Biluthyrning i Kiev, Ukraina

Vill du hyra en bil billigt i Kiev, Ukraina? Sök och jämför priser här

Kiev, Ukraina
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Kiev, Ukraina
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Kiev, Ukraina

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

220 kr - 534 kr

Alla biltyper

220 kr - 1 599 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kiev, Ukraina är 180 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kiev, Ukraina är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 220 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kiev. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kiev kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kiev av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Kiev

Alla större biluthyrningsfirmor i Kiev, Ukraina
19 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

7,5
7 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,2

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

5,9
7 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
16 platser
16 platser

Information om din resa till Kiev

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Kiev?

Åldersgränsen för att få hyra bil i Kiev varierar beroende på hyrbilsföretag och bilmodell men ligger generellt på 21 år med krav på att du ska ha innehaft ditt körkort i minst ett år, ibland två beroende på uthyraren. Vissa uthyrare har även en maxålder som ofta ligger vid 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Kiev

I Kiev och resten av Ukraina råder högertrafik precis som i Sverige. Hastighetsgränsen i Kiev varierar från 60 km/h till 20 km/h så var uppmärksam på regler och skyltar. Det är krav på säkerhetsbälte och det är förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon. Halvljus ska användas, och gällande promillehalten i trafiken råder det nolltolerans. Det finns inga vägavgifter inne i Kiev.

Parkering

Det finns gott om parkering på Kievs gator. Dock fungerar systemet sådär och det kan vara svårt att hitta en ledig plats. Betalning sker i automat, till parkeringsvakt eller med mobilen beroende på området du parkerar i. Letar du efter ett säkrare parkeringsalternativ finns det olika parkeringshus i staden. Ett av dem ligger vid tågstationen Pivdenniy på gatan Polzunova. Här kostar parkeringen 60 UAH (22 SEK) för ett dygn.

Utflyktsmål i och omkring Kiev

Med hyrbil i Kiev har du perfekt utgångsläge för att besöka en mängd olika resmål. Chernihiv är en vacker stad i norra Ukraina som en gång i tiden spelade en betydande roll som landets religiösa centrum. Här du kan uppleva autentiska ukrainska traditioner, prova traditionell mat, besöka gamla kyrkor från 1000-talet och promenera i den storslagna naturen. Strosa runt bland den hisnande arkitekturen och missa inte att besöka Assumption-katedralen med dess gröna kupoler och utsikt över floden Desna. Väljer du att hyra bil i Kiev kan du fly storstadsbullret ytterligare och ta dig till parken Sofiyivka. Parken skapades av den polska adelsmannen Stanislaw Pototsky som en kärleksgåva till hans fru Sofia. Denna plats är inte helt oväntat en av de mest besökta destinationerna i Ukraina. Idag erbjuder parken en oas i 1800-talsstil med vackra artificiella floder, vattenfall och grottor. Gå vilse i grönskan och njut av ståtliga träd och exotiska växter och djur. Missa inte heller en tripp till staden Vinnytsya. Denna relativt okända stad är perfekt för dig som vill se något nytt utan att trängas med andra turister. Livet i denna stad håller ett lågt tempo och du kan börja din upptäcktsfärd med en kaffe på det Europeiska tornet där du har utsikt över stadens symbol; vattentornet i tegel som stod färdigt i början av 1900-talet. Strosa sedan genom stadskärnan med dess 1800-talsarkitektur innan du beger dig till landets mest udda museum där den ryska kirurgen Nikolai Pirogov ligger mumifierad. Avsluta sedan dagen på det ikoniska caféet och museet Mr Zavarkin & Son där du kan äta en bakelse omgiven av klockor i alla dess former.

Vilka försäkringar ska man ha?

Gällande försäkringar för att hyra bil i Kiev har de flesta företag erbjudande och tillägg utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Fundera till exempel på om du vill lägga till självriskeliminering då detta täcker självrisken för skador som kan uppkomma på din hyrbil. Vissa svenska banker erbjuder detta när du använder deras kredit- eller betalkort vid uthyrningen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Kiev, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du kör bil i Kiev behöver du ett internationellt körkort, och tänk även på att ta med ditt svenska körkort.

Var i Kiev kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta biluthyrning i Kiev på någon av stadens två flygplatser. Den största av dem, Boryspils internationella flygplats, KBP, har kontor för bland annat Avis, Budget, Europcar och Sixt. Du kan även hitta Budget och Sixt samt en rad lokala uthyrare om du landar på Kievs internationella flygplats Zhuliany, IEV. Utöver detta finns det många kontor inne i staden runt tågstationen och i centrum. Föredrar du att lämna tillbaka bilen på ett annat ställe än där du hämtade den kan du applicera ett filter för detta på momondo då du söker.


Avstånd till populära hotell från Kiev, Ukraina

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kiev Zjuljany flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Kiev

Hittills i oktober har det gjorts 699 sökningar på momondo efter hyrbilar i Kiev.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Kiev för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Kiev har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Dollar, Hertz och Avis. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Kiev. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kiev, Ukraina i november?

För att hyra en bil en weekend i Kiev i november, var genomsnittspriset 1 514 kr, med billigare erbjudanden från 659 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 530 kr till 530 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Kiev har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Kiev är Budget med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 327 kr från dess 7 uthyrningskontor i Kiev. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Budget i Kiev för 213 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Kiev, Ukraina?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Kiev. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Kiev när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Kiev under november månad?

Baserat på vädret i Kiev i november månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Kiev i november en nederbörd på 50 mm, med en medeltemperatur på −2 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Kiev kommer i genomsnitt kosta dig 614 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har United International Car Rentals i Kiev?

United International Car Rentals är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Kiev, Ukraina. Med 19 uthyrningskontor i Kiev, Ukraina kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 293 kr per dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kiev?

Bilmodellen Ford Fiesta är den mest populära bilen att hyra i Kiev enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Fiesta för så lite som 128 kr/dag i Kiev, men generellt kan du vänta dig priser på runt 233 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Kiev är modellen Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 255 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 132 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC90 i Kiev?

I nuläget har Sixt bilmodellen Volvo XC90 tillgänglig för uthyrning i Kiev för i genomsnitt 1 631 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Volvo XC90 i Kiev snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Kiev, Ukraina i oktober?

Under oktober är medeltemperaturen i Kiev 7 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Kiev.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Kiev under oktober kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Kiev. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Kiev tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Fiesta, Hyundai Accent och Volkswagen Polo.

Är vädret i Kiev representativt för resten av Kiev?

Den som vill hyra en bil i Kiev för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kiev under oktober månad vanligtvis ligger runt 7 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.


Hyra bil i andra städer i Ukraina


Hyrbilar på flygplatser i Kiev

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Kiev

Börja planera din resa till Kiev