Hyrbilar i Marrakech, Marrakech-Safi

Vill du hyra en bil billigt i Marrakech, Marrakech-Safi? Sök och jämför priser här!

Marrakech, Marocko
13 dec — 20 dec
Marrakech, Marocko
ons 13/12
12:00
ons 20/12
12:00
Förarens ålder:

Trender och insikter om att hyra bil i Marrakech

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Marrakech

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Marrakech?

De billigaste hyrbilarna i Marrakech hittas generellt genom United Rent a Car Morocco. När du bokar med United Rent a Car Morocco kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 63 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Marrakech är 101 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Marrakech?

ADDCAR RENTAL har flest uthyrningskontor i Marrakech med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Marrakech?

Bilmodellen Kia Picanto är den mest populära bilen att hyra i Marrakech enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Kia Picanto för så lite som 63 kr/dag i Marrakech, men generellt kan du vänta dig priser på runt 181 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Marrakech är modellen Dacia Duster för ett genomsnittspris på 336 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 140 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Marrakech, Marrakech-Safi

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Marrakech, Marrakech-Safi
Ekonomi66 kr per dag
Kompakt102 kr per dag
Medelstor156 kr per dag
Minibuss187 kr per dag
Mini83 kr per dag
Minibuss157 kr per dag
Medelstor SUV177 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Marrakech

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Marrakech?

De flesta biluthyrare kräver att du fyllt 21 år för att uppfylla åldersgränsen för att få hyra bil i Marrakech, samt att du haft ditt körkort i minst ett år. Dessa krav kan variera beroende på vilket företag du hyr med och är du under 25 år kan även en extra avgift förekomma. Gällande maxgränsen för att få hyra bil går den vid 70 år för vissa av uthyrarna.

Viktigt att veta om trafikregler i Marrakech

I Marrakech råder högertrafik och överlag har landet samma trafikregler som i Sverige. Ett av undantagen är att högerregeln råder i cirkulationsplatser. Trafiken i city håller ett snabbt tempo, speciellt i rusningstrafik mellan 17:00-18:00. Hastighetsgränsen är i regel mellan 40 km/h och 60 km/h beroende på område. Det gäller nolltolerans gällande promillehalten, mobiltelefoner är endast tillåtet med hands-free och halvljus rekommenderas vid dålig sikt. Det finns inga vägavgifter inne i Marrakech, men vägarna mellan de större städerna kan ofta vara avgiftsbelagda.

Parkering

Det går att hitta parkering på olika ställen i Marrakech. Du kan parkera billigt ute på gatan, oftast kostar det bara mellan 2-3 MAD (2-3 SEK) per timme, och du betalar i parkeringsmaskinen. I de flesta zoner kan du parkera gratis på söndagar. På vissa öppna parkeringsplatser kommer du stöta på parkeringsvakter som hjälper dig svänga på parkeringen. Det förväntas ofta att ge dem ett par dirham som tack för hjälpen. Tänk på att du inte får parkera på röd-vita markeringar och inte stanna på dem som är grön-vita.

Utflyktsmål i och omkring Marrakech

Med hyrbil i Marrakech kan du bege dig på en dagstripp till kusten. På mindre än tre timmar är du i den lugna hamnstaden Essaouira. Denna antika fiskeby vid Atlanten är med på UNESCO:s världsarvlista och var på sextio- och sjuttiotalet dessutom ett kreativt tillhåll för många kändisar och konstnärer. Idag erbjuds mysiga hamnpromenader och marknader. Se de små fiskebåtarna anlända med dagens fångst innan du beger dig till huvudtorget Place Moulay Hassen där fiskrestaurangerna ligger på rad. Ta en promenad på den långa vackra stranden och se på när surfarna tar sig an vågorna. Om du väljer att hyra bil i Marrakech kan du även åka till vattenfallen i Ouzoud, nordost om Marrakech. Dessa 110 meter höga vattenfall erbjuder en storslagen naturupplevelse som kan följas upp med ett dopp i floden Al Abid. Här kan du njuta av tystnaden långt bort från stadsbullret och hålla ögonen öppna efter vilda djur som exotiska fåglar och apor.

Vilka försäkringar ska man ha?

Om du bestämmer dig för att hyra bil i Marrakech bör du kolla upp vilka försäkringar som gäller hos hyrbilsföretagen. De flesta erbjuder sina egna lokala försäkringar men du kan komma att vilja lägga till självriskeliminering då detta täcker självrisken om det skulle uppkomma skador på hyrbilen. Detta inkluderas med vissa svenska banker om du använder deras kredit- eller betalkort när du betalar så det kan vara värt att kolla upp detta innan.

Kan man använda sitt svenska körkort i Marrakech, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Då det kommer till körkort kräver vissa av biluthyrningsföretagen att du har ett internationellt körkort utöver ditt svenska, så det är därför rekommenderat att ha ett sådant med sig.

Var i Marrakech kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta biluthyrning i Marrakech på Marrakech Airport (RAK) som är stadens internationella flygplats. Biluthyrningskontoren ligger i ankomsthallen i både terminal 1 och 2. Bland företagen som har sina kontor här finner du bland annat Avis, diRent, Sixt och Hertz. Föredrar du att istället hyra din bil inne i city kan du ta dig till stadens centrum där det också finns en uppsjö av alternativ. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan plats än där du hyrde den kan du i förväg kolla upp om detta är möjligt via sökningsfiltret på momondo.


Erbjudanden på hyrbilar i Marrakech, Marrakech-Safi

Hitta rätt hyrbil för dig i Marrakech

Liten cars

160 kr - 385 kr

Alla biltyper

295 kr - 1 131 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Marrakech, Marocko är 230 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Marrakech, Marocko är mars. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 160 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 64 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Marrakech som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Marrakech, Marocko är 448 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Marrakech, Marocko är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 281 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Marrakech som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Marrakech, Marocko är 1 035 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Marrakech, Marocko är november. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 259 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Marrakech, Marocko är 699 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Marrakech, Marocko är oktober. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 370 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Marrakech som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Marrakech, Marocko är 432 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Marrakech, Marocko är oktober. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Marrakech som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Marrakech, Marocko är 1 223 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Marrakech, Marocko är augusti. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 583 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 49% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Marrakech. Genomsnittspriset för en hyrbil i Marrakech kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

66 kr/dag

(10 dec - 17 dec)
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

83 kr/dag

(10 dec - 17 dec)
Chevrolet Spark
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

102 kr/dag

(10 dec - 17 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Marrakech

Alla större biluthyrningsfirmor i Marrakech, Marrakech-Safi

Autounion Car Rental

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

diRENT

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,0

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,8

GREEN MOTION

3 platser
Översikt

Renlighet

3,2

Comfort

3,0

Övergripande

3,0

Upphämtning/avlämning

3,0

Bäst

3,2

ADDCAR RENTAL

8 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

AIRCAR

3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Hire Automotive Group

3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Sunnycars

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Marrakech

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Marrakech.

Mest populära uthyrningsföretag

ADDCAR RENTAL

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

111 kr

Mest populära modellen

Kia Picanto
Den mest populära biluthyrningsfirman i Marrakech som hittats på momondo den här månaden är ADDCAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är United Rent a Car Morocco och Locationauto
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Marrakech under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Marrakech är 111 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 144 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Marrakech under de senaste 7 dagarna är av modellen Kia Picanto. Våra användare föredrar också Dacia Duster som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Marrakech

Sevärdheter i närheten:

Casino de Marrakech3,4 km

Sevärdheter i närheten:

Casino de Marrakech129,2 km

Sevärdheter i närheten:

Casino de Marrakech5,4 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Marrakech

Nedan visas de mest populära hotellen i Marrakech

Att köra med hyrbil i Marrakech – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Marrakech och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Marrakech, Marocko?

Varje biluthyrningsföretag i Marrakech har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Marrakech är Autounion Car Rental, Avis och diRENT, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Marrakech under januari månad?

Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd kring 30 mm i januari gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Marrakech. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under januari månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Marrakech. Att hyra en Standard i Marrakech kommer i genomsnitt kosta dig 404 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Marrakech, Marocko?

Hastighetsgränsen i Marrakech är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Marrakech är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Touareg i Marrakech?

Hur är vädret i Marrakech, Marocko i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Marrakech under december månad på 13 °C och den förväntade nederbörden är 20 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Marrakech representativt för resten av Marrakech-Safi?

Klimatet i Marrakech-Safi under december månad har vanligtvis en temperatur på 13 °C med en förväntad nederbörd på 20 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Marrakech till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Marrakech?

Priser för bilar i Marrakech uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Marrakech?

Från och med december 2023 finns det 116 bolag att välja mellan för bilar i Marrakech.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Marrakech?

Bland olika länder, inklusive Marrakech, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Marrakech?

Vid biluthyrning i Marrakech måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Marrakech?

Att boka en hyrbil i Marrakech via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Marrakech?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Marrakech då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Marrakech med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Marrakech som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Marrakech på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Marrakech.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Marrakech som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Marrakech.

Kan jag söka efter hyrbilar i Marrakech med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Marrakech.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Marrakech

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.