Hyrbilar i Bulgarien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Bulgarien? Sök och jämför priser här!

Sofia, Bulgarien
7 apr — 14 apr
Samma avlämingsplats
Sofia, Bulgarien
fre 7/4
12:00
fre 14/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Information om biluthyrning i Bulgarien

I Bulgarien kör man på höger sida av vägen, precis som vi i Sverige är vana vid. Tutan får endast användas vid nödsituationer och för att undvika trafikolyckor. Det är även lag på att ha på sig säkerhetsbälte i bilen. Under vintern så är vinterdäck ett måste och när du kör på landsbygden behöver du se upp för vilda djur som kan korsa vägen. I Bulgarien är det även förbjudet att hålla i mobiltelefonen medan du kör. Telefonsamtal är endast tillåtet om du använder headset/handsfree. Kom ihåg att vara noga med att hålla hastighetsbegränsningarna då de är strikta med det i Bulgarien. Kontroller längs vägarna är inte ovanliga. Vid kontrollerna kan de även kolla så att bälte används och att du inte är alkoholpåverkad. En regel som är lite annorlunda jämfört med i Sverige är att man av säkerhetsskäl inte får köra med höga klackar, flip-flops eller sandaler. Om man skulle köra med denna typ av skor kan man riskera att få böter.

För att få hyra en bil i Bulgarien behöver du ha fyllt 20 år och ha haft körkort i minst ett år. Åldern kan variera lite beroende på vilken typ av bil du vill hyra. Om du är under 25 år kan du behöva betala en tilläggsavgift utöver den ordinarie biluthyrningskostnaden. Kom ihåg att ta med körkortet när du är ute och kör och gärna en annan typ av identifikation eller pass ifall biluthyrningsföretaget kräver det. Ofta så ingår försäkring i den biluthyrningskostnad som du betalar vid biluthyrningen, men det är ändå viktigt att dubbelkolla så att du är ordentligt skyddad ifall du skulle vara med om en olycka med bilen, annars så kan det bli höga kostnader.

Vid gränserna till Grekland och Turkiet kan det uppstå bilköer och du bör vara beredd på att det kan ta lite längre tid än förväntat. Inne i landet och ute på landsbygden är trafiken relativt lugn. Inne i storstäderna kan det vara lite mer trafik, men inte mycket mer än vad man kan förvänta sig av en storstad. Dock så har många förare i Bulgarien en hetsig körstil och det kan gå vilt till på vägarna, speciellt kvällstid. Kom bara ihåg att vara uppmärksam och ta det lugnt när du kör i trafiken så ska det inte vara några problem.


Erbjudanden på hyrbilar i Bulgarien

Hitta rätt hyrbil för dig i Bulgarien

Bilar i Liten

74 kr - 770 kr

Alla biltyper

56 kr - 807 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bulgarien är 210 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bulgarien är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 74 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bulgarien är 284 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bulgarien är januari. Då är priset 93% lägre än under resten året och ligger på bara 21 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bulgarien är 469 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bulgarien är december. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 174 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bulgarien är 374 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bulgarien är mars. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 159 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Bulgarien

Alla större biluthyrningsfirmor i Bulgarien

Top Rent a Car - Bulgaria

176 platser

Top Rent-A-Car

170 platser

CarRent Bulgaria

22 platser

Low Cost Cars

21 platser

Sixt

19 platser

Prestige Rent A Car

18 platser

Car 1

14 platser

Sunnycars

14 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bulgarien

Nedan visas de mest populära hotellen i Bulgarien

Biluthyrning i Bulgarien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bulgarien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste hyrbilsfirman i Bulgarien är Autounion Car Rental. Resenärer har hittat hyrbilar från Autounion Car Rental för så lite som 165 kr/dag i vissa regioner, vilket är billigare än det nationella genomsnittspriset på 309 kr/dag. Tänk på att priserna beror på vilken typ av bil du hyr och var du gör det.

För närvarande är det populäraste biluthyrningsföretaget i Bulgarien Hertz. 7 användare har gett Hertz ett genomsnittligt betyg på 6,2 av 10 för deras kundservice och högkvalitativa hyrbilar. Under den senaste månaden valde 42 % av våra användare Hertz då de behövde en hyrbil i Bulgarien.


Biluthyrning i populära regioner i Bulgarien

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Bulgarien

Biluthyrning i populära städer i Bulgarien

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Bulgarien

Hyrbilar på populära flygplatser i Bulgarien

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Bulgarien

Börja planera din resa till Bulgarien


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Bulgarien kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Bulgarien. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.