Hitta billig biluthyrning i Kiev

Vill du hyra en bil billigt i Kiev? Sök och jämför priser här

tors 19/9
12:00
fre 20/9
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Kiev

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Kiev som hittats av användare på momondo
Accent
eller liknande Ekonomi
2 1 4-5
198 SEK
14 okt. - 18 okt.
Kiev
Boryspil Airport Terminal D
198 SEK
14 okt. - 18 okt.

Bästa biluthyrning i Kiev

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Kiev budget
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Kiev hertz
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Kiev opaquecar
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Kiev opaquecar
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Kiev sixt
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Kiev bls
Suv
4 Vuxna, 2 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Kiev

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
unitedautorent Mest populära United Auto Rental United Auto Rental erbjuder de billigaste priserna på 16 platser i staden
unitedintern Flest platser United International Car Rentals United International Car Rentals erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 17 platser

Leverantörer av hyrbilar i Kiev

Alla större biluthyrningsfirmor i Kiev
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
6 platser
$self.agencySymbol
National
Suveränt - 8,2 (3 830 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,9 (4 omdömen)
3 platser
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,6 (13 409 omdömen)
7 platser
$self.agencySymbol
Budget
Bra - 7,4 (4 176 omdömen)
7 platser
$self.agencySymbol
Dollar
Bra - 7,4 (31 367 omdömen)
3 platser
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 831 omdömen)
3 platser

Flygplatser med biluthyrning i Kiev

Hitta en hyrbil på någon av dessa flygplatser
HYRBILAR I
Kiev Boryspils internationella flygplats
KBP
HYRBILAR I
Kiev Zhulhany & andra flygplatser flygplats
IEV

Hyrbil i Kiev

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Kiev?

Åldersgränsen för att få hyra bil i Kiev varierar beroende på hyrbilsföretag och bilmodell men ligger generellt på 21 år med krav på att du ska ha innehaft ditt körkort i minst ett år, ibland två beroende på uthyraren. Vissa uthyrare har även en maxålder som ofta ligger vid 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Kiev

I Kiev och resten av Ukraina råder högertrafik precis som i Sverige. Hastighetsgränsen i Kiev varierar från 60 km/h till 20 km/h så var uppmärksam på regler och skyltar. Det är krav på säkerhetsbälte och det är förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon. Halvljus ska användas, och gällande promillehalten i trafiken råder det nolltolerans. Det finns inga vägavgifter inne i Kiev.

Parkering

Det finns gott om parkering på Kievs gator. Dock fungerar systemet sådär och det kan vara svårt att hitta en ledig plats. Betalning sker i automat, till parkeringsvakt eller med mobilen beroende på området du parkerar i. Letar du efter ett säkrare parkeringsalternativ finns det olika parkeringshus i staden. Ett av dem ligger vid tågstationen Pivdenniy på gatan Polzunova. Här kostar parkeringen 60 UAH (22 SEK) för ett dygn.

Utflyktsmål i och omkring Kiev

Med hyrbil i Kiev har du perfekt utgångsläge för att besöka en mängd olika resmål. Chernihiv är en vacker stad i norra Ukraina som en gång i tiden spelade en betydande roll som landets religiösa centrum. Här du kan uppleva autentiska ukrainska traditioner, prova traditionell mat, besöka gamla kyrkor från 1000-talet och promenera i den storslagna naturen. Strosa runt bland den hisnande arkitekturen och missa inte att besöka Assumption-katedralen med dess gröna kupoler och utsikt över floden Desna. Väljer du att hyra bil i Kiev kan du fly storstadsbullret ytterligare och ta dig till parken Sofiyivka. Parken skapades av den polska adelsmannen Stanislaw Pototsky som en kärleksgåva till hans fru Sofia. Denna plats är inte helt oväntat en av de mest besökta destinationerna i Ukraina. Idag erbjuder parken en oas i 1800-talsstil med vackra artificiella floder, vattenfall och grottor. Gå vilse i grönskan och njut av ståtliga träd och exotiska växter och djur. Missa inte heller en tripp till staden Vinnytsya. Denna relativt okända stad är perfekt för dig som vill se något nytt utan att trängas med andra turister. Livet i denna stad håller ett lågt tempo och du kan börja din upptäcktsfärd med en kaffe på det Europeiska tornet där du har utsikt över stadens symbol; vattentornet i tegel som stod färdigt i början av 1900-talet. Strosa sedan genom stadskärnan med dess 1800-talsarkitektur innan du beger dig till landets mest udda museum där den ryska kirurgen Nikolai Pirogov ligger mumifierad. Avsluta sedan dagen på det ikoniska caféet och museet Mr Zavarkin & Son där du kan äta en bakelse omgiven av klockor i alla dess former.

Vilka försäkringar ska man ha?

Gällande försäkringar för att hyra bil i Kiev har de flesta företag erbjudande och tillägg utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Fundera till exempel på om du vill lägga till självriskeliminering då detta täcker självrisken för skador som kan uppkomma på din hyrbil. Vissa svenska banker erbjuder detta när du använder deras kredit- eller betalkort vid uthyrningen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Kiev, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du kör bil i Kiev behöver du ett internationellt körkort, och tänk även på att ta med ditt svenska körkort.

Var i Kiev kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta biluthyrning i Kiev på någon av stadens två flygplatser. Den största av dem, Boryspils internationella flygplats, KBP, har kontor för bland annat Avis, Budget, Europcar och Sixt. Du kan även hitta Budget och Sixt samt en rad lokala uthyrare om du landar på Kievs internationella flygplats Zhuliany, IEV. Utöver detta finns det många kontor inne i staden runt tågstationen och i centrum. Föredrar du att lämna tillbaka bilen på ett annat ställe än där du hämtade den kan du applicera ett filter för detta på momondo då du söker. (Information kontrollerad: 20/05/2019).


Planera din resa till Kiev