Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Bulgarien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Bulgarien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Thu 25/7
Thu 1/8
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bulgarien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Bulgarien
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

60 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Mercedes-Benz GLA
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

60 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Kia Cee'd SW
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

64 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Skoda Rapid
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

64 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Opel Corsa
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

75 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Mini Hatch
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

98 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Skoda Octavia
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

126 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Volvo V40
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

154 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Skoda Rapid
Peugeot 508
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

177 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Peugeot 508

Trender och insikter om att hyra bil i Bulgarien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Bulgarien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Bulgarien?

Den billigaste hyrbilsfirman i Bulgarien är Top Rent-A-Car. Resenärer har hittat hyrbilar från Top Rent-A-Car för så lite som 91 kr/dag i vissa regioner, vilket är billigare än det nationella genomsnittspriset på 318 kr/dag. Tänk på att priserna beror på vilken typ av bil du hyr och var du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Bulgarien?

För närvarande är det populäraste biluthyrningsföretaget i Bulgarien MEXRENTACAR . 21 användare har gett MEXRENTACAR ett genomsnittligt betyg på 3,3 av 10 för deras kundservice och högkvalitativa hyrbilar. Under den senaste månaden valde 28 % av våra användare MEXRENTACAR då de behövde en hyrbil i Bulgarien.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Bulgarien?

Top Rent a Car - Bulgaria har flest uthyrningskontor i Bulgarien. Företaget har 195 kontor varav många ligger i närheten av flygplatser och stadskärnor. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Bulgarien kan Sofia vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Top Rent a Car - Bulgaria 13 uthyrningskontor.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Bulgarien?

58 % av momondos användare föredrog att hyra en Ekonomi då de besökte Bulgarien vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Bulgarien varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 277 kr per dag för en Ekonomi.

Erbjudanden på hyrbilar i Bulgarien

Hitta rätt hyrbil för dig i Bulgarien

Liten bilar

79 kr - 402 kr

Alla biltyper

72 kr - 494 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Bulgarien är 184 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Bulgarien är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 79 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bulgarien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Bulgarien är 289 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Bulgarien är april. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 121 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bulgarien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bulgarien är 188 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bulgarien är november. Då är priset 72% lägre än under resten året och ligger på bara 54 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bulgarien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Bulgarien är 235 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Bulgarien är januari. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 183 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bulgarien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bulgarien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bulgarien av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

60 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Kia Cee'd SW
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

64 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Skoda Rapid
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

75 kr/dag

(17 Oct - 24 Oct)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Bulgarien

Alla större biluthyrningsfirmor i Bulgarien

Top Rent a Car - Bulgaria

195 platser

Top Rent-A-Car

170 platser

Sky Rent A Car

39 platser

Sky Rent A Car

37 platser

Green Car Rental

30 platser

Green Rent a Car

24 platser

Low Cost Cars

23 platser

CarRent Bulgaria

22 platser

Biluthyrning i Bulgarien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bulgarien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Bulgarien?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Bulgarien. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Bulgarien?

Under 2019 rankades Bulgarien som nummer 98 av 137 länder gällande vägkvalitet. Bulgarien fick en 3,3 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Bulgarien?

0,50 ‰ är maxgränsen för alkohol du får ha i blodet för att lagligt köra bil i Bulgarien. Både lokalbefolkningen och besökare i Bulgarien kan vänta sig rättsliga påföljder om de överstiger denna gräns och kör bil. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Bulgarien är 18. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

Hur mycket kostar bensinen i Bulgarien?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 15,22 kr per liter för bensin i Bulgarien. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. I jämförelse är Egypten landet med det lägsta genomsnittspriset för bensin med en kostnad på 2,96 kr per liter, medan landet med det högsta genomsnittspriset för bensin är Hong Kong med 34,45 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Bulgarien?

Priserna för bilar i Bulgarien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Bulgarien?

Det finns 945 bolag tillgängliga för bilar i Bulgarien från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bulgarien?

Bland olika länder, inklusive Bulgarien, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Bulgarien?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Bulgarien. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Bulgarien?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Bulgarien kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Bulgarien?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Bulgarien. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Bulgarien med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Bulgarien som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Bulgarien på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Bulgarien med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Bulgarien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bulgarien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Bulgarien med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Bulgarien.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bulgarien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 25/7
12:00
Thu 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Bulgarien

Hitta hyrbilar i dessa populära städer i Bulgarien