Hotell i Verona

Hitta de bästa erbjudandena för 2 098 hotell i Verona, Italien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Verona

Det finns många mysiga hotell i Verona, Italien, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Verona

Verona Arena
Ponte di Castel Vecchio
Stadio Marc'Antonio Bentegodi

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Verona Arena?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Verona Arena är 779 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Verona Arena under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Verona Arena är vanligtvis 1 % billigare än genomsnittshotellet i Verona, som ligger på 787 kr.

Hotell nära Verona Arena

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Ponte di Castel Vecchio?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Verona närmst Ponte di Castel Vecchio kan du vänta dig priser på 779 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 779 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Ponte di Castel Vecchio. Hotell i närheten av Ponte di Castel Vecchio är vanligtvis 1 % billigare än genomsnittshotellet i Verona, som ligger på 787 kr.

Hotell nära Ponte di Castel Vecchio

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Stadio Marc'Antonio Bentegodi?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Stadio Marc'Antonio Bentegodi är 779 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Stadio Marc'Antonio Bentegodi under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Stadio Marc'Antonio Bentegodi är vanligtvis 1 % billigare än genomsnittshotellet i Verona, som ligger på 787 kr.

Hotell nära Stadio Marc'Antonio Bentegodi

När är det bra timing att boka ett hotell i Verona?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Verona
Lågsäsong
oktober
Högsäsong
januari

är den billigaste månaden att bo här

27 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

47 %

förväntad prisökning

Pris
790 kr - 1 991 kr
Dyraste veckodag
torsdag
Billigaste veckodag
söndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

837 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

770 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Verona är: 1-2 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 3 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
622 kr - 779 kr
3-stjärnigt
763 kr - 862 kr
4-5-stjärnigt
845 kr - 920 kr

Resetips Verona

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Verona

Vad kostar ett hotell i Verona?

Du kan hitta hotell i Verona som kostar allt mellan cirka 500-2500 SEK per natt. Tack vare det stora utbudet av boenden har du möjlighet att hitta billiga hotell i Verona som ligger mitt i gamla stan och har bra standard. Ett lägenhetshotell till exempel kostar cirka 700-1500 SEK per natt och du kan boka rum på ett bed & breakfast för cirka 500-1500 SEK. På hostels betalar du omkring 300-500 SEK per natt och du bör boka dessa i god tid.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Verona?

Verona är som bäst under sommaren. Klimatet är behagligt och du kan njuta av till exempel Operafestivalen, samt mysiga dagar på en av de många uteserveringarna i staden. Vill du dock ha en lugnare semester med färre turister är hösten och våren att rekommendera.

Kan man resa till Verona med låg budget?

Även om Verona inte är en av de billigaste städerna i Europa går det ändå bra att resa hit på en budget. Du kan till exempel spara pengar genom att bo på billigare hotell och njuta av stadspromenader. Ett Veronakort är också att rekommendera och du får då gratis inträde till många sevärdheter, samt reducerat pris på vissa. Dessutom kan du använda kortet till att resa gratis med stadsbussen.

De bästa transportmedlen i Verona

Verona är bäst att promenera runt i men åker du bort från centrum kan du ta stadsbussen som kostar cirka 1,5 EUR (ca. 15 SEK). Du kan även köpa ett dagskort för cirka 4 EUR (ca. 40 SEK) eller ett 10-kort för ungefär 12 EUR (ca. 120 SEK). Biljetter finns på biljettkontor och i biljettautomater. För transport från Veronas flygplats, Valerio Catullo Airport, till stan är det enklast att resa med buss. Resan tar cirka 15 minuter och kostar omkring 6 EUR (ca. 60 SEK) per person. Det finns även taxi som tar ungefär 20 minuter och kostar cirka 35-45 EUR (ca. 350-450 SEK).

Behöver man ta med en adapter till Verona?

Nej, du behöver ingen adapter i Verona.

Hur mycket bör man ge i dricks i Verona?

Dricks ingår ofta i notan. Ibland läggs det till en avgift, coperto, och denna ligger på cirka 1-3 EUR (ca. 10-30 SEK) per person. Du kan självklart lägga till extra dricks för bra service.

Är det säkert att resa till Verona

Verona är en ganska säker stad. Lämna dock viktiga dokument på hotellet och var uppmärksam på din väska.


Hur mycket kostar ett hotell i Verona, Italien per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Verona till låga priser.
4 stjärnor eller mer
#1 Mest populära

Hotel Leon D'oro

8,4

920 kr

Visa erbjudanden för hotell
Bäst värde

SHG Hotel Verona

8,3

704 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Verona

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Verona, Italien

Ai Sette Noci

9,0

232 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Garda

7,3

315 kr

Visa erbjudanden för hotell

The Hostello

9,2

282 kr

Visa erbjudanden för hotell

Bed And Breakfast Delle Rose

8,5

332 kr

Visa erbjudanden för hotell

Romeo & Juliet Non-Hotel

9,0

290 kr

Visa erbjudanden för hotell

Casa Italia

8,8

348 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Verona

Dessa hotell i Verona har de bästa priserna för sina betyg

Shg Hotel Catullo

8,3

549 kr

Visa erbjudanden för hotell

Crowne Plaza Verona - Fiera

8,5

506 kr

Visa erbjudanden för hotell

Best Western Hotel Turismo

8,4

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Corte Castelletto

8,8

423 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Villa Malaspina

8,6

564 kr

Visa erbjudanden för hotell

Best Western Ctc Hotel Verona

8,7

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Verona?

Det finns gott om hotell i Verona, oavsett om du reser med barn, din partner, vännerna eller ensam. Det är definitivt en toppdestination för par då Verona är ett av de mest romantiska städerna i Europa och världen. Från mysiga hotell i gamla stan, till billigt boende på hostels och rum med utsikt över hela staden finns det många bra hotell i Verona att välja mellan. Boende i Verona är vackrast i gamla stan där det finns gott om sevärdheter i närheten, bland annat stadens största piazza, Piazza Bra, samt den kända Veronaarenan som är cirka 2000 år gammal. Här hittar du allt från lägenhetshotell till spahotell med bubbelpool och stora familjerum. I gamla stan ligger även Piazza delle Erbe som är en av de vackraste platserna i staden, samt massor med caféer och restauranger.


Om Verona

Verona är en av världens vackraste städer och är med på UNESCO:s lista över världsarv. Staden är känd som kärlekens stad tack vare Shakespeares pjäs Romeo och Julia som utspelades här. Julia har även en staty skapad efter henne och den kända balkongen från pjäsen finns här. Det sägs att om du rör vid hennes högra bröst får du tur i kärlek. Förutom kärlek och charm bjuder Verona på en rik historia med byggnader från romartiden. Det är en drömdestination för dig som är förtjust i arkitektur, konst och kultur. Varje år hålls den kända Operafestivalen Arena di Verona Opera som är en spektakulär upplevelse med operaföreställningar, som Carmen och La Traviata, under bar himmel. Föreställningarna hålls i Veronaarenan, en amfiteater som står kvar sedan romarriket, och hålls varje år mellan juni och september. Fyllt med piazzas (torg), gamla byggnader och kyrkor är Verona ett måste om du gillar rika upplevelser på semestern. (Pris kontrollerat 07/04/2019).


Reseinformation om Verona

Hur länge stannar besökare i Verona?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Verona är 2 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Verona?

Priset på ett hotellrum i Verona kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 778 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Verona?

oktober är den billigaste månaden att boka hotell i Verona. Priser kan vara 26% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Verona?

Rumspriser för hotell i Verona är som lägst lördag och som högst onsdag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Verona?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Verona kring 710 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 68 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Verona.