Hyrbilar i Armenien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Armenien? Sök och jämför priser här!

Jerevan, Armenien
30 mar — 6 apr
Samma avlämingsplats
Jerevan, Armenien
tors 30/3
12:00
tors 6/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Information om biluthyrning i Armenien

I Armenien är det förbjudet att prata i mobiltelefon utan handsfree eller headset och det är obligatoriskt att använda säkerhetsbälte, men dessa är inga unika regler för just Armenien. Det är dock många som inte följer de trafikregler som finns i Armenien och det är många som kör oförsiktigt och aggressivt eller bryter mot hastighetsgränser. Det kan även vara bra att veta att det dessutom är totalförbud mot alkoholintag för bilförare i Armenien. Man ska alltså ha noll promille när man kör bil, annars kan det bli hårda straff. Om du bryter mot någon av trafikreglerna i Armenien kan du få betala böter, bli av med körkortet eller kanske till och med hamna i fängelse.

Det är starkt rekommenderat att ta med ett internationellt körkort om du funderar på biluthyrning i Armenien. Om du har med dig ett internationellt körkort och ditt svenska körkort bör det inte vara några problem med att få hyra bil i Armenien. För att få hyra bil kräver de flesta biluthyrningsföretag att du ska vara minst 21 år. Det kan dock variera lite mellan olika biluthyrningsföretag och det kan bero på vilken typ av bil du tänkt hyra. Om du är under 25 år eller över 75 år kan en ytterligare avgift tillkomma till biluthyrningskostnaden. Denna avgift är till för att täcka den extra kostnaden för försäkring. Ofta ingår försäkring vid biluthyrning i Armenien, men var noga med att kolla så den täcker ifall det skulle ske någon olycka eller om bilen skulle få någon skada.

Mängden trafik i Armenien varierar en del beroende på vilken stad du befinner dig i, men generellt sett är den inte särskilt intensiv och det är inte mer bilköer där än i något annat liknande land. Däremot så är bilförare i Armenien ofta ganska aggressiva i trafiken och på landsbygden kan vägarna vara väldigt smala, vilket betyder att man behöver vara extra försiktig och ta det lugnt i trafiken för att undvika olyckor. Det finns kollektivtrafik och bussar i många städer i Armenien om du vill undvika att köra bil inne i storstäderna. På vissa platser kan dock kollektivtrafiken vara något opålitlig och överbefolkad, i stället är det rekommenderat att använda registrerade taxibilar. Man ska dock undvika att ta en taxi på gatan utan i stället ringa och beställa en taxi från ett säkert taxibolag.


Erbjudanden på hyrbilar i Armenien

Hitta rätt hyrbil för dig i Armenien

Bilar i Liten

244 kr - 397 kr

Alla biltyper

258 kr - 1 032 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Armenien är 272 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Armenien är mars. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 244 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 38 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Armenien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Armenien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Armenien är 397 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Armenien är december. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 297 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Armenien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Armenien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Armenien

Alla större biluthyrningsfirmor i Armenien

Rentmotors

9 platser

Autorent Car Rental

3 platser

Express Rent a Car

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Naniko

3 platser

Sixt

3 platser

Alamo

2 platser

Beau Monde

2 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Armenien

Nedan visas de mest populära hotellen i Armenien

Biluthyrning i Armenien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Armenien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hyrbilsfirman med flest uthyrningskontor i Armenien är Rentmotors. För närvarade har de 9 kontor på flygplatser och i städer runt omkring i landet. Överväg att besöka Jerevan som är den mest populära staden i Armenien. Här har Rentmotors över 9 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Förare i Armenien, inkluderat de som är på besök från andra länder, måste alla köra på höger sida av vägen. Tänk på att körande på fel sida av vägen kan leda till både trafikbrott och olyckor.


Biluthyrning i populära städer i Armenien

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Armenien

Börja planera din resa till Armenien


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Armenien via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Armenien då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.