Biluthyrning i Udon Thani, Thailand

Vill du hyra en bil billigt i Udon Thani, Thailand? Sök och jämför priser här

Udon Thani, Thailand
27 okt — 3 nov
Samma avlämingsplats
Udon Thani, Thailand
ons 27/10
12:00
ons 3/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Udon Thani, Thailand

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

148 kr - 337 kr

Alla biltyper

148 kr - 429 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Udon Thani, Thailand är 115 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Udon Thani, Thailand är juli. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 148 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Udon Thani. Genomsnittspriset för en hyrbil i Udon Thani kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Udon Thani av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Udon Thani

Alla större biluthyrningsfirmor i Udon Thani, Thailand
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

8,0
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

3,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Valuta för pengarna

4,6

Avstånd till populära hotell från Udon Thani, Thailand

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Udon Thani flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Udon Thani

Hittills denna månad har vi gjort 74 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Udon Thani.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Udon Thani för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Udon Thani. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Udon Thani har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Udon Thani med National på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 147 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 162 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Udon Thani, Thailand?

När du hyr en bil i Udon Thani kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Udon Thani. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vad är hastighetsgränsen i Udon Thani, Thailand?

Hastighetsgränsen i Udon Thani är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Udon Thani är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Udon Thani bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Udon Thani?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Udon Thani är Hyundai Accent, följt av modellen Ford Focus. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai Accent i Udon Thani för i genomsnitt 252 kr per dag, och så billigt som 125 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 230 kr per dag att hyra modellen Ford Focus i Udon Thani, även om du kan hitta priser för så lite som 126 kr per dag.

Hur är vädret i Udon Thani, Thailand i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i Udon Thani under oktober månad på 27 °C och den förväntade nederbörden är 80 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Temperaturerna i Udon Thani är oftast höga under oktober, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Udon Thani representativt för resten av Udon Thani?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Udon Thani omkring i Udon Thani eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 27 °C och en eventuell nederbörd på 80 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Thailand

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bangkok, Phuket och Krabi i Thailand

Börja planera din resa till Udon Thani