Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Sydkorea

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Sydkorea? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sydkorea

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Sydkorea
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

615 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Volvo V40
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

659 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
Volkswagen Jetta
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

660 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
BMW 2 Series Active Tourer
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

666 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
Opel Corsa
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

956 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Mercedes-Benz C-Class
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

1 018 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
BMW 2 Series Active Tourer
Volkswagen Passat
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

1 077 kr/dag

(5 jul - 8 jul)
Volkswagen Passat
Audi Q5
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

1 162 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
Audi Q5
Audi Q5
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

1 162 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
Audi Q5

Trender och insikter om att hyra bil i Sydkorea

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Sydkorea

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Sydkorea?

Hi Rent tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Sydkorea. Användare hittar ofta priser så låga som 475 kr/dag när de bokar via Hi Rent. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via Hi Rent som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 744 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Sydkorea?

LOTTE rent-a-car är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Sydkorea. Med 163 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Söul är en av de mest populära städerna att besöka i Sydkorea och det bör inte vara ett problem att hyra en bil från något av LOTTE rent-a-cars 57 kontor runt om i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Sydkorea?

Den mest populära bilen att hyra i Sydkorea är en Kompakt. 40 % valde denna biltyp för sin resa till Sydkorea. Om en Kompakt passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 948 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

Erbjudanden på hyrbilar i Sydkorea

Hitta rätt hyrbil för dig i Sydkorea

Liten bilar

463 kr - 909 kr

Alla biltyper

598 kr - 3 574 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Sydkorea är 610 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Sydkorea är mars. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 463 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 53 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydkorea. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydkorea kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydkorea av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Sydkorea är 952 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Sydkorea är april. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 587 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydkorea. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydkorea kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydkorea av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Sydkorea är 1 320 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Sydkorea är september. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 1 580 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydkorea. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydkorea kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydkorea av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sydkorea är 1 028 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sydkorea är september. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 1 105 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydkorea. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydkorea kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydkorea av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

666 kr/dag

(18 jul - 26 jul)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Sydkorea

Alla större biluthyrningsfirmor i Sydkorea

LOTTE rent-a-car

163 platser

Hertz

87 platser

Avis

45 platser

Sk Rent A Car

14 platser

Hi Rent

13 platser

Budget

10 platser

AJ Car Rental

9 platser

Euro Rental Car

8 platser

Biluthyrning i Sydkorea

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Sydkorea och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Sydkorea?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Sydkorea måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Sydkorea?

Under 2019 rankades Sydkorea som nummer 17 av 137 länder gällande vägkvalitet. Sydkorea fick en 5,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Sydkorea?

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Sydkorea är 0,50 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Sydkorea kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Kom ihåg att det finns striktare straff för dem som intar alkohol och kör under den lagliga åldern för alkoholkonsumtion. I Sydkorea måste du vara minst 19 år för att få dricka.

Hur mycket kostar bensinen i Sydkorea?

Förra veckan kostade bensinpriset i Sydkorea 13,36 kr per liter i genomsnitt. Priserna varierar beroende på vilken stad du besöker, årstid och det ekonomiska läget i landet. I jämförelse är Egypten landet med det lägsta genomsnittspriset för bensin med en kostnad på 2,95 kr per liter, medan landet med det högsta genomsnittspriset för bensin är Hong Kong med 33,76 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Sydkorea?

Priserna för bilar i Sydkorea uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Sydkorea?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Sydkorea är 734 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Sydkorea?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Sydkorea. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Sydkorea?

För att få hyra en bil i Sydkorea måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Sydkorea?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Sydkorea om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sydkorea?

När du har sökt efter en hyrbil i Sydkorea visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Sydkorea med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Sydkorea eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Sydkorea på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Sydkorea med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Sydkorea som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Sydkorea.

Kan jag söka efter hyrbilar i Sydkorea med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Sydkorea.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Sydkorea

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Sydkorea

Hitta hyrbilar i dessa populära städer i Sydkorea