 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
Mercedes-Benz A-Class
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

475 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
Citroen C4 Picasso
BMW X3
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

577 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
BMW X3

Information om biluthyrning i Thailand

En av de största skillnaderna mellan att köra bil i Thailand och att köra bil i Sverige ligger i att Thailand använder sig av vänstertrafik. Att råka köra på fel sida av vägen leder till böter och kan dessutom äventyra både din egen och dina medtrafikanters säkerhet. I Thailand är det även olagligt för män att köra bil barbröstad. Den här lagen kan kännas egendomlig, men om polisen ser dig köra utan tröja på överkroppen riskerar du faktiskt att bli bötfälld. I Norden är vi dessutom vana vid att alltid titta i inner- och ytterspeglar, samt att kika över axeln för fri sikt innan vi byter körfält. Och trots att Thailand har tydliga trafikregler som säger att man måste blinka innan byte av körfält så är det få förare som följer denna regel. Därför är det bra att vara extra uppmärksam på dina medtrafikanter när du kör bil i Thailand.

I Thailand får du som är över 18 år köra och använda dig av biluthyrning. Tänk dock på att ditt svenska körkort inte är giltigt i Thailand. Som svensk medborgare måste du kunna visa upp ett thailändskt körkort eller ett internationellt körkort som är utfärdat i Sverige. Att beställa ett internationellt körkort tar vanligtvis någon vecka, och i Sverige finns det flera organisationer som kan hjälpa dig med detta. Notera att du endast får köra på ett internationellt körkort i Thailand under ett års tid, och att körkortet måste införskaffas innan din avresa. Enligt den thailändska lagen måste bilen som du kör dessutom inneha giltig försäkring. Innan du bestämmer dig för att hyra en bil genom ett biluthyrningsföretag i Thailand är det därför viktigt att ta reda på om bilen är försäkrad, samt vad som ingår i försäkringen. Du som hyr bilen kommer nämligen att bära ansvaret för eventuella skador som uppstår på bilen.

Varje år besöker miljontals turister de norra och centrala regionerna i Thailand. Det gör att dessa områden utsätts för extremt mycket trafik. I den norra regionen finner du vackra Chiang Mai, som tack vare sin storslagna natur och tempel har blivit ett mycket populärt semestermål. I den här staden tar du dig runt med tuk-tuks eller songthaew, ett lastbilsliknande fordon som fungerar som en vanlig taxi. Det finns också bilar att hyra till en rimlig biluthyrningskostnad. Var dock beredd på att fastna i långa bilköer, särskilt under rusningstid. En annan mycket trafikerad region är den centrala regionen. Här hittar du bland annat Bangkok. Huvudstaden toppar ofta listorna över städer med värst trafik i hela Thailand, men du kan undkomma bilköerna genom att resa med högbanan Skytrain. Om du hellre vill använda dig av biluthyrning, se då till att följa parkeringsanvisningarna mycket noga så att du inte råkar ut för parkeringsböter.


Erbjudanden på hyrbilar i Thailand

Hitta rätt hyrbil för dig i Thailand

Bilar i Liten

197 kr - 369 kr

Alla biltyper

338 kr - 682 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Thailand är 263 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Thailand är oktober. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 197 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Thailand som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Thailand är 509 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Thailand är juli. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 402 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Thailand som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Thailand är 581 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Thailand är september. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 299 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Thailand är 550 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Thailand är september. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 380 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Thailand som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Thailand är 535 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Thailand är maj. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 351 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thailand. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thailand kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

247 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

296 kr/dag

(3 apr - 6 apr)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Thailand

Alla större biluthyrningsfirmor i Thailand

THAIRENTACAR

32 platser

Sunnycars

30 platser

Avis

29 platser

Budget

22 platser

Sixt

22 platser

Drive Car Rental

21 platser

Hertz

21 platser

Thrifty

19 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Thailand

Sevärdheter i närheten:

Pattaya Beach85,1 km
Jomtien Beach90,6 km
Hua Hin Beach151,2 km
Khao Takiab155,0 km
White Sand Beach240,6 km

Sevärdheter i närheten:

Nai Yang Beach3,2 km
Mai Khao Beach4,3 km
Bang Tao Beach14,0 km
Surin Beach15,7 km
Kamala Beach17,7 km

Sevärdheter i närheten:

Pattaya Beach679,3 km
Jomtien Beach684,5 km
Hua Hin Beach696,8 km
Khao Takiab703,0 km
White Sand Beach819,6 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Thailand

Nedan visas de mest populära hotellen i Thailand

Biluthyrning i Thailand

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Thailand och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Thailand hittas ofta genom National. När du bokar med National kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 189 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Thailand 325 kr/dag.

Om du planerar att hyra bil i Thailand rekommenderar vi att du bokar med National vilket är ett av de populäraste biluthyrningsföretagen i landet. Under de senaste månaderna valde 35 % av våra användare National när de behövde en hyrbil. Företaget har även en kundnöjdhet på 10,0 av 10 enligt 1 recensent.


Biluthyrning i populära regioner i Thailand

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Thailand

Hyrbilar på populära flygplatser i Thailand

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Thailand

Börja planera din resa till Thailand


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att hyra bilar i året runt

Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Thailand med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Thailand. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.